Октомврийче сладко спи, майка му във форума крещи

• 9 811
  • 312
  •   1
Отговори
# 120
  • Габрово
Ел, питай за това педито - имаше нещо като (сега не се смейте, че не помня точно), ама мисля асансьорен тестис или нещо от сорта, но не беше нещо сериозно... По-притеснително е, ако не слязъл изобщо. Пък тестисите не са си винаги заедно ръка за ръка, може да се случи подобно нещо, като това което ти обясняваш.

# 121
  Знам че в момента не ви е до снимк,но който иска моля да заповяда: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=304217&pid=10262507

# 122
Момичета, поспрете се малко! Гледам датата, гледам часа, гледам страниците... после пак.. но няма лъжа няма измама.. направо като на състезание  newsm62

# 123
Може ли майките на момченца да ми кажат дали като плачат бебетата им едното им тестисче се качва малко нагоре и после слиза?

Малееее и моя все е облечен.Ама да ти кажа честно не намирам логика да е от плаченето newsm78

Съни, тренираш с бебока, а? LaughingТуй дето видях Кетлер ли е?

# 124
Цитат
Не съм казала вярвайте и вие на моя педиатър
Крисси, не си го казвала, но когато пишеш на някоя млада майка, че даваш кайсия например е добре да допълниш: "Ама да знаеш, че кайсията не се препоръчва, защото е силен алерген и ако моето дете е късметлия и нищо му няма, то същото може и да не се отнася за твоето дете". Или ако не го кажеш, то да не се сърдиш на следващия, който го напише. Тук всеки се опитва да бъде полезен /с някои изключения, които се опитват и да дразнят и обиждат/.
Аз кърмя и не го възприемам като геройство. Не смятам, че една майка е по-важна ако кърми. Изобщо не ме и интересува кой как си е захранил детето или ще го захрани. Полезно би ми било ако наистина имаше полезна информация в това изброяване на "кой какво е дал", но не видях нищо полезно. Въпреки всичко щом останалите смятат, че им е нужна тази информация - ок. На мен ми бе по-полезен разказът на Хеленка как е съхранявала пюренца. Съветът да се запася с тиква от сега и да я замразя във фризера, защото сега и е сезонът...Изобщо такива разкази и съвети на майки, които вече са отгледали едно дете и знаят две и двеста. И не схващам що като единия напише нещо другия се обижда и тръгва да обижда, без да е написана и една обидна дума. Я кажете Параход какво толкова написа? Това дето Пуканка го е цитирала не успявам да го намеря, но нямах и толкова време, че да го видя.

Благодаря за статията "Как не трябва да храним детето". Струва ми се полезна и ще се възползвам от информацията в нея.

Относно опитът на 3te...ki да смени темата: Свекървата ми е злато. Старае се да помага и успява. По една щастлива случайност тя е педиатър и нямам никакви грижи с нея. Не ми се меси в отглеждането и прави много подаръци на Радостин.  Мъжът ми помага много и не се оплаквам. Simple Smile Ако можеше и да кърми - цена нямаше да има, че вечер ми идва малко нанагорно. И памперси слага. Simple Smile 
Маникюри-педикюри - пас също. Simple Smile Ще ми се за фризьора да не съм пас, ама и за него пасувам, че зъболекарите са с предимство.
Секс и самозадоволяване - след първото за малко Ради да си има братче или сестриче без време.

За тестисите на момченцата...не съм го заглеждала точно там, когато плаче. Ама и да слиза и да се качва от значение ли е?
И туй за "всички са ми симпатични"...хайде, хайде...ще ви пораснат носовете. Simple Smile Не сте наред да изисквате от хората да си нямат симпатични, не толкова симпатични и антипатични форумки. Това е мисията невъзможна. Всеки с предпочитанията си.

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 17:27 от Cappucino

# 125
И при нас десния тестис е така понякога.Педиатърката ми каза ,че нормално с времето се оправя. Все пак е хубаво да се наблюдава.

# 126
Съни,как да не ни е до снимки,тях винаги с най-голямо удоволствие ги разглеждам smile3521
Ама какво сте го направили това сладко детенце hahaha и мустачки си има, и нож,а в борбата с мечката кой надделя?

# 127
  • София
Съни, прекрасна е бухтичка! А на една от снимките си заснимала  форума,а Joy

# 128
Капучинке, много инфо има за алергените из нета.Аз си казах какво съм дала, но всеки си решава.Ей на ,Поли и плодово мляко дава и цитрус, ама аз ще се въздържа.Всеки си решава сам Peace

# 129
  Ами той моя мъж е голям зевзек,реши че беба има перчема на Хитлер и веднага и спретна едно мустаче  hahaha.Той и с баткото така се забавляваше като беше малък,при нас е вечен купон.Той много ми помага за децата,понеже е голям детиняр.Ама относно вещите си,знае ги къде са,но обича да ме пита.

# 130
Съни много сте сладки. newsm03 newsm03

# 131
  • Бургас
Ето ни и нас.
Ние наготвихме зеле със свински ребърца/точно по диетата ми :mrgreen:/
Понеже принцесата не беше на кеф готвихме двете,тя в количката,а аз зад печката Grinning

Съни последната снимка е супер с тези очета и тея сладички устенца-КУКЛАААААА Heart Eyes
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=304217&pid=10262573

За свекървите-мойта е на 400км и мнОго се обичаме Mr. Green
За мъжете-понякога не мога да го дишам ,но пък без него не мога Wink
За секса и самозадоволаването-ми мерак нямам за ни едното Sad

# 132
  • Варна
Аз само да се оплача, че в понеделник ще подаваме документи за ясла, но още от вчера има списък и от днес се дават дежурства  #Cussing out

# 133
  • Бургас
Nedialka_81, mimisofia, mam79, Tinti_16, vanche_mamche, elissa_kv, Госпойца Димитрова, adina, Elichka_mama, aleksandra_85, sunny_77 (+ 11 Скрит/и) и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Абе момичета какви са тия 11скрити? newsm78

Хеленко ще ти стискам палци,но може ида не те огрее мила Sad
АЗ затова от сега проверявам частните ясли в Б-с ,че натам отиват нещата.

# 134
  • Варна
Неди.. как няма да ме огрее.. 18 номер сме, а приемат 50 деца за ясла и 100 за градина, само дето тези няколко дни бая дежурства ще даваме  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт