1001 нощи - екрана погледнете и кърпичките извадете - част 10

• 27 221
  • 441
  •   1
Отговори
# 330
Съгласна съм с теб!Браво на Шеф,Ерика и Звездичка!!!!!!!!!!!!!!

# 331
Шеф ще има ли 81 серия във вторник?  bouquet

# 332
     Браво и от мен. И моля да ми отговорите на още едно въпросче, изчела съм всичко в бяло, но не ми стана ясно: Бяло: Онур и Керем ще си останат ли в крайна сметка добри приятели? Наистина съм изчела всичко, знам че ще се карат и за Биняпъ знам, искам само кратък отговор ще си останат ли накрая добри приятели каквито бяха в 1-ви епизод

# 333
Бели буквиЩе се здобрят .Ще са приятели пак .Но ми се струва,че никога няма да се върне това безрезервно приятелство което беше в началото въпреки,че се държат доста дпбре един към друг.

# 334
  bouquet благодаря ти, олекна ми малко  Laughing

# 335
  • София
erica. и аз чакам потвърждение, но го няма за сега в програмата. Явно ще бъде по един епизод на 2 седмици. Ще видим.
iveto , за теб с бели...сериала още не завършил-  и в последните серии, двамата са в конфронтация

# 336
Ех тези жени какво ли не правят с един мъж че дори и с двама! Grinning

# 337
Защото в Треилара казват вторник ама не казват кои вторник.В другите Треилари съм гледала казват всеки вторник .Ще чакам с нетърпение потвърждение. Hug

# 338
Хайде момичета пожелавам на всички приятно гледане.Дано като се върна да не сте изписали всичко.А на себе си да не страдам толкова. Sad

# 339
А ще излизат ли още серии или сезони или само 77 епизода?

# 340
Приготвихте ли кърпичките момичета? Че както се очертава ....... Май пак ще видим Онурчо да язди на лунна светлина под съпровод - G. F. Handel Sarabande

# 341
  • София
А ще излизат ли още серии или сезони или само 77 епизода?
Виж няколко страници назад.

# 342
Аз имам едно въпросче бяло:До кой епизод продължават серийте знаете ли и дали ще има 3ти сезон и Шехи ще има ли дете от Онур все някога след като е пометнала? >

# 343
  Шеф и на теб благодаря   bouquet бяло: знам че не е свършил още, но все пак не ми се иска да се разваля едно такова приятелство  Confused

Аз се зареждам пред ТВ след малко, приятно гледане  Popcorn  

Малкия ми е болен с шарка е и сме си вкъщи вече втора седмица, с този филм полудях горкото ми дете чак получи разрешение да гледа по цял ден Джетикс да може майка му да гледа 1001 нощ  Joy  Embarassed

zlatina19951 и ани67 сериалът още се снима в Турция /в момента момичетата са писали че очакват 81-ви епизод/, доколкото разбрах от написаното в темите Нова са закупили 2-та сезона на филма дано купят и третия  Peace

# 344
да ви кажав този момент мразя керем Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт