Машина за хляб - 14 част

• 68 181
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Днес реших да си затвърдя добрите впечатления от програмата за хляб за сандвичи:

# 226
Цитат на: eldi link=topic=367074.msg10033974#msg10033974 date=12336520еся
Hug
ягутикътуе5щэйъшщгконш6шктжещ Twisted Evil Outta Joint Hug
Някой малък съфорумец май се включи тука hahaha.Имахме подобен случай в тортената.Оня малкия едни гневни ги беше написал hahaha ooooh! Joy
Да си признае кое дете е пипало на мама компютъра Mr. Green

# 227
Що излизат така цитатите Thinking? Мислех, че само при мен е така.
За детенцето помня Peace. Повеселихме се тогава Joy.

# 228
  • Разград
Цитат на: eldi link=topic=367074.msg10033974#msg10033974 date=12336520еся
Hug
Някой малък съфорумец май се включи тука hahaha.Имахме подобен случай в тортената.Оня малкия едни гневни ги беше написал hahaha ooooh! Joy
Да си признае кое дете е пипало на мама компютъра Mr. Green

Не си призна,но по почерка аз го познах Laughing.Моят син пак тайно от мен е писал.

А аз имам един въпрос не по машинката, но пак машинарийски - някой ползва ли везничка електронна такава за мерене на брашно примерно, захар и тн..? Защото вчера гледах някаква в Кауфланд и понеже откакто имаме машинка вкъщи нещо ми е станало та съм се разготвила много иии много ми се иска да си взема Sad някой ако знае хубави модели, не много скъпички и специални - просто ми трябва да си върши работата:) Утре като се прибера ще ви чета дали сте предложили нещо:)
Аз имам такава на Таурус - испанска е, купих я от Технополис и много съм доволна. Струваше към 48 лв.

И моята везна е Таурус,доволна съм,като я купувахме струваше 55 лв.

Става нещо с цитатите. newsm78

# 229
Цитат на: eldi link=topic=367074.msg10033974#msg10033974 date=12336520еся Hug
[/quote
MAX-MAMA много интересно мнение !!! Joy Joy На колко е съфорумеца newsm78

# 230
А аз имам един въпрос не по машинката, но пак машинарийски - някой ползва ли везничка електронна такава за мерене на брашно примерно, захар и тн..?

Зависи колко пари можеш и желаеш да отделиш. Имах две везни за по 20-30лв. От ТСМ. Кучи марка. Не изкарваха и половин година. Вече имам електронната теглилка на Филипс. Около 100 лв. е. Доволна съм. НО. Не знам дали предишните теглилки не ги прецаках аз. Нямах упътвания към тях. За сметка на сегашната, която беше с доста подробно такова.
Та какво научих. Че не трябвало в близост да има ГСМ. И тъй като ГСМ-а ми винаги е до мен и по плотовете около мен не съм сигурна дали на старите машинки не съм им видяла сметката именно с мобилния си телефон. Факт е, че след известно време започваха да показват меко казано странни  грамажи...
А че двете машинарийки не се долюбват, имах възможност сама да се уверя. Въпреки предупрежденията ги доближих и дисплеят сякаш полудя... Така че, внимавай!

Успех при покупката. Много полезна джунджурийка всъщност  Peace

ПС Моята също е от Технопполис. Има ги и онлайн.

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 18:52 от curly sue

# 231
curly sue, на око ще меря прашинките, и пак няма да дам 100лв. за такова нещо. Моята струва 25лв. и съм доволна. Никъде в инструкциите за ползване не пише такива работи за GSM. Чак ме учуди. Твоите кога почнаха да правят проблеми? Колко време издържаха, преди да сдадат багажа?
Сега прочетох половин година. Хм Thinking. Моята е някъде на толкова. От лятото, даже може и малко повече. Дано няма проблеми.

# 232

Абе прашинки определено не съм мерила  Laughing. Не е много по-различна на външен вид от по-евтинките ми. Да, пластмасата е значително по-качествена, но толкоз. Мисля си, че с ГСМ съм ги "оправила" двете набързо.
Дано да нямаш проблеми. Но за всеки случай дръж си хендито надалеч Wink

И не е Панасоник  Embarassed, а Филипс. Съжалявам за грешката. Ще редактирам горе.

# 233
  • София
Малиии, знаех си аз, че като изляза от родилното ще има нова тема, ама и толкова изписана... От утре се залавям отново с хлебопекарска дейност Simple Smile И да наваксам с четенето Wink

# 234
  • София и там където не се пуши
Доника честито бебе и приятно четене

# 235
Малиии, знаех си аз, че като изляза от родилното ще има нова тема, ама и толкова изписана... От утре се залавям отново с хлебопекарска дейност Simple Smile И да наваксам с четенето Wink

Снимки, снимки welcome!

# 236
  • София
Само да не ми се карат модераторите Rolling Eyes - ето

# 237
Само да не ми се карат модераторите Rolling Eyes - ето

Боже, колко е мъничък бебока Crazy! Малка душичка, сладурко, пу, пу. Да сте живи и здрави цялото семейство!

# 238
Доника,
да ти е жив и здрав малкия мъник и много щастие за цялото ви семейство.

Момичета, моля за малко помощ.
Реших да си купувам машина и все още се чудя каква Thinking
Тази Мулинекса с програмата за багети OW_5003 ползва ли я някой и какви са отзивите?
http://store.bonapeti.tv/index.php?main_page=product_info&cP … p;products_id=131

И от това, което чета в инструкциите не ми е ясно как точно разстилаш тестото в правоъгълник и от него ще се получи багетата. newsm78

# 239
  • Плевен
Много е хубава машинката, аз ползвам такава и първото нещо, което направих в нея бяха точно багети. Всичко е описано в текст и в картинки за направата на багетите, в книжка към машината.

Общи условия

Активация на акаунт