ДЕКЕМВРИйки в шопинг инвестират! Споко, скоро ще фалират!

• 16 055
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
 wavey wavey wavey
Прибрахме се!
 newsm44 newsm44 newsm44

По-късно ще пиша повече,че имам да оправям багаж,да пера,гладя,да се ИЗКЪПЯ хубаво и т.н...  Wink

# 166
  • Бг-мама
ТОВА НЕ ГО ЗНАЕХ , БЛАГОДАРЯ ЗА ЧЕСТИТКИТЕ .
Добре дошла Весе!
Пачка , лошо се наредиха нещата при вас .Стискай зъби , ще се справиш !!! Hug Hug
Аз , пак пуснах поръчка  ooooh!
Сега се точа е на друг сайт , и да не съм само аз капо ,сайта е май тойс , разгледайте има много хубави неща! Mr. Green (ако желае някой да се комбинираме , че е скъпа доставката ) Hug

# 167
Зечи - честит празник и от мен! Да ти е жив и здрав малкия послушко!
Ти с какъв сайт пак зарибяваш?

Веси - добре завърнали се!

# 168
Веси , привет и добре завърнали се!
Зечи - честит празник и от мен! Да ти е жив и здрав малкия послушко!
Ти с какъв сайт пак зарибяваш?
По добре да не гледате Simple Smile Сайтът е за играчки и детски дрехи. От него Дядо Коледа ни донесе Лего-тата на цена 1/3 от тази в БГ и кукли и прочее!

Пачи, разпиши се, плс

# 169
  • София
Честито на именниците!    bouquet

Днес и Хари има имен ден, така че наздраве!  cheers

# 170
Веси, добре сте си дошли! Важното е, че каквото и да е било там - вече всичко е зад гърбовете ви.
Пачи,..... нямам думи, милата Маги, дано бързо да се оправи  Hug
Новото 20 при нас е, че нищо, че детето не е болно от скарлатина (пу-пу) трябва да я пратим на детска с гърлен секрет  ooooh!

Яни, днес без да искам пръстите ми написама майтойс и о!ужас - това може да се превърне в номата ми мания  Whistling защо ми трябваше да отварям....

Честит Имен ден на празнуващите! ДА са здрави и много късмет им желая!    bouquet

# 171
Mimiska да ви е жив и здрав Хари, и да му се сбъднат желанията!  bouquet

# 172
Мимиска - честит празник на Хари! Да е жив и здрав и да си вземе всичките изпити!

# 173
Мимис, честит ти именник!   bouquet
Весе,   Hug
Тук съм, жива съм (поне изгреждам почти като жива), зъбар - всеки ден до края на седмицата, уж съм се оправяла, ама много боли, мамка му. Маги вече е напердашена веднъж до сега и в момента спи обидена, Боян е изхвърлен да се разхожда на балкона, котките са ОК.
Отново апелирам: ПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ  Mr. Green

Егати, парите ми за шопинг ще отидат при алчни зъболекари  #Cussing out Та какво за MyToys?  Mr. Green

Мимис, чакам още 4 колета и нищо до сега... Да има облаци около теб?  Whistling

# 174
Честито на именниците! Hug Heart Eyes

Весе, добре завърнали се у дома! Никога повече такива преживявания!

Пачи, нямам думи за ада, в който си Shocked! Силни прегръдки Hug! Дано опазите Бо Praynig! Проблема с кърмата поне оправи ли се? За бабите ви също нямам думи... то и при мен е така, така че всъщност мога да кажа много неща, ама ....

# 175
  • София
Благодаря за поздравленията и пожеланията!   bouquet

ПачиPraynig

Веси, добре завърнали се!  Peace

Мимис, чакам още 4 колета и нищо до сега... Да има облаци около теб?  Whistling

Мне... Нито облаци около мен, нито пък известия за мен.  Crossing Arms

# 176
Здравейте мацки! Hug

Първо искам да Ви благодаря,че не ни забравихте и бяхте с насPeace
Още веднъж едно голямо БЛАГОДАРЯ на Елси,МТВ,Пачи и Правдето!Много ме трогнахте с SMSите и милите думи!Наистина ми стана много мило,че в такъв труден момент имах подкрепата ви! Hug Hug Hug

Ивко е сравнително по-добре,вече се храни,няма Т,весел е,играе си,даже и бели ми прави! Grinning
Дано повече никога не стъпваме на такова ужасно място.Толкова депресирана когато родих не бях...Сестрите и лекарките бяха разбрани и се държаха добре. Peace
Отделението беше пълно само с циганки,които ме шашнаха с мръсотията си,манталитета си,възпитанието на децата...Беше лоша гледка.Децата се хранят с ръце,мръсните обувки в устата,пишат по земята и стените,крещят,викат,едно си хапна и паста за зъби...Бяха си донесли половината покъщина,кани,тостери,кафе машини.Има забрана да се пере в детското отделение,но кой ли чува...Сестрите им казват нещо,те си правят каквото искат,отговарят им...хората в приключение се виждат с тях! ooooh!
Добре,че бяхме сами в стая,иначе незнам как щях да издържа!
Елси ви е казала,че сме в болница,за което й благодаря.Биха АБ на Иви мускулно на крачетата.Милото показва на всички къде са го бучили Sad Искаха да му слагат абокат,но вените му не се виждат и не искаха да пробват на сляпо,за да не тормозят детенцето.
Сега трябва да пие 5 дни Зинат и Тусавит и в понеделник сме на преглед,но той повръща Зината,не иска да го види дори и не го пие...Незнам как ще стане. Tired Давам му и вит.С.

Ето малко снимки,които му направих в болницата.

# 177
ВесиHug! Ужасно място са болниците и преживяванията в тях, да!

Пачи, драсни две-три думи как е у вас положението.

Аз от снощи не говоря на мъжа ми. Ако чуете по новините някой да е заклан с лъжица - той ще е!
Но пък днес проблясна светлинка в ежедневието ми на desperate housewife - http://www.sme.bg/news.php?NewsID=187

# 178
Веси - голям кошмар си изживяла,но важното е, че веч есте си в къщи и Ивко е добре. А болниците са под всякаква критика, даже като гледам мястото където сте били на снимките не е съвсем зле в сравнение с някои болници в София. Ивко, обаче както винаги е засмян и весел!

Елс - това с неговоренето много често се случва. И може доста от нас да са споменати в новините. Peace

# 179
Да Цвети,като изключим първия ден останалите дни беше весел и засмян,за разлика от мама,която плачеше след всяко свиждане или телефонен разговор... Cry
Те са правили някакъв ремонт на болницата,но и 5 звезди да е пак си остава БОЛНИЦА! Peace

Общи условия

Активация на акаунт