НОЕМВРИйско бебе вече "пее", рита, маха и се смее!

• 11 208
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Благодаря ви за топлите думи и успокоението.  Hug  Сега спи, но според мене не много дълбоко.  Confused  Ще видим колко пъти ще се събуди тази вечер.

Момичета бебето като се наяде и след това, ако веднага си лапа ръцете значи ли, че не му стига или ей така......

... и аз това се чудя  newsm78

# 121
didipidi
Цитат
Ей тия дечица Елее,Бубче,Утро77 и моята е съща от 3-4 дни ми прави същите неща и аз ви писах веднага кво ми се случва и като гледам не закъснява това и при вас и явно е фаза на растежа според мен.Абсолютно същото се случва и на Радост.Дано минава и да се успокоят дечицата.

Като свърши при вас свиркай че да знаем колко още да чакаме. Mr. Green Ей сега се събуди след 15-минутен сън и хленчи с юмруци в уста. Да е гладна, не е гладна. Жадна не е..... Изкъпана, намазана. Кризаааа.

# 122
Привет, момичета и бебчета  Hug
Иска да честитя на всички мами и бебчета пропуснатите поводи  Hug Да сте Ни живи и здрави всички и само радост и слънчеви усмивки  да огряват дните Ви
Опитвам се да Ви чета, но от няколко дни хич ме няма. Ходя на процедури и превръзки на палеца на крака ми и направо умирам от болка. Наблъскват ми под нокътя разни тампончета и мазила и направо  #Crazy без упойка. Но утре ще си нося местна упойка и да си я пръсна преди китайското мъчение, че направо не се издържа. Мога да родя още веднъж, но не и да ми бутат разни гадости под ноктите.
 Embarassed Много съжалявам, че Ви занимавам, но ми е много гадно и исках да си поплача и оплача   smile3518

# 123
# 124
Момичета бебето като се наяде и след това, ако веднага си лапа ръцете значи ли, че не му стига или ей така......

Ей така Laughing Laughing

Лапа си ръцете, защото му е занимавка, защото му е интересно, защото не знае какво друго да прави, защото така се успокоява, защото така привлича вниманието (дъщеря ми се беше научила, че като си лапне ръцете, я гушвам и ме експлоатираше, докато се усетя Laughing ) и изобщо поради ред причини, които нямат нищо общо с храненето. Wink
Аз с Косето си направих експеримент - видя ли го да си лапа ръката, му давам да суче. Единият път сука, сука и накрая като спря, почна да повръща, байгън му дойде цялото това мляко Laughing
Днес пък той си лапа ръцете, аз му давам да суче, той изръмжа, ревна, обърна се на другата страна и блажено си захапа отново ръката hahaha Така че не им се връзвайте  с това лапане на ръцете, работят ви Laughing

Темичка, бързо да ти минава Hug

# 125
...че да знаем колко още да чакаме. Mr. Green Ей сега се събуди след 15-минутен сън и хленчи с юмруци в уста. Да е гладна, не е гладна. Жадна не е..... Изкъпана, намазана. Кризаааа.

Това все едно аз съм го писала.  Shocked Мислех, че са колики, но с тази криза на растежа дето описвате се разрових и  вижте на какво попаднах:  #Crazy #Crazy #Crazy

http://www.biberonbg.com/info/plach.htm

Края не се вижда!  #Cussing out

Темичка,   Hug

# 126
Ох това с периодите и аз го четох някъде, даже не го дочетох, защото общо взето едно и също за всеки период-гушкане и внимание му е майката, а на по-късен етап игрииии Simple Smile

# 127
Здравейте мамчета,аз от 100 години не съм писала,но пък чета редовно.Искам да споделя своето притеснение с вас-от известно време забелязвам,че като сложа бебо по корем ,му е трудно да си вдига главичката -забива я надолу и няма мърдане.Прави опити да я вдигне,но не му се отдава...как е при вас,нормално ли е да е на 2 месеца навършени  да не може да си вдига главичката.По някога си мисля,че е така защото е по-тежичък-около 6300 кг. е в момента,а се роди 4150.Педи се шегува ,че му тежат бузите ,ама....аз се притеснявам.Моля споделете как е при вас.Целувки от мен   love001

# 128
Такааа, ние след кърмаческата стачка бум в криза на растежа  #Crazy Сукане, сукане и още сукане и мрънкане, мрънкане и рев. Одзверихме се с таткото, айде сукането не ми пречи, това да му е проблемът на детето, ама иска на ръце, криви се, явно и колики го замъчиха. Днес хич не е спал, а му се спи, та две не вижда. На три пъти го приспивам и ми се събужда минути по-късно с хленч. Ужас някакъв, но и на това ще му дойде краят. Аз само предупреждавам следващите, че на няколко пъти забелязвам, че  някоя друга седмица след нас ви хващат нашите симптоми  Mr. Green

Изчезвам, че таткото го е присапл , та трябва да си лягаме. Ето кой командва в нашата къща - Фафи  Mr. Green

# 129
  • някъде там......
Добро утро и от нас! Аз не съм ви чела 1 ден и вие направо сте изписали света! Ама виждам, че страхотни идеи сте заформили - за национална среща, имам предвид  Joy, само не разбрах - с или без деца   newsm78. Иначе аз съм с две ръце "за".
Моята шушулка два дни и половина не беше правила голямата работа и вчера вече бях много притеснена, след като нито термометъра, нито сапунчето в дупето, нито Дуфалак, нито мушкато  Crazy  подействаха. Тази сутрин обаче си свърши каквото трябваше и вече съм по-спокойна. За пръв път ни се случва нещо такова, а сме само на кърма newsm78

# 130
  • София
Добро утро !

За ръцете в устата Феъри е напълно права. В началото й давах биберона да не се учи да си лапа ръцете. Но сега госпожицата като порасна и ме гледа с леко възмущение демек: аз искам да си лапам ръцете, ти защо ми даваш биберон??? И го плюе на 30 см  Joy Може да стане шампионка на плюене на дълги разстояния  Joy
Петенце, не може още да искаш да има координирани и осъзнати движения. Моята мома като я сложа по корем си вири краката не главата та затова я нося изправена и тогава си държи главата, върти я и се оглежда.

Съкварталките, днес няма да вали само ще е облачно искате ли да направим една малка разходчица???
Вече се чувствам като кученцето от рекламата на Глобул - "Разходка!?!""   Mr. Green

# 131
# 132
  • Монтана
Добро утро
При нас се завърнаха коликите с пълна сила бебка цяла ден пъшка, напъва се и пръцка. Днес сме на мерки и теглилки и ваксина ще слагаме Пентаксим пък ще видя как ще го понесе.

# 133
УФ
едва изчетах всичко
Да се похваля ама тихичко че да не ме чуе някое дяволче и да развали работата(от 3 дена Ивко заспива в 20:30 и се събужда в 6:00/size])
Много добра идея за срещата само дето аз няма да мога да дойда #Cussing out newsm45
първо където и да е срещата на мен винаги ще ми е много далеч Ахтопол е на майната си(с извинение)
второ лятото при нас е лудница а гледам вие говорите за юни,юли или август.Няма да има как да дойда.Не се наемам на дълъг път сама с бебе в колата а нашия татко им спират отпуските през лятото,нали е полицай и лятото му е много натоварено почти не се прибира.
Ама нищо ве гледам снимки
А може и на който му се ходи на почивка на море да отскочи и до Ахтопол

# 134
Като ви чета и аз да споделя, че тази нощ спането беше до 3.00. Последва гукане, ококорено разглеждане, плач, пак гукане и така до 5.00. Аз тъкмо си мислех, че започваме да спим повече, а то май криза някаква ли що ли.
Иначе относно ръцете и аз съм съгласна с Феъри, че просто им харесва, странно им е и така нататък да си пъхат ръцете в устата - не че са гладни.
Калина си изправя главата отдавна и даже й харесва, ама когато тя пожелае и както са писали обикновено като я държа изправена й е най-интересно - разглежда, върти глава.
От няколко дни забелязах, че новата й занимавка е събиране на дланите - ако я взема в такъв момент на концентрирано дланосъбиране и рееев. Май ще трябва като Бубето да започна да я тормозя да хваща разни неща, та към 4 месец дано да се научи. Бубе, ти колко пъти на ден процедираше така, за да постигнеш резултат?
Темичка, дано всичко приключи бързо и благоприятно за теб.
Слънчев ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт