Кой обича приказки?

• 56 411
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
И ние благодарим  Grinning

# 166
Благодаря на всички доктори,
излекуваха ми и ишиаса, и лумбагото, сложиха ми сто милиона трийсет и три милиарда и един трилион инжекции, преслушаха ме и ме накараха да оплезя език.
Сега съм най-излекуваната маймуна в джунглата!

# 167
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Нашите животни още се лекуват. Жирафът прилежно лежи вирнал бинтовани крака, а на мишката вече и се подобрява носът, въпреки че все още не е за разбинтоване. Благодаря на големия трол на Василиса, който излекува бебето на Елеа с една огромна инжекция, а и на всички помагач-доктори лекували бедните ни животинки.
 Анда, радвам се, че си добре, сега очаквам да се включи и Всилиса да каже дали са я излекували, че как дишаше само горкатааа!

Благодаря момичета, за чудесната инициатива! Много е хубаво!  bouquet

# 168
  • София
 И аз се присъединявам към благодарностите  Hug
 Василиса сигурно е предозирана с медикаменти, че мойто дете я съдра от инжекции - той като му обърне някой малко повече внимание и няма отърване после.
 Иначе му беше много забавно и на тръгване ми каза, че много му е харесало в библиотеката. Искаше и книги да си вземем, но нямаме карта, та сега мъжо ще ходи през седмицата да извади.
 С нетърпение очакваме следващата събота

# 169
И аз се присъединявам към благодарностите!
Моите момчета не искаха да слушата приказка,но пък разгледахме книжките и разбира се си взехме за в къщи! От следващата събота съм там само с малкия!Няма да му е скучно-напротив.Аз нали това се притеснявах, че е по-малък!

# 170
Нас пък ни домързя.  #Cussing out

# 171
а нас трябваше да дойдете да ни излекувате в къщи Sick дано тази седмица Ламята да не кашля, че да доведе малкото да се очовечава сред книжки и одухотворености!

Praynig дано

# 172
  • Кацнала на едно дърво.
Жива съм, напълно здрава (след толкова много инжекции с щипещо и без щипещо  Joy).  bowuu
Репетирам за следващия си ред (сега си спомних защо не ставам за учителка Joy).
Така. А сега по работа.
Трябва да направим списък с неща, които библиотеката може да купи и да стоят там за часа.
Какво мислите, че може да ни е от полза? Освен нещата за рисуване (моливи, пастели) и хартия?  newsm78

# 173
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Гланцова хартия (цветна), ножички (детски), пластилин/моделин, лепило, конци, мушама (за масите). Всичко зависи от това какво се чете и какви деца идват, щото за такива неща чудесна работа вършат и всякакви копчета, парцалчета, мъниста и тн.  Peace

# 174
  • Sofia
а нас трябваше да дойдете да ни излекувате в къщи Sick дано тази седмица Ламята да не кашля, че да доведе малкото да се очовечава сред книжки и одухотворености!

Praynig дано

Ламя, хайде в комплект съботен? Това е шанса ни!  Laughing

# 175
  • София
И аз се надявам тази Събота всичко да е ОК,
да дойдем, най-вече да видя малчо дали ще
му е интересно и нагледно да се запозная с
това, което ми предстои  Hug
Имам пак питане, въпреки, че все не получавам
отговори  Rolling Eyes
Книгата, която се чете, задължително ли
трябва да е от библиотеката или може да
си взема книга от къщи ???

# 176
Не, както отговорих и първия път - може да си бъде от вкъщи, моите и двете бяха домашни.

# 177
  • София
Не, както отговорих и първия път - може да си бъде от вкъщи, моите и двете бяха домашни.

Съжалявам Анда.
Сигурно съм пропуснала, но пък
се радвам, че може да е домашна
книга, защото си имаме любими,
а и ще се подготвя както трябва.
Още от сега ще мисля, коя да бъде
и с какво да допълня освен четенето  Hug

# 178
 Praynig дано
Ламя, хайде в комплект съботен? Това е шанса ни!  Laughing
Ужасно, но пак ще пасувам! едно приятелско детенце става на 1 годинка и ще сме на денден

# 179
  • Sofia
Ламя, вече си зачеркната от каталога на спомените ми  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт