1001 нощи - екрана погледнете и кърпичките извадете - част 10

• 27 226
  • 441
  •   1
Отговори
# 315
Много се извинявам опитвам се но незнам как.. не става. Опитах да изтрия поста но пак не става-стои си

Joy
почти си затреляна, добре, че имам бързи реакции...чета бели букви ... и веднага минах надолу -  може би се опитваш всичко да изтриеш и затова не се получава -  сложи точка или какво да е, ако не можеш помоли някой модератор Peace

златина, теб те прочетох Crossing Arms... чети , ако не цялата тема понеееее първия пост на темата Tired

та.
добро утро , момичета Hug

аз още не съм сънувала 1001 нощи, но нали бях активна в ББ4.. снощи тях сънувах Mr. Green

а снощи ми спря нета Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

drize
снимката е хубава, ще я запазя запървия пост Rolling Eyes

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.
Mr. Green

# 316
Да уважаваме труда на ЕРИКА, шеф и др.

# 317
И още нещо исках да споделя, но забравих. Керем много ми е неприятен с тези избухвания пред Бенну, след които почва да се хили и казва, че било майтап. Едно е когато Онур се развика на Айшен, друго е това на Керем. Все повече го виждам като лузър, за съжаление.

# 318
 Joy
измислих новото име на следващата тема -  четете преди да питате и пишете, и не забравяйте белите букви  Mr. Green

И още нещо исках да споделя, но забравих. Керем много ми е неприятен с тези избухвания пред Бенну, след които почва да се хили и казва, че било майтап. Едно е когато Онур се развика на Айшен, друго е това на Керем. Все повече го виждам като лузър, за съжаление.
не е лузър, а просто е в депресия... точно като Бенну, но понеже тя е жена и всички и съчувстват, а на Керем е по трудно( говоря за в сериала, не за житейската страна) Peace

# 319
златина, остава и ти да си редактираш поста, докато не са те прочели всички  Simple Smile

# 320
звездичке направо напиши
1001 нощ- !!!НЕ НИ КАЗВАЙТЕ,КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ!!!
 Tired

# 321
  • sofia
Бели букви: днес Шехи ще избяга от сватбата .Ще се качи в асансьора а Онур ще се опита да я догони по стълбите. В това време Керем ще отиде в подземния паркинг да си вземе колата и там ще се срещнат с Шехи и тя ще се качи в неговата кола и ще избягат , и Онур ще вика след тях. Много серии след това Шехи и Онур ще се оженят, тя на сватбата ще е бременна  (Бену също е бременна на сватбата на Шехи). Малко преди венчавката една жена (незнам коя е) ще даде на Шехерезада да изпие един чай в който е сложила нещо и тя помята. Бену е много нещастна по време на бременоста си понеже Керем постоянно го няма и и изневерява.тая жена е еда ./на снимката където е с керем
E оправихме грешката,
допълних белите букви малко

# 322
Извинявам се,че не писах с бели букви но не разбрах от къде Sad Съжалявам момичета

# 323
Извинявам се,че не писах с бели букви но не разбрах от къде Sad Съжалявам момичета

За да разбереш, трябва да прочетеш първа страница.
Като фен на филма, принципно от там трябваше да започнеш... Crossing Arms

Хайде, нищо не е станало, със здраве... Simple Smile

# 324
Аз също много харесвам филма.Който го е пропуснал да го свали от тук--->http://bgshare.com/search_ok.html?ime=binbir+gece&raz=all&am … p;sort_order=DESC     ,има всички серий,които да излъчвани досега и са със субтитри. newsm10 newsm10 newsm10
Така ли?И от кога са със субтитри?Аз си ги свалям от там и нямат субтитри newsm78
Ами те се снимат от Нова Телевизия.

# 325

Кое се снима от Нова телевизия   Thinking В bgshare епизодите са си с бг аудио. Бъркаш се нещо.

Аз съм от любопитните дето искат всичко да знаят, не ми търпи търпилото, ясно е че няма как да се изчетат всички теми назад, но който има желание успява да намери каквото го интересува.  Wink

# 326

Кое се снима от Нова телевизия   Thinking В bgshare епизодите са си с бг аудио. Бъркаш се нещо.
Да де с бг аудио, пак можеш да ги гледаш,ако случайно пропуснеш.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 327
Благодаря на КрасимираЯ и Стихия за отговорите вчера  Hug

# 328
Наистина момичета и аз късно се вкл от 7 тема отнема време но прочетох всичко назад.Много се повтаряме и давкаме вече едно и също.Даите които го интересува нещо да чете назад.

# 329
  • Варна
еее smile3540 нови фенове четете първо и тогава пишете,всичко се повтаря.като сега сте намерили темата не си мислете, че тук не сме информирани .....благодарение на шеф,ерика и звездичка  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт