Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 35
Искам да започна тая тема, защото аз самия попрехвърлих 45, сега съм на 46 и се чудя има ли доста като мен...несемейни, ергени, и в задънена улица ли сме, защото аз взех да се притеснявам как ще си създам семейство.
Жените около моите години не могат или не биха родили дете, а другите си търсят по-млади мъже..и въобще...си е доста трудна работа, ако искаш да създадеш семейство и да имаш твое дете.
А аз все още се чувствам способен за това и мисля че не е невъзможно...моля споделете, дайте мнения.

Последна редакция: нд, 24 сеп 2017, 13:16 от AnMary

# 1
 • Бургас
 • Мнения: 2 406
ами не че си изтървал всички влакове, но с всяка годинка шансовете ти намаляват, така че че активизирай се, свободни жени бол, но тези на твоята възраст вече им е късно тепърва да раждат, трябва да търсиш жена  поне десетина години по-малка от теб, имам познат който се задоми и стана баща след като стана на 60г., естествено финансово осигурен е и жените му се лепяха по тази причина

# 2
 • Varna
 • Мнения: 17 557
Къде спа до сега?

# 3
 • Мнения: 9 057
Мой добър познат стана баща на 50, но жена му беше на 30 и няколко, не зная с точност.Не е толкова въпросът в годините, колкото да съумееш да си намериш точния човек до теб.

# 4
 • Мнения: 1 366
Авторе, не отхвърляй и жените, близки до твоята възраст, сиреч твои връснички. Днес медицината е доста напреднала, така, че с помощта на асистираната репродукция ще можете да си имате дете.

# 5
 • Paris, France
 • Мнения: 4 529
Връстници сме с тебе, гледам. В днешно време много мъже на твоята възраст са несемейни и нямат деца. Предполагам си в България, а там положението е трагично, защото във възрастовите групи до 53г. има повече мъже отколкото жени. Малкото свободни жени, ако искат деца, обикновено се ориентират към по-млади мъже, чужденци итн. И тук е така, но някак си, в по-малка степен.

Имаш по-добър шанс за здраво потомство ако жената е значително по-млада. А и по-младата не влачи със себе си многобройни разочарования и не е изкривена от дълъг живот сама. Замислял ли си се за запознанство с чужденка? Много млади жени от третия свят желаят семейство и деца и за тях напредналата възраст на мъжа не е отблъскваща. Много колеги на мъжа ми се изпожениха за жени от Азия, Северна Африка и Латинска Америка. За тези жени това, че си осигурен, бял, в Европа и без деца от предишни връзки е голям позитив. И жените са си образовани, здрави, красиви, женствени и говорят 2-3 езика и всичките под 25-30г.

Късмет ти побелавам и много щастие, непознат връстнико.  bouquet

# 6
 • Боса по асфалта вървя си ...
 • Мнения: 13 748
Как да дадем мнения след като не знаем какви са причините да си ерген? Първо над това се замисли, ревизирай и тогава предлагай запознанства по скайп

# 7
 • Мнения: 2 369
Хубаво е, че си откровен, това би трябвало със сигурност да те отведе във вярна посока, до твоята съпруга. Има и много жени, които се чудят как да си намерят съпруг.
Хубави съвети са ти дали.
Възползвай се от брачни агенции или сайтове за запознанства - но да са надежни и проверени.  
Възрастта ти е напълно подходяща за сериозно обвързване, това е  възраст на зрял , оформен човек.  Peace
Освен това, нали казват, че на Любовта всички възрасти са покорни Peace
Успех и щастие ти желая!

# 8
 • Мнения: 90

Човекът съвсем искрено се е разписал тук, защо така грубо?!
Според мен, всички сайтове за запознаства, споменати по-долу са пълна загуба на време. Лично мнение.
Всичко е въпрос на късмет, а не до "спане"!

# 9
 • Далече, далече
 • Мнения: 2 591
Друг вариант е да се обвържеш с жена, която вече има деца, ако си склонен да приемеш чужди деца. Ако жената е около 45 годишна, децата й ще са около 20 години или поне тийнейджъри. Така ще добиеш представата какво е да си баща без да се ангажираш твърде много. Имам предвид сменяне на памперси, никнещи зъби, будуване по цели нощи и т.н.
Ако децата вече са самостоятелни, ще идват по празници и почивни дни. Ако жената има внучета, ще имаш възможността да участваш и ти в живота им и да видиш какво е да се гледат малки деца.
Някои мъже на 45-50 избират този вариант, ако са решили да имат семейство. Намират си жена с вече поотраснали деца, за да не се налага да преминават през някои от гореизброените неща.
Ако си твърдо решил да имаш собствено дете, трябва да си внимателен при избора на жена и да се заредиш с търпение, защото нещата не стават бързо и лесно. Не трябва да се впускаш в брак, само защото някоя жена е способна или съгласна да роди дете. Трябва да има съвместимост между вас, да имате общи цели и т.н. Прибързаните бракове обикновено водят до разводи.
Не искам да звуча покровителствено, просто така мисля.

# 10
 • Varna
 • Мнения: 17 557

Човекът съвсем искрено се е разписал тук, защо така грубо?!
Според мен, всички сайтове за запознаства, споменати по-долу са пълна загуба на време. Лично мнение.
Всичко е въпрос на късмет, а не до "спане"!
Човек или иска семейство и сериозни отношения, или не. Няма егренче което си харесва живота, да му се дожени след 45, та в този ред на мисли, като се е сетил на 45г. че иска жена, че и в детеродна възраст, малко е закъснял...кофти защото, за да постигне желания резултат ще се наложи да направи големи компромиси. Изключвам възможността да е червив с пари, тогава нямаше да пише тук, а вече щеше да е заграден от кандидатки...Та така, позакъснял е, колкото и нежно да му се каже.

# 11
 • Мнения: 9 057
      Никак не е закъснял.

В близкото ни обкръжение за кратко време мъже по на 45-50 създадоха втори бракове и имат деца. И като че ли изглеждат по-щастливи.Въпросът е в това, да намериш твоя си човек.

# 12
 • Varna
 • Мнения: 17 557
Автора да беше се върнал, да каже 2 думи.
На 46-47, те първа да прави бебета, само успех бих му пожелала. Peace

# 13
 • Мнения: 3 732
Не, не е проблем да създадеш семейство на тази възраст. Още повече, че си мъж и можеш да имаш деца и на по-късна възраст. Не е лошо, обаче, да помислиш защо досега не си успял и ако трябва, да промениш нещо в отношението ти с жените. Защо са се проваляли връзките ти? Не си срещал досега подходяща жена? Имаш твърде големи изисквания или пък търсиш на неподходящи места? Ето над тези неща помисли.

# 14
 • Мнения: 2 369
      Никак не е закъснял.

В близкото ни обкръжение за кратко време мъже по на 45-50 създадоха втори бракове и имат деца. И като че ли изглеждат по-щастливи.Въпросът е в това, да намериш твоя си човек.
Невинаги е да намериш своя си човек, понякога първо е необходимо да намерш себе си.

Общи условия

Активация на акаунт