Докато бяхме в Пирогов заради ръцете на Маги бях станала първа приятелка на циганките - само дебнеха Маги да й бутнат някой чипс/зрънчо/съмнителен сандвич в устата от благодарност за юридическите консултации, които им давах "Госпожо (така ми викаха), може ли Асан да ми вземе детето? Щото кат'го ядосам вика, че щял да ме изгони и да го вземе, ама аз му казвам, че то си е мое...". Аз: "Асан признал ли го е детето?" Тя: "Ъ?!?!?! Епа признал си е, ние живеем у тех, всеки ден идва да го вижда и малкия му вика "тати"

Предполагам си се наслушала на циганска мерена реч
У нас всичко си е същото + много работа
Съвсем сериозно в главата ми се въртят пъклени картини от заклани баби, деца и съпрузи, молещи за милост и крещящи: не бяхме правиииииииииии, ти си прекрасна и добраааааааааа и повече никога няма де тормозииииииииииим, ще бъдем послушни за вечни временаааааааааааааааа, ти винаги си праваааааааааа
В тази връзка Милен иска довечера да ходи да пие бира и гледа мач, ама няма да го огрее
Елс, ще те видя ли в София по повод Мадона? Аз съм там, да знаеш
Какво те ядоса Стени Sr?И за финал - колет/известие йок

. Ивко е голям сладур.
.
? Ех, да свършва тази зима и да ви оставят болестите, че много се измъчи детенцето
.
Хайде, затваряйте го вече!
:
! Прекрасно си се оправям с децата, Стени е много послушен, даже ми помага, когато сме сами, но си е такъв, че има ли публика си показва магариите и понякога прекалява. И е много лесно да си мил и добър с децата и да им търпиш всички крайности, когато ги виждаш за 1, максимум 2 часа вечер. И защо трябва да ми крещиш пред децата, да ги стресираме? На другия ден като слагах Стени да спи на обяд, нещо ми се излигави, казах му спокойно "айде да си добро дете", а той ми вика "да, щото на лошите деца им се карат татковците на майките"
"-кво го прайваш