My Toys - В света на играчките - 7 !

• 17 807
  • 319
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, страхотен сайт Hug
Смятам да поръчам количка, легълце и разни други неща!
Дали имат някакви ограничения откъм килограми на поръчката? Допълнителни такси?
Благодаря предварително!
Ако някой е поръчвал количка от сайта, нека сподели кой модел и дали е доволен, моля ви!  bouquet

# 271
marianik, опитвам се да ти пиша на лични, но ти е пълна кутията. Simple Smile

# 272
Благодаря предварително!
Ако някой е поръчвал количка от сайта, нека сподели кой модел и дали е доволен, моля ви!  bouquet

Има ограничение в килиграмите , по обемисти стоки не се доставят ! Виж в първия пост е обяснено. Допълнителни такси - няма !

# 273
  • гр.Варна
marianik, опитвам се да ти пиша на лични, но ти е пълна кутията. Simple Smile

готово , получих

# 274
  • гр.Варна
Благодаря предварително!

Има ограничение в килиграмите , по обемисти стоки не се доставят ! Виж в първия пост е обяснено. Допълнителни такси - няма !

всъщност,само неща на които е обозначено,че не се доставят...Но колички съм получавала

# 275
marianik, мерси мила, писах ти на лични, ще се разберем там  Hug
Искам да си поръчам една количка, номера и е 1809481. Моля ви ако някой има отзиви за нея да пише  Hug
Благодаря ви предварително  Hug

# 276
  • Бургас
Момичета, моля за помощ Praynig
В понеделник вечерта пуснах поръчка и днес получавам на мейла това
Versandbestдtigung - myToys.de - Kundenummer 1408997745
 04.02.2009
 Sehr geehrte Frau Gradeva,
hiermit mцchten wir Sie ьber den aktuellen Status Ihrer Bestellung bei myToys.de informieren.
Heute haben wir die unten aufgefьhrten Artikel fьr Sie verschickt.
Ihr Paket:
 483603870826
 Artikel
 Bezeichnung
  Menge
 1643981
 Schlitten Snow Tiger
 1

Lieferadresse:
  Ihre Kundendaten:

Radina Gradeva

тук ми е адреса за получаване
  Kundennummer:
Bestellnummer:
 1408997745
508388377

GLS Paket Service wird das Paket in ca. 4-5 Werktagen ausliefern.
Eventuell nicht aufgefьhrte Artikel werden separat verschickt.
Folgende Artikel werden wir in Kьrze an Sie versenden:
Versand in Kьrze:
 Artikel
 Bezeichnung
 Menge
тук ми изреждат останалите артикули
Wenn Sie Ihre Lieferung per Nachnahme erhalten, bitten wir Sie, sich vom Zusteller eine Quittung ьber den gezahlten Nachnahmebetrag ausstellen zu lassen.

Дали ще ми изпратят шейната, че с преводача не ми стана ясно?
В сайта нищо още не е отбелязано - стои си като обработвана поръчката

# 277
  • Sofia
Radinna , ще ти я изпратят  Peace

Сандалките Найк ги имаме и ние от миналата година, според мен са от нещо като неопрен (горната част), но са много мекички и няма начин да са неудобни.

Някой каза, че размера на детските дрехи като цяло не отговаря на размерите за възрастни и е по - добре да се поръча малко по - голямо. Е, искам да кажа, че изобщо не съм съгласна и този "някой" ме прецака да си купя детски дрехи, които са ми огромни Wink Шегувам се, да не се засегнете  Hug

Отивам да снимам сега и ще сложа снимки.

п.п.  Какво точно трябваше да направя, за да сменя дрехите, които са ми големи  newsm78 Blush Трябва ли да пиша на Май тойс?

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 11:12 от Shantal

# 278
Да ви се оплача от Интерлогистика  #Cussing out
 Не ми се звъни още, че предния път "изчакайте..изчакайте" 7лв с БТК само от тях.
на какъв телефон си званяла че 7 лв да отчита  Shocked
аз им се обаждах  2 пъти на телефона даден на 1-ва стр. и  ми е таксувано като нормарелен разговор

# 279
  • Бургас
Ох извинявам се за тъпия въпрос, сигурно е коментирано хиляди пъти, ама аз не го намирам- може ли табличка с размерите на нещата от сайта, или са същите като бг?  Embarassed

# 280
  • София
Shantal, дай снимки и размери на нещата, които са ти големи, може да се намери някой желаещ за тях  Laughing

# 281
Момичета, много сериозна ми стана сумата в поръчката.
Някой действащ код за 10 Евро да ви се намира?  bouquet
Тези на първата страница не действат! Embarassed

# 282
  • Sofia
Shantal, дай снимки и размери на нещата, които са ти големи, може да се намери някой желаещ за тях  Laughing

Видях в сайта , че все още има по - малки номера и реших да ги сменя. Попълних бележката за връщане, обадих се на "Интерлогистика" и след обяд ще дойдат да си ги вземат.

п.п. Редактирам се  Blush

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 12:27 от Shantal

# 283
  • гр.Варна

Видях в сайта , че все още има по - малки номера и реших да ги сменя. Попълних бележката за връщане, обадих се на "Интерлогистика" и след обяд ще дойдат да си ги вземат.
А относно минималната сума на нещата, които се връщат - бяхме коментирали , че е 40 евро. Само че аз се зачетох сега  и никъде не пише да има такова изискване. Пише само, че връщането трябва да е в срок от две седмици след получаването и е изцяло за тяхна сметка  Peace

Аз знам,че първо трябва да пишеш на Май Тойс и те да пратят Интерлогистика-т.е. куриера идва с т.н. "етикет" ,информиран,че разходите ще са за негова сметка...Мисля,че това е пътя,а не обратния-ти да се обадиш на Интерлогистика ,но ще споделиш как е...Иначе за 40 евро го пише тук : Ihr Umtauschrecht

Selbstverständlich können Sie die Ware bei Nichtgefallen umtauschen oder Sie erhalten Ihr Geld zurück. Umtausch ist ausgeschlossen bei von Ihnen entsiegelter Software, Audio- oder Videoaufzeichnungen. Die Versandkosten für Ihre Rücksendung erstatten wir Ihnen, wenn der Warenwert mehr als 40,- ? beträgt.
 Друг е въпроса,дали важи ,защото досега съм връщала и за по-малки суми...

# 284
  • София
poli на стационарния им телефон в Сф звъня, но съм говорила или по-точно изчаквала поне 15мин, докато ми открият пратката  Tired

Общи условия

Активация на акаунт