1001 нощи - екрана погледнете и кърпичките извадете - част 10

• 27 228
  • 441
  •   1
Отговори
# 300
Тайна  мила, пиши поне с бели букви поне за любопитни като мен, аз само ви чета и не досаждам с въпроси. Моляя Embarassed

# 301
  • Хасково
.......

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 10:55 от fizzy

# 302
И аз съм от Феновете на сериала. Чакам сс нетърпение всеки следващ епизод! Искам да ви попитам от къде мога да сваля 1 епизод? Уж навсякъде разгледах ама почват от 2-ри! Благодаря предварително! Hug

първа серия, я няма качена никъде...

fizzy редактирай се...всичко се чете...

# 303
  • София
Първия епизод никой не е успял да го запише.Можеш да го гледаш на турски на някой от дадените линкове на първа страница.

gvendolin_7, аз седя само малко сутрин във форума и нямам време да пиша.Ерика е разказала много неща с бели букви!Кликни на профила и и после на прочети всички мнения и ще ги видиш.

# 304
  • Хасково
Много се извинявам опитвам се но незнам как.. не става. Опитах да изтрия поста но пак не става-стои си

# 305
Еееееее Fizzy, сега вече форумките ще те разстрелят КЪДЕ СА БЕЛИТЕ БУКВИ

# 306
fizzy ако искаш да пишеш с бели букви се пише между скобите........

# 307
Много се извинявам опитвам се но незнам как.. не става. Опитах да изтрия поста но пак не става-стои си

изтрии го и сложи точка или нещо друго и ще стане... Simple Smile

# 308
Влез в редакция и напиши текста между скобите

# 309
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Тя и Керем са зедно в живота, също от скоро! Но тази актриса ще дойде по-късно!

Шев, товно на този репортаж попаднах и аз онзи вечер и за това споделих с вас! Във същото предаване се каза и за Керем!  Peace

# 310
Бели букви: днес Шехи ще избяга от сватбата .Ще се качи в асансьора а Онур ще се опита да я догони по стълбите. В това време Керем ще отиде в подземния паркинг да си вземе колата и там ще се срещнат с Шехи и тя ще се качи в неговата кола и ще избягат , и Онур ще вика след тях. Много серии след това Шехи и Онур ще се оженят, тя на сватбата ще е бременна  (Бену също е бременна на сватбата на Шехи). Малко преди венчавката една жена (незнам коя е) ще даде на Шехерезада да изпие един чай в който е сложила нещо и тя помята. Бену е много нещастна по време на бременоста си понеже Керем постоянно го няма и и изневерява.

# 311
Бели букви: днес Шехи ще избяга от сватбата .Ще се качи в асансьора а Онур ще се опита да я догони по стълбите. В това време Керем ще отиде в подземния паркинг да си вземе колата и там ще се срещнат с Шехи и тя ще се качи в неговата кола и ще избягат , и Онур ще вика след тях. Много серии след това Шехи и Онур ще се оженят, тя на сватбата ще е бременна  (Бену също е бременна на сватбата на Шехи). Малко преди венчавката една жена (незнам коя е) ще даде на Шехерезада да изпие един чай в който е сложила нещо и тя помята. Бену е много нещастна по време на бременоста си понеже Керем постоянно го няма и и изневерява.
E оправихме грешката

# 312
Леле тука голяма каша станало.Момичета има БУТОН Предварителен преглед.Не пускаите инфо без да сте видели как ще излаезе уважаваите желанието на другите които не изкат да знаят какво следва.И наиситина аз съм ги разказала тези неща осще на незнам си коя по ред стара тема има лесен начин да се види.  bouquet

# 313
Мила fizzi и аз не разбирам как се пише затова пращай на лична поща.Моля те!Другите се сърдят и с право!

# 314
  • Хасково
Благодаря Ви момичета за помоща и ,че ме спасихте от заслужен разстрел

Общи условия

Активация на акаунт