Кой обича приказки?

• 56 412
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
О,любима на Мюмлата.. Heart Eyes
Ще дойдем с удоволствие! Grinning

# 571
  • Sofia
Беше чудесно!

# 572
Благодаря Василиса! Ще чакам и с удоволствие ще се забавляваме заедно с децата. Аз имам зад гърба си 7 години на сцена с младежки театър в родния ми град, така че ще се постарая.

# 573
  • София
Да попитам - приемате ли 3 годишни деца? В къщи четенето е удоволствие, но нямам опит как е с много и малки дечица... Embarassed

# 574
моите ходят от две годишни...понякога слушат друг път не толкова  Twisted Evil

# 575
И аз съвсем случайно открих тази чудесна инициатива - чрез линк от една приятелка. Поздравления за хората, ангажирали се да я продължат и такива като Dulsinea, които се опитват да информират "несведущите" като мен  Wink Мисля да доведа в събота 8-годишния ми син. Какво ще четете тази събота?

# 576
това беше моята скромна особа..
Alex-Sof, много благодаря!  newsm51 Ние сме от Надежда, но в Обеля ни е педиатърката.

taya, аз също се чувствам "несведуяща", но инициативата много ми харесва  Embarassed.

Ако сте съгласни, мога да разпространя информацията в нашата детска градина.

# 577
  • София
Момичета в събота ще чета аз Simple Smile Мисля да чета за Чук и Пук и още някоя приказка(може би на Джани Родари).Ако смятате,че няма да е подходящо за  вашите малки слушатели,казвайте на време за да търся по -подходящ репертоар Hug

# 578
това беше моята скромна особа..
Alex-Sof, много благодаря!  newsm51 Ние сме от Надежда, но в Обеля ни е педиатърката.

taya, аз също се чувствам "несведуяща", но инициативата много ми харесва  Embarassed.

Ако сте съгласни, мога да разпространя информацията в нашата детска градина.

И аз това направих в нашата детска във Волуяк

# 579
Момичета в събота ще чета аз Simple Smile Мисля да чета за Чук и Пук и още някоя приказка(може би на Джани Родари).Ако смятате,че няма да е подходящо за  вашите малки слушатели,казвайте на време за да търся по -подходящ репертоар Hug
Не знам дали моята ще хареса Джани Родари, но аз лично много го тача  Laughing.  Чук и Пук също  не сме ги чели Wink.

# 580
Не знам дали моята ще хареса Джани Родари, но аз лично много го тача  Laughing.  Чук и Пук също  не сме ги чели Wink.
Чудни са и двете идеи. Hug  bouquet

# 581
  • София
Чудесно,значи утре  с моите момчета ще ви чакаме! Hug

# 582
  • In the jungle out there..
Такааааааааа...

Окрадох ви всички идеи от последните няколко страници и направих това за разлепване по детски градини, поликлиники и т.н. Замазала съм лицата на дечицата, ако не сте съгласни тези снимки да ги има, ще ги махна. Надявам се да ви хареса! Hug

Поздрав най-сърдечен,
К.

# 583
  • София
На мен плакатчето много ми харесва. Прекрасно си го направила. Много ми се иска да успея утре да доведа по-големите.

# 584
Такааааааааа...

Окрадох ви всички идеи от последните няколко страници и направих това за разлепване по детски градини, поликлиники и т.н. Замазала съм лицата на дечицата, ако не сте съгласни тези снимки да ги има, ще ги махна. Надявам се да ви хареса! Hug

Поздрав най-сърдечен,
К.

супер - веднага ще си го постна и във ФБ

Общи условия

Активация на акаунт