Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 25-та тема

• 49 934
  • 371
  •   1
Отговори
# 60
О, * *•● Диди ●•* *, Stop! Това наистина беше само за запис. Не мога да не ви следя. Много е забавно, красиво, мусакички разни си харесах, пилешки специалитети, по-горе сиренки, кифли...Всичко Peace. А ти с такава лека ръка правиш твоите шедьоври, че направо ми скриваш шапката Crazy.

Ей го на, не мога и да публикувам даже. И тука кифтаци и пирожки разни, само да се облизва човек Blush.

# 61
Диди заповядай наистина е много лесна и вкусна Peace.....http://berina-berina.blogspot.com/
И още топло топло.....мляко с ориз на фурна

# 62
berina , благодаря , благодаря , благодаря !  Hug Леле , ако знаеш колко цъках да видя дали си ми пуснала рецептата и всеки път щях да се удавя в слюнки !  Blush И сега , като те видях на балкона , едва се въздържах да не ти пиша едно ЛС ! Ама реших да изчакам  , да видя дали ще я пуснеш ! Ох , ще я правя ! Мнооого ми хареса рецептата !  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

polin_a , запис не запис , оризчето ти е хубаво ! Аз обичам такива !
  Grinning

# 63
* *•● Диди ●•* *  , липсваше!Добре завърнала се!
Какви красоти пак сте показали...ако искам да опитам всичко,ще трябва да ям по 10 пъти на ден...
И да не е само запис от мен...

раираните кифлички с кашкавал

# 64
Вай, вай, какво правите... Crazy  Докато сваря да разгледам края на предишната тема, тази вече навъртяла пет страници.

Ягодка я няма, виждам, стискам палци за добри новини скоро.  ylinfant

Диди, добре завърнала се, но какво завръщане само Party, португалският сладкиш много ми хареса, ще го пробвам. И кюфтенцата ти страхотно изглеждат. И аз съм купила телешка кайма да ги правя тези дни, но ти ме изпревари. Simple Smile

От мен една "мазна пита" по рецептата на nela_66, много добре стана, въпреки че съкратих мазнината наполовина, пак си беше на конци. Hug

# 65
  • София
пицаааа Peace

# 66
Коте , хич не ми изглежда мазна тази пита , ами много е хубава !  Hug А кюфтенцата са ми любими , споделяла съм ти го и друг път !  Heart Eyes За пръв път ги направих с едра леща и ми харесаха още повече ! Не съм стигнала до онзи твой сладкиш с кондензираното мляко , но ще му се наточа някой ден , щото много ме изкушава ! Но , пусти мързел !  Mr. Green

краси.мира , никакво ядене , само гледане !  Laughing Да не раздавам после пистолети , да стреляме по кантара !  Mr. Green
Много хубави кифлички са направила ! И на тях се каня , но ще им дойде редът някой ден !
  Peace

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 16:26 от * *•● Диди ●•* *

# 67
  • София
Аууу,Полина  тези  сиренки  какво им мисля...Ако ги нападна...горкичките  те...  Crazy
  От мен  за запис едни хрупкаво изпечени картофи с царевица,задушен лук и риба тон    
А  пък заради  съчетанието с това обикновено,но вкусно сосче (малко течна сметана,малко майонеза,няколко супени лъжици  кисело мляко,пикантина,чесън и копър) ставах и  през нощта да се повторя  Blush 

# 68
 Kafenceto, май си с грешка Thinking. Ще ми се аз да бях правила сиренки и да си ги хапвам сега, ама на, не съм. На berina са Peace.

# 69
Днес от мен пилешко месце и сърмички с много праз на фурна.

Гелева, аз съм поредната изкушена от тази вкусотия, сега ще ги спретна, а после ще се отчета.

Благодаря за идеята -  smile3525

В друга тема бях мернала едни изкусителни виенски кифлички - те са следващото, което ще приготвя.

# 70
Кулинарки, здравейте! Hug

Котка, много буФнала питка,браво! Simple Smile
Стемо, тая пица изглежда супер! Какво е сиренето отгоре? newsm78
Кафенцето, изглежда много вкусно! Обичам царевичка в разни комбинации. Crazy

Ето го моето телешко с ориз по рецепта на Еси - стана страхотно, всички го харесаха вкъщи, включително и бебка. Heart Eyes Само че аз сложих по-малко ориз, че само толкова имах. Много мразя да остана така без ориз, без брашно...  Crossing Arms Whistling

# 71
  • София
Kafenceto, май си с грешка Thinking. Ще ми се аз да бях правила сиренки и да си ги хапвам сега, ама на, не съм. На berina са Peace.
Ами   като  ми беше акъла само в сиренките и  съм сбъркала  Crazy . Извинявам се  bowuu .
  berina   едва издържам на  соленки,а  тези пък твоите...  Crazy Поздравления   bouquet ! Ако може да помоля  и за рецептата  Praynig !

# 72
  • София
Берина, страхотни неща! Личи си, че си голяма майсторка и правиш нещата с голямо желание и любов! Само като ти видя манджите, и ми се приисква да ти дойда на гости  Mr. Green Разкажи сега за тези кюфтета и за сладкиша. И за сиренките също!

От мен тази вечер:

Салата от рукола с пармезан и кедрови ядки

Свинско със зеле и праз лук на фурна
- голяма вкусотия стана, ядохме, та ни пращяха ушите чак Joy

# 73
  • София
как не съм попаднала по рано на тази невероятна тема  Hug
покрай определено ми идва мерак да готвя, благодаря ви, започвам и аз да споделям идеите си с вас  Hug
  bouquet

# 74
Днес сме на вреднотии...Кое от кое по-вредно и неполезно......

Козунак + Моля, от Нестле отчисления от продажбите на фиксовете да дават и …  пържени картофи! + Салатка от зимнината на мама

И моля ви се, забранете готварския форум! Станал ми е като наркотик, а за килограмите...да не пиша.....

Общи условия

Активация на акаунт