Дано се оправят бързо 
В групата на Маги - скарлатина, на вратата на сседната група - варицела... Обаче Магарето си ходи, няма избор...

С хомеопатия минава за 2-3 дни! На нашата врата има карнтина от скарлатина и варицела. Но аз явно съм от уродите. Нямам притеснения че Катя ще се разболее
Само си спомнете как се бях панирала в началото на седмицата, а на финала какви ги плещя

Леко заприлича тук на здравния форум..Извинете! 
Докато бях бременна бях решила, че Маги е болна и само изтормозих детето (и себе си) с разни гърлени секрети и т.н.
(сериозно, когато ги мисля искренно, клетвите ми хващат. Давам пример: колегите на мъжа ми искат да ходят по пещерите в Родопите, вкл. в Харамийската пещера, в която ми е голям мерак да ме спуснат, но все нещо се случва /обикновено нямаме резервации/. Аз съм прясно бременна с Боян, /но вече не ставам за такива работи/. и ние отпадаме от организацията. Обаче мен много ме е яд и през цялото време им пожелавам да завали сняг, да не ходят в пещерата и т.н. /това под формата на цветни клетви
Нищо не са видели, само са поркали
. Имам и други примери, но се опасявам, че няма да искате да говорите с мен повече
). 

, със здраве да си ги носиш! Мина ли ти "мъдреца"?
, но и нямам къде да прибирам вече дрехи
/