Кой обича приказки?

• 56 411
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
Ламя, вече си зачеркната от каталога на спомените ми  Crossing Arms
само така си мислиш!  Joy ох, додо - с глас се смея! ще се реванширам! ще изиграя приказка, няма да я чета

# 181
  Ех, ако беше истинска ламяяя!

# 182
  Ех, ако беше истинска ламяяя!
сори за спама, но - фалшива ли ме нарече?  #Cussing out Joy hahaha

Извинете, по темата - още веднъж много съжалявам, че тази събота няма да сме сред вас! не смея да обещавам повече... ще ви изненадаме

# 183
  Не исках да те обидя! Имах предвид такава, дето можеш да й отсечеш главите, или дето ще ти дава огънче с уста...

# 184
  Не исках да те обидя! Имах предвид такава, дето можеш да й отсечеш главите, или дето ще ти дава огънче с уста...
Joy Joy Joy Пуснах вече темата и благодаря на Хапка за вдъхновението: "За какво може да ви послужи една ламя?"

Кога ще четете за Ламята Спаска?

# 185
  Веднага щом се появиш Hug

# 186
Джулиана, извинявай, ако съм прозвучала криво, малко ми лази по нервите госпожицата.

Василиса, могат да оформят удобен и уютен кът за четене (да си вземат обратно възглавничките, които бяха там! Имам лично шита с буквичка и съм много възмутена, че някаква лелка я е отнесла! Няма да им шия повече, пък!)
Иначе биха могли да вземат напр. големи картони, за да правим големи книжки.

# 187
И според мен - добре е да има възглавници за сядане по пода. Топ листа А4; по-добре по-плътен картон. Кадастрон за големи книги - чудесна идея. Другите неща - материалите за рисуване - могат да си носят от дома децата, както и тематични играчки (много ми допадна това с докторския комплект).

# 188
  • София
На мен много ми хареса последният път, че децата седяха на столчета. В читалнята се влиза с моркри обувки, а по-малките не стоят на едно място и пипат по пода.

# 189
възглавниците наистина сякаш са по-подходящи за топлите сезони, а зимата и пролетта често сме с кални, мръсни и мокри обувки, а сядането на възглавници на пода предразполага към търкаляне и лягане на пода Simple Smile

# 190
  • Кацнала на едно дърво.
Пък и по-лесно се рисува на масички... И все пак по-сериозно някак - ако се натъркалят всички на пода, ще падне едно аху-ихи, този ме гъделичка, махни си крака от носа ми, някой пръцна, онзи ме ощипа, мамо, мамо! и пр.  Joy Joy Joy
А възглавничен кът можем да направим и да го ползваме от време на време (зависи от темата). Когато има приказки за лека нощ (да се преструваме, че спим) или нещо такова.  Laughing
П.П. Пиша списък с материалите, който се сети за още нещо, да допълва.  Hug
П.П.П. Ламята да чака намазване с паста и мамба, когато дойде.  Whistling

# 191
Както решите (моята група я сложих на възглавнички, върху одеяло - много добре си слушаха даже, нямах натъркаляли се).
Не това е най-важното, разбира се.
Добре, ето едно предложение - ако имат пари, да вземат няколко кукли за куклен театър и нещо за импровизирана сцена (и най-добрите продавани параванчета са за домашни условия, иначе са твърде малки).
Трябва им голямо парче плат и нещо, на което да го преметнат. В най-евтиния случай стават и два стола.  Може и да се опъне въженце някъде и на него да се сложи плата.

Друго предложение - за децата, които тъкмо учат буквите. Да им вземат (или направят) играчки -букви, имаше триизмерни в Комо, струва ми се, могат да се правят от глина (да речем да го зададат като идея на класа по моделиране), от плат, от дунапрен могат да се изрежат.

# 192
  • при палмите и алигаторите,FL
Побут Grinning
Утре, ще има ли четене на приказки, и какво да си донесем.Миналата седмица бяхме надалече и изпуснахме лекуването, та сега да сме подготвени.

# 193
  • София
Скъпи дами,
Утре е мой ангажимент приказката в библиотеката.
Ще чета вълшебна приказка на Николай Райнов и ще има конкурс за най-добра рисунка по приказката.
Молбата ми е да си вземете пособията за рисуване, ще се видим утре, до скоро!

# 194
от 11, нали?

Общи условия

Активация на акаунт