Кой обича приказки?

• 56 410
  • 731
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Извинявам се не прочетох темата,моля и аз мога да чета.Време имам,бебка е много кротка.А аз се чудя какво да правя.Та може ли и аз?

# 316
  • Остров Приятелство
Здравейте почитатели на приказките Hug
Имам честта да Ви поканя тази събота /11.07./ да преживеете с мен една приказна утрин. Simple Smile
Считам, че поредицата от която ще чета е много поучителна, близка до по-голям диапазон от възраст, и е харесван от всички ни.
Приказката е "Франклин рисува своя квартал"
Всеки ще може да нарисува своя квартал, своите съседи, своите приятели и за най-добрите ще има и награди. Grinning
Мястото и часа са непроменени. Peace
Очаквам Ви!

# 317
                           Хей, какво стана с приказките ни?

# 318
Мммм, обичам ги много, а и синето също.

# 319
  • Кацнала на едно дърво.
Ваканция до септември - библиотеката не работи, ще правят голям ремонт (надявам се, поне така е обещал бившия вече кмет).
От есента пак започваме, имайте готовност.  Laughing

# 320
  • Москва
Здравейте Simple Smile Аз от 23 септември ще съм студентка в София.Обожавам приказки и случайно попаднах  на Вашата темичка.Та въпроса ми е дали може да се включвам в прекрасното Ви начинание през свободните си съботи и недели?

# 321
Ваканция до септември... От есента пак започваме, имайте готовност.  Laughing
                             Готови сме  Twisted Evil.

# 322
  • Кацнала на едно дърво.
Здравейте Simple Smile Аз от 23 септември ще съм студентка в София.Обожавам приказки и случайно попаднах  на Вашата темичка.Та въпроса ми е дали може да се включвам в прекрасното Ви начинание през свободните си съботи и недели?
С радост ще те добавя в списъка.
Пиши ми на лични, моля.
Тази събота ще проверя дали библиотеката вече работи и от другата седмица ще започнем новия график.  Wink

# 323
Ако някой се е зачудил за утре - 12.09...., четене ще има!

# 324
Прекрасна инициатива! Благодаря на Вероники, че ми каза за темата.

Василиса Умница, аз също имам голямо желание да стана четец на приказки Simple Smile Много обичам приказките и с удоволствие ще чета на децата. Ако може, запиши ме в списъка на чакащите за изява четци. Ако кандидатурата ми се приеме, ще ходя да ровя в старите ми книги при майка ми, има някои прекрасни... Ще ти пиша и на лични.

Възобнови ли се четенето на приказки? Ще има ли в следващата събота (тази е работна) отново приказка и коя ще е?

# 325
  • София
Тъкмо щях да ровя назад да търся темата.
Вчера малкия замъкнал баба си по Славейков
и жената ми се обажда:
- Абе Юлиана, къде е този "музей", където имало
книги за динозаври и акули ???  Joy Joy Joy
Казвам й, че не е музей, а е детската библиотека,
където ходехме на съботно четене. И тя се смее и
аз се смея  Joy
Хайде и ние в кюпа - стига да ни е възможно, знаете - там сме  Hug

# 326
  • Кацнала на едно дърво.
Тази събота е работна и приказка няма да има. На 3 октомври от 11 часа всички са добре дошли.  Grinning

# 327
  • София
Дами, утре в 11 ще ви забавлявам отново.
Моля малките ми слушатели да вземат пособията си за рисуване, ще направим конкурс, в който ще има награди за всички.
СЪщо моля да имате предвид, ако някой има противопоказания за шоколад да ми пише, ще мислим нещо друго, което е подходящо за награда.
До утре!

# 328
  • София
 Ние идваме - цялото семейство, барабар с най-малкия приказкослушател  Wink

# 329
  Ние ще дойдем.

Общи условия

Активация на акаунт