1001 нощи - екрана погледнете и кърпичките извадете - част 10

• 27 242
  • 441
  •   1
Отговори
# 270
Остави, зелени очи-неги харесвам, аз съм със зелени, но винаги съм искала кафяви.... Sad

# 271
Остави, зелени очи-неги харесвам, аз съм със зелени, но винаги съм искала кафяви.... Sad
който каквото си няма..  Mr. Green
 аз искам  светли пъстри очи Crazy

# 272
  • София
Имам непреведен  от английски материал, който съм забравила да го преведа и да ви го пусна. Ако изчакате малко- ще го направя, или да ви го пусна на English. Отнася се как е станало заснемането на сцената от 1 серия - молбата за 150 000 долара. Личи префекционизма и таланта на Халит, който помага на Берг да изиграе блестящо сцената.

# 273
В smile3508 newsm10 Да, така е..кой каквото си няма... А този сериал е също с много хубава музика.Боже какви филми правят, какви сценаристи....чак на мен ми идва да седна да напиша сценарий и като гледам и други мамета с какви развихрени фантазии са....можем да сформираме екип,аааааааа Joy

# 274
....чак на мен ми идва да седна да напиша сценарий и като гледам и други мамета с какви развихрени фантазии са....можем да сформираме екип,аааааааа Joy
и на мен ми се прииска да пропиша....ама ме досрамя да си го призная Blush

# 275
лелеее, Шеф, давай докато не съм заспала...

# 276
  • София
 Благодаря за търпението и сори за бързия превод:
 Вече знаете , Халит е спо-голям опит ,докато Берг – това е първата и главна роля. Той е префекционист  и като такъв , той е сигурен че сцената спредложението  към Шехи.
 И така, той е на своето бюро и върви заснемането , когато Щехи чука и влиза в кабинета.
Тя казва – мога ли да вляза?
Онур казва – НЕ! Излез и почукай отново!
Шехи излиза , връща се отново; Онур казва – излез и почукай отново.
 Тя влиза отново и казва : Имам нужда от 150 000
Онур , объркан  , казва – излез от моята стая.

Тя излиза и се връща отново. Това отнема часове запис. Онур не харесва изражението на Шехи. Той иска  тя действително да изглежда отчаяна, безнадежно разстоена, да плаче. . .
Всъщност,казват, че сцената  на стълбите , където тя плаче ,и е между записите в кабинета, разярена на  се опитва да и помогне да играе по-добре Онур.  Но същевремено тя знае, че той  и помага да изиграе по-добре сцената, като  я връща няколко пъти, заплашвайки я....

И така, след часове , накрая заснемането е перфектно и Онур прави своето неочаквано предложение.....

# 277
  • София
 С правописни и малко лексикални грешки - но ме разбрахте !

# 278
  • София
 Приспах ви , лека нощ от мен. До утре!

# 279
Шеф, благодаря  bouquet сега вече наистина ще спя ...лека нощ и до утре  Stop

# 280
Лека нощ,Шефе! И да сънуваш Онурчо!!!! smile3507

# 281
Благодаря ти много ШЕФЧЕ,страхотна си ,а по повод да сънуваш Онурчо аз онзи ден го сънувах и направо съм много влюбена.Ако ме чуе моя приятел ще падне от смях лека нощ

# 282
  • 221B Baker Street
здравейте,дами Simple Smile  bouquet
аз си мисля,ако предаването на Гала наистина ще стратира в началото на февруари,което е просто едно инфо,неподплатено с доказателства от Нова,все още...може би е възможно тя да покани някой от екипа на 1001 нощ,дори някой от актьорите...ако не са прекалено заети със снимането на новите серии... Embarassed

# 283
  • Стара Загора
Добро утро,момичета!Наспахте ли се или още сънувате я Онурчо,я Керемчо  Laughing ? Ayla Algan печели 2 място на Златния Орфей през 1973 с песента I Love You.Не можах да я открия в нета за директно слушане ,но от тук ако някой е любопитен може да си я свали http://www.ozamanlar.com/forum/index.php?topic=178.msg197#msg197
Да наистина предаването на Гала тръгва на 16 февруари май,защо не и да направи предаване за филмчето.

# 284
  • 221B Baker Street
Шеф,и аз изгледах епизод едно сега,че вчера нета беше претоварен,и си права,мила,актрисата е сменена и сцената е презаснета с новата актриса,но персонажа си е същия:) Hug Peace

Благодаря за търпението и сори за бързия превод:
 Вече знаете , Халит е спо-голям опит ,докато Берг – това е първата и главна роля. Той е префекционист  и като такъв , той е сигурен че сцената спредложението  към Шехи.
 И така, той е на своето бюро и върви заснемането , когато Щехи чука и влиза в кабинета.
Тя казва – мога ли да вляза?
Онур казва – НЕ! Излез и почукай отново!
Шехи излиза , връща се отново; Онур казва – излез и почукай отново.
 Тя влиза отново и казва : Имам нужда от 150 000
Онур , объркан  , казва – излез от моята стая.

Тя излиза и се връща отново. Това отнема часове запис. Онур не харесва изражението на Шехи. Той иска  тя действително да изглежда отчаяна, безнадежно разстоена, да плаче. . .
Всъщност,казват, че сцената  на стълбите , където тя плаче ,и е между записите в кабинета, разярена на  се опитва да и помогне да играе по-добре Онур.  Но същевремено тя знае, че той  и помага да изиграе по-добре сцената, като  я връща няколко пъти, заплашвайки я....

И така, след часове , накрая заснемането е перфектно и Онур прави своето неочаквано предложение.....

и може би наистина още тогава Берг се е вживяла в ролята си-първо да намрази Халит,а после да го заобича,"както жертвата-своя палач" Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт