Кой обича приказки?

• 56 412
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
Каква прекрасна инициатива..
Момичета-прекрасни сте. Отсептември се включваме към слушателите.. Hug Надявам се да се доразвие инициативата.

# 481
  • Някъде по Дунава
Чудесно начинание,обожавам приказки. При нас обаче няма изгледи да се получи нещо подобно,библиотеката не работи в събота и повечето родители предпочитат да са по барчетата, но ви желая успех  newsm10

# 482
Чудесно начинание,обожавам приказки. При нас обаче няма изгледи да се получи нещо подобно,библиотеката не работи в събота и повечето родители предпочитат да са по барчетата, но ви желая успех  newsm10
сега ми хрумна нещо, а защо например не се съберете няколко майки и да си го направите като домашно четене и за да не се натоварва само едната къща, ще се редувате, която мама е наред да чете отивате при нея итн. Успех и на вас

# 483
Здравейте,

Ще има ли отново четене от септември 2010, защото мислим да се присъединим към вас.
Цяло лято сме при бабите на село и е време за нещо ''много хубаво и интересно'', че на 4-год. госпожица и омръзнало да казва стихчета и пее песни на ''старите баби''
Ако има списък за четци, запишете ме за доброволец. Чета изразително и с патос ако се налага Wink, 3 години съм участствала и в кръжок по Художествено слово и в далечната '87 нашият рецитал спечели първо място в Националния конкурс. Златния медал се загуби някъде, но спомените са живи.
Толкова се радвам, че ви открих, една от най-хубавите реализирани идеи за децата ни.
БРАВО.

,а как само съжалявам че сме изпуснали приказката за питката...

# 484
  • Кацнала на едно дърво.
Мойра, записвам те.  Laughing Ти си професионалист.  Hug
Библиотеката е в лятна ваканция сега. Мислех си да започнем в края на септември, защото, когато е хубаво времето, не идват деца.

# 485
Надявам се и тази година да сме сериозни.
Ще следя темата кога ще е първата дата.

# 486
Записвам се , но все още не сме от София  ooooh!

# 487
  • София
И ние в зарписа , моля... И понеже сме обикновени слушатели, не артисти, всякаква volunteers' дейност ще споделим с удоволствие...

# 488
Страхотна идея!   bouquet
Тази година вече се включваме със сигурност като "потребители". А ако събирате четящи,  ентусиаст съм да опитам, но не съм много изразителен четец Embarassed

# 489
  • София
Много добра идея, за която научавам сега  Blush
Ще следя темата и ще се присъедим към слушателите за сега bouquet

# 490
  • Sofia
Василисааа  Hug
От кога ще стартира новият сезон?  Blush

# 491
  • София
Всички обичаме приказки! Hug Браво  Grinning Ще следя първата дата.  bouquet

# 492
  • София
 Ние отново сме на линия, вече надявам се с двама слушатели  Wink
 Ще следя кога стартира приказкочетенето, че баткото ни вече няма търпение.

# 493
  • Там, където мечтите се сбъдват
При нас се очертава вариант, при който съботата ни се освобождава и ще се радваме да присъстваме Simple Smile

# 494
Как ме е яд, че откривам темата едва сега. Откога търся такова място.
Кога започвате четенето, за да се включим и ние?

Пишете ме доброволец от октомври, ако приемате майки, които могат само да четат изразително.
Ще ви посетим двама слушатели, за да видя дали мога да се справя като четящ и съм на линия Simple Smile
Страхотна инициатива. Браво, Василисааа!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт