Кой обича приказки?

• 56 414
  • 731
  •   2
Отговори
# 525
  • Кацнала на едно дърво.

# 526
Ох, колко много го обичаме този Финдус!!! Прелестен котак!  Heart Eyes

Ще гледам да го доведа човечето да слуша.  Hug

# 527
  • София
Много разочароващо,че двете четения са по едно и също време.Хубаво щеше да поне в МОЛ-а да е в неделя.На всичкото отгоре пак от 11ч. утре сме на детски театър.Ще дойдем другата събота.

# 528
Здравейте,

аз съм четецът за тази събота, 16-ти. Мисля да попътешестваме със зайчето Феликс Simple Smile
Има ли вече желающи посетители - слушатели?

# 529
  • София

....Има ли вече желающи посетители - слушатели?
Има, има - моите двама бандити Grinning. Този път ще са изцяло мъжка компания, само с татко си.

# 530
  • София
И ние със сина ми ще дойдем!

# 531
Ние за жалост ще пропуснем, тъй като малкият е с хрема, а няма на кой да го оставя.

# 532
Здравейте,

Ние с дъщеря ми също мислим да  дойдем.

Ще се видим там,

# 533
Здравейте майчета,
незнам защо чак сега откривам темата.С удоволствие ще доведа детето да слуша приказки.
Бихте ли ми казали накратко,за да не ровя цялата тема как процедирате.
Доколкото разбрах в 11 се събирате в библиотеката на пл.Славейков.

# 534
Да точно така. Много е хубаво.

# 535
Здравейте майчета,
незнам защо чак сега откривам темата.С удоволствие ще доведа детето да слуша приказки.
Бихте ли ми казали накратко,за да не ровя цялата тема как процедирате.
Доколкото разбрах в 11 се събирате в библиотеката на пл.Славейков.
да, някоя майка чете приказка и носи разпечатани рисунки - от вас се иска само да си носите моливи или нещо такова и доброто си настроение

# 536
  • София
Само да добавя,че става дума за детския отдел на библиотеката Peace

# 537
Прекрасно начинание! Надявам се да успеем да се включим като слушатели, а защо не някой път и аз като четец Simple Smile Проблемът е, че до 10:30 сме на английски в Лозенец и не съм исгурна дали ще успяваме да пристигнем навреме.

# 538
  • София
Я,каква тема имало и съм я пропуснала досега. Къде точно се провежда четенето на приказките и от колко часа?

# 539
Записвам се че темата наистина е много интересна, доколкото разбрах четенето на приказки е в библиотеката на площад Славейков в детския отдел от 11 часа всяка събота, ако греша някой да ме поправи че и ние ще се включваме скоро

Общи условия

Активация на акаунт