My Toys - В света на играчките - 7 !

• 17 875
  • 319
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
и на моето момиченце много бързо изчезва дълго търсената и желана играчка, сега отново е налична и искам да я поръчам чрез някоя мама
това е играчката:
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1581508

# 91
ох, аз съм писала без да видя предложението на Иви, но докога събираш линкове?

# 92
  • Sofia
Моля,някоя от знаещите немски мацки да ми преведе 2 изречения Praynig
Искам да ги питам на мейла докога ще са намаленията на дрехите,защото постоянно пускат нещо хубаво и изгодно и нямам вече сили Tired Даже забравих какво съм поръчвала Crazy

# 93
  • при принцесите
Момичета от София, и аз се замислям за още една поръчка ooooh! Колко станахме и кой ще я пуска последно? Да кажа, че и аз мога, но нямам кодове, т.е. доставката ще ни е пълна.

# 94
  • Sofia
Моля,някоя от знаещите немски мацки да ми преведе 2 изречения Praynig
Искам да ги питам на мейла докога ще са намаленията на дрехите,защото постоянно пускат нещо хубаво и изгодно и нямам вече сили Tired Даже забравих какво съм поръчвала Crazy

Пиши им на английски, разбират перфектно  Peace

п.п. Намерих още купони, които ги няма на първа страница и ми направи впечетление, че само на единя е отбелязано, че е за нови клиенти.

myToys Gutschein 10 Euro
Gutscheincode: X3X4LLTX7DAE
Gutscheinwert: 10,- Euro
Mindestbestellwert: 30,- Euro
Gültig bis: 31.12.2009

myToys Gutschein 10 Euro
Gutscheincode: SICMTEHND4

myToys Gutschein 10 Euro
Gutscheincode: KFYCF7F49XHD
Mindestbestellwert: 25,- Euro
Gültig bis: 31.01.2009

myToys Gutschein 10 Euro
Nur für Neukunden

Gutscheincode: 7AALRKLHKPDD
Gültig: 01.02.-30.04.2009

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 12:17 от Shantal

# 95
Мисля днес да я пусна, (да речем вечерта) така че който иска да праща линкове Simple Smile който може да внесе пари днес ще е супер, който не имам около 100 евро, с които да платя, а да ги внесете утре примерно  Wink

# 96
  • Враца
може ли да се включа с едно яке от 20е?Колко още събирате за доставка?Не съм от Сф.  bouquet

# 97
Sanetta са пуснали голямото намаление. Дрешките са невероятни, много качествени! Simple Smile

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 16:27 от Анонимен

# 98
Намерих още купони, които ги няма на първа страница и ми направи впечетление, че само на единя е отбелязано, че е за нови клиенти.
Пробвах ги и за съжаление на всеки един код ми изписва, че е само за нови клиенти. Cry
Жасмин  , защо ли съм останала с впечатлението, че щеше да спираш  да разглеждаш сайта.... hahaha Joy

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 14:24 от Dennia

# 99

п.п. Намерих още купони, които ги няма на първа страница и ми направи впечетление, че само на единя е отбелязано, че е за нови клиенти.

myToys Gutschein 10 Euro
Gutscheincode: X3X4LLTX7DAE

myToys Gutschein 10 Euro
Gutscheincode: SICMTEHND4

myToys Gutschein 10 Euro
Gutscheincode: KFYCF7F49XHD
Mindestbestellwert: 25,- Euro
Gültig bis: 31.01.2009

myToys Gutschein 10 Euro
Nur für Neukunden

Gutscheincode: 7AALRKLHKPDD
Gültig: 01.02.-30.04.2009

Хващат се само на нов акаунт ,освен този : SICMTEHND4

Благодаря ти shantal   bouquet , ще ги добавя в следващата тема .  Peace

# 100
  • София
Момичета, като гледам доста от вас пускат "среднощни" поръчки.Аз предният път взех 17 дрехи на дъщеря ми и сега искам само едно зимно якенце,но когато и да поискам да го сложа в кошницата казва че артукал не е наличен в момента - онова обичайното червено съобщение.
Много бих искала да споделите впечатления според вас кога се променят наличностите в сайта и успявали ли сте да се доредите до нещо от тези, които излизат с червен надпис?Предварително благодаря!

# 101
  • София
veka, успявам от време на време, но с много дебнене и късмет.  Peace Кога "зареждат" не знам - май по различно време, но някои работи след 2 часа вече ги няма.  ooooh! Изпуснах суперски неща на много добри цени, но какво да се прави! В общи линии си харесвам нещо по-голямо и като реша да го поръчвам, преглеждам какво е останало и действам.  Hug

# 102
# 103
Намерих още купони, които ги няма на първа страница и ми направи впечетление, че само на единя е отбелязано, че е за нови клиенти.
Пробвах ги и за съжаление на всеки един код ми изписва, че е само за нови клиенти. Cry
Жасмин  , защо ли съм останала с впечатлението, че щеше да спираш  да разглеждаш сайта.... hahaha Joy

А, гледам си само!  Mr. Green
Кодовете ме съмнява да работят - със сигурност са персонални или за нови клиенти! Я някой да ги пробва и да каже.  Laughing

# 104

Повечето от кодовете са валидни до 31.01 .09 г .
А всичко останало при мен работи ,на нов акаунт  Peace

Общи условия

Активация на акаунт