ДЕКЕМВРИйки в шопинг инвестират! Споко, скоро ще фалират!

• 16 053
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
Леле, ужас  Praynig Дано се оправят бързо  Praynig

В групата на Маги - скарлатина, на вратата на сседната група - варицела... Обаче Магарето си ходи, няма избор...

# 136
  • Варна, морето и сините вълни!
Дано Ивко бързо се стабилизира Peace

Правде, не се панирай със скарлатината Peace С хомеопатия минава за 2-3 дни! На нашата врата има карнтина от скарлатина и варицела. Но аз явно съм от уродите. Нямам притеснения че Катя ще се разболее Sunglasses Само си спомнете как се бях панирала в началото на седмицата, а на финала какви ги плещя Shocked Нещо май с мозъка не съм наред. Ще ме извините...
Може би се дължи на бушуващите в мен емоции - неприятни, а аз търся начини как да се убедя че всъчшост това не е никакъв проблем, даже е хубаво. Паралелно с това започнах прочистване на организма и ще се подложа на диетка, че съм станала мини слон. Но явно прочистването е продухало не само червата, но и мозъка ми Mr. Green

Скривм се, че да не ме убъхтите   341uu  341uu

Тази вечер отилитам на село! Варненска околия да се чувсва поканена на тиферич и бране на корива  Mr. Green

# 137
В групата на Маги - скарлатина, на вратата на сседната група - варицела... Обаче Магарето си ходи, няма избор...

Леле, Пачи, дано не ви домъкне нещо вкъщи! Praynig

За Веси и Ивко - установили са пневмония и са ги прибрали в болница, където Весито казва "тук е ужас". Ивко е на инжекции, слагат му ги мускулно, защото не са могли да му сложат абокат. Ще ги държат 1 седмица. Ако някой иска да й напише или каже някоя успокоителна дума, мога да му дам телефона й на лс (вярвам, че тя няма да има против).

На всички останали боледуващи - силни прегръдки!

При нас вече облаците се разпръскват, като че ли. Въпреки че и аз, и Стени още си точим сополите, вижда му се края. Ще го пусна на градина обаче като изчистим напълно носа, че явно има увеличена трета сливица и всяка хрема + досег с бактерии му коства проблеми. А болни деца в градината - бол.

Последно, но не по важност - Пачи, пусни заради мен няколко гръм и мълнии по Мимиска, ти знаеш как става номера.... още нищо нямам получено, леко избеснявам.

# 138
Самоцитирам се:

Пачи, пусни заради мен няколко гръм и мълнии по Мимиска, ти знаеш как става номера.... още нищо нямам получено, леко избеснявам.

за да кажа на Пачи - евалла, мацко, много си добра в гръмохвърлянето! Поръчката с евтините ботушки ми дойде. Майка ми беше изстреляна да я вземе. Само дето не ми стават, де, ама карай. Сега остава и парцалките да вземат да дойдат!

# 139
Олее Веси мила дано бързо излезете от болницата живи и здрави  Praynig Hug 

Аз не мисля че скалатината  може да мине с хомеопатия тя уврежда вътрешни органи най вече бъбреците и задължително да се пие АБ след като оздравее детето се правят задългителни гърлен секрет , изследвания на кръв и урина и ЕКГ

# 140
  • Варна, морето и сините вълни!
Аз не мисля че скалатината  може да мине с хомеопатия тя уврежда вътрешни органи най вече бъбреците и задължително да се пие АБ след като оздравее детето се правят задългителни гърлен секрет , изследвания на кръв и урина и ЕКГ

Не искам да влизам в спорове. Но съм убедена че минава без АБ. Катя беше със съмнение за скарлатина. Не знам дали беше скарлатинеста, просто защото не и взех секрети, защото не виждах смисъл от тях. Уврежданията на бъбреците са точно от АБ който се пие по време на лечение на скарлатина Peace
Извинете за  offtopic Леко заприлича тук на здравния форум..Извинете!

# 141
Уф, разгеле, ще живея (поне докторът така твърди, как иначе ще ми вземе още 3*200 лева  Mr. Green)
В нас е лазарет - освен аз и котките ми са оперирани вчера. Милен беше като линейка  Mr. Green

Милата Веси, сигурно се е побъркала... А Ивко е такъв юнак и вярвам, че бързо ще му мине, само ужаса на майка му ще остане  Praynig

За скралатината съм пас - вече не помня нито как се лекува, нито колко е страшна. Имам дарбата да откривам симптоми на страшни болести в мен и близките ми, за това вече не чета нищо, докато не ни порази  Peace  Докато бях бременна бях решила, че Маги е болна и само изтормозих детето (и себе си) с разни гърлени секрети и т.н.

Елс, що така с ботушите? Аз нося 37-ми номер, поръчах 37 и ми заспаха... Купувам черни, да знаеш, че съм си поръчала кафяви. А много ме радва как стоят.
Имам си и маратонки, и сандалки, но довечера ще снимам и ще се фукам.
Айде, от мен да мине: снимки

А гръмотевици и клетви пращам професионално - само ми посочете обект  Joy (сериозно, когато ги мисля искренно, клетвите ми хващат. Давам пример: колегите на мъжа ми искат да ходят по пещерите в Родопите, вкл. в Харамийската пещера, в която ми е голям мерак да ме спуснат, но все нещо се случва /обикновено нямаме резервации/. Аз съм прясно бременна с Боян, /но вече не ставам за такива работи/. и ние отпадаме от организацията. Обаче мен много ме е яд и през цялото време им пожелавам да завали сняг, да не ходят в пещерата и т.н. /това под формата на цветни клетви  Mr. Green/. Като се прибраха всичките 10 човека ми се обадиха, да ми кажат, че съм вещица, че не можело в края на април да вали такъв сняг, че да ги затрупа в хотела и да не мръднат от там 3 дни  hahaha Нищо не са видели, само са поркали  Joy. Имам и други примери, но се опасявам, че няма да искате да говорите с мен повече  Joy).

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 16:48 от pachikrak

# 142
  • София
Пожелавам на Веси много да е силна и Ивчо бързо да оздравее Praynig.

Пачи, много са ти хубави покупките Peace.
Елс, пожелавам и на вас бързо оздравяване Praynig.
Правде, ще стискам палци на Калина да не се разболее.

В края на деня да ви почерпя, че днес Ники е рожденник:

# 143
Дано бързо ги изпишат, че не е за стояне по болниците Confused Praynig

И на всички останали болни -бързо оздравяване! Hug

Марти, да ви е жив и здрав Ники, и мнооого да се обичате!  bouquet Hug

Пачи, честити придобивки! Готини са Sunglasses, със здраве да си ги носиш! Мина ли ти "мъдреца"?
Чакаме снимки на още тоалети и обувки Wink

Аз не се възползвах от намаленията Sad, но и нямам къде да прибирам вече дрехи Mr. Green-сега ще поръчвам нов гардероб /оказа се, че префасонирането на спалнята-да събира и под матрака багаж; не стига Thinking/

# 144
  • София
Ивко е с пневмония и са в болница с Весето.
От това се опасявах... Стискам палци седмицата да им мине бързо и да се махат оттам здрави!  Praynig

Самоцитирам се:

Пачи, пусни заради мен няколко гръм и мълнии по Мимиска, ти знаеш как става номера.... още нищо нямам получено, леко избеснявам.

за да кажа на Пачи - евалла, мацко, много си добра в гръмохвърлянето!

Е браво! На вещицата "евалла", а на гръмоотводите ми - трънки!  Crossing Arms

Изразявам писмено предупреждение в 5 дневен срок - гръмоотводите ще работят до 11.02. включително. И тази ми благосклонност е най-вече заради Габи и Тане, които единствени останаха без колети...   bowuu

bouquet

# 145
  • Бг-мама
А не така! И аз съм без колет ! Naughty

# 146
Мимито няма да коментирам повече всеки си знае за себе си дано  децата са здрави  Peace Hug

# 147
  • София
А не така! И аз съм без колет ! Naughty

Корекция. И тази ми благосклонност е най-вече заради Габи, Тане и Зечи, които единствени останаха без колети...   bowuu

bouquet

П.С. Последно повикване! Яни? 

# 148
И аз съм без.... (3 чакам)   ..... Ма не бе бива откъм гръмотевиците и сигурно заради това не идват. И на Габи й дойде първия, обаче тя е недоволна, че за нея само едно сако!!!

# 149
Марти да ви е жив и здрав рожденника   bouquet
С тези разпродажби и ние голямо обикаляне му дръпнахме по центрокомерсиалите
на мен лубим магазин тук ми е този  http://www.orchestra.fr/vetement-fille.r17.asp    и ZARA

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 23:08 от kar4ita

Общи условия

Активация на акаунт