ДЕКЕМВРИйки в шопинг инвестират! Споко, скоро ще фалират!

• 16 042
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
Веси, важното е, че е минало  Hug Докато бяхме в Пирогов заради ръцете на Маги бях станала първа приятелка на циганките - само дебнеха Маги да й бутнат някой чипс/зрънчо/съмнителен сандвич в устата от благодарност за юридическите консултации, които им давах  Mr. Green Та от там знам много за циганските сватби, порядки, разводи и т.н.
"Госпожо (така ми викаха), може ли Асан да ми вземе детето? Щото кат'го ядосам вика, че щял да ме изгони и да го вземе, ама аз му казвам, че то си е мое...". Аз: "Асан признал ли го е детето?" Тя: "Ъ?!?!?! Епа признал си е, ние живеем у тех, всеки ден идва да го вижда и малкия му вика "тати"  ooooh! Mr. Green Аз: "Как са му имената на детето - Иванчо Асанов или Иванчо Розалин?" Тя: "Ивачно Розалин, за да дават социалните помощи"  Joy
Предполагам си се наслушала на циганска мерена реч  Mr. Green

У нас всичко си е същото + много работа  Sick Съвсем сериозно в главата ми се въртят пъклени картини от заклани баби, деца и съпрузи, молещи за милост и крещящи: не бяхме правиииииииииии, ти си прекрасна и добраааааааааа и повече никога няма де тормозииииииииииим, ще бъдем послушни за вечни временаааааааааааааааа, ти винаги си праваааааааааа  Crazy  Mr. Green Ех, мечтиии  Twisted Evil
В тази връзка Милен иска довечера да ходи да пие бира и гледа мач, ама няма да го огрее  Naughty  Mr. Green

Елс, ще те видя ли в София по повод Мадона? Аз съм там, да знаеш  Peace Какво те ядоса Стени Sr?

И за финал - колет/известие йок  Crossing Arms

# 181
Веси добре дошла у форУмо Hug Mr. Green
Добре, че всичко е зад гърба ви вече-дано това да е за тази година! Никакви болести повече Naughty
Болницата ви изглежда чудесно! Ела да видиш какви са тук Sick + сърдит по дефолт персонал #2gunfire

Елси, не се коси Hug

Пачи как си имала нерви да им обясняваш на "сестрите- ромки" Crazy

У нас-Тити е с 38.8 и кашля като кашалот ooooh! Аз от събота не мога да се наспя..ама бял кахър-свикнах Mr. Green

Апропо в събота бяхме на пиано бар в Пловдив-Excel, мноооого готин и изкарахме чудесно до 5 сутринта Party /сега ми излиза през носа/
Това от нас за сега.

# 182
  • София
Здравейте  Hug.
Веси, добре дошла отново. Радвам се, че всичко вече е зад гърба ви Grinning.  Ивко е голям сладур.
Пачи, и аз едно време призовавах да се ползват презервативи, ама никой не ме слушаше  Mr. Green. Много се забавлявам с твоите постинги, но знам, че не ти е до смях. Дано всичко се нормализира бързо при теб Praynig.
МТВ, пак ли е болен Тити Sad? Ех, да свършва тази зима и да ви оставят болестите, че много се измъчи детенцето Praynig.
Елс, утре да се похвалиш, че сте се сдобрили с половинката.
Много ми се ходи на концерта на Мадона, но мъжО за нищо на света няма да даде 400 лв.
Приятен ден на всички   bouquet.

# 183
Весе  Hug Добре, че свърши!
И аз ще кажа - болницата ви изглежда супер, ама си е болница.

MTV  надявах се, че лазаретът у вас е приключил, но не- гледате да го поддържате функциониращ!  Whistling Хайде, затваряйте го вече!

За концерта на Мадона - смятаме да се вредим, само да не ни излязат криви плановете.

Пачи, добре е, че размахваш камшика и владееш положението. У нас дисциплината е рухнала. И как го постигаш това с работата и бебето? Дай да мина на някакъв курс и за двете. Flutter

Хайде лек и покупателен! hahaha

# 184
# 185
Към кафето на Весито Wink:

# 186
.... и това също:

Hug

Днес съм в настроение за писане, така че по-късно ще ви досадя в стил искрено и лично или защо трябва профилактично да оставяме поне за ден мъжете сами с децата, две перални за пране и един куп за гладане....

# 187
  • Бг-мама
.... и това също:

Hug

Днес съм в настроение за писане, така че по-късно ще ви досадя в стил искрено и лично или защо трябва профилактично да оставяме поне за ден мъжете сами с децата, две перални за пране и един куп за гладане....
Аз си чакам , разказа искрено и лично  pliok

# 188
Получаваш го!

Значи вторник вечер е. Преди да седнем да ядем ми гръмна микровълновата (може да беше и знак). Вечеряме си нормално. Аз почти на крак, защото укротявам Стени, който си показва цялата дивотия и лигавщина щом не е само с мен, и дондуря в ръцете си Тони, която беше решила, че не й лежи ни на легло, ни на шезлонг. По едно време все пак остана с играчките си в кошарата, а Стени реши, че ще я забавлява. При което запчна за скача като се държи за кошарата (сгъваемата), а тая ми ти кошара така се заклати, че си представих всеки момент две ревящи деца на земята. И му креснах (да, от известно време го овиквам, не се гордея с това, но се случва). Стени пък ревна. А баща му скочи да въдворява ред и да ми се кара на мен. Само съм се била изнервяла от децата, не съм можела да се справям с две деца!!! Е, не позна #Cussing out! Прекрасно си се оправям с децата, Стени е много послушен, даже ми помага, когато сме сами, но си е такъв, че има ли публика си показва магариите и понякога прекалява. И е много лесно да си мил и добър с децата и да им търпиш всички крайности, когато ги виждаш за 1, максимум 2 часа вечер. И защо трябва да ми крещиш пред децата, да ги стресираме? На другия ден като слагах Стени да спи на обяд, нещо ми се излигави, казах му спокойно "айде да си добро дете", а той ми вика "да, щото на лошите деца им се карат татковците на майките" Embarassed.
Още на следващата сутрин получих извинение, но, сори, няма да мине така просто. Не може да ми казва, че съм лоше майка, а после да ми се извинява и да му се разминава #Cussing out.
Та затова не му говоря. Под не му говоря разбирайте, че не му говоря принципно, като нормално човешко общуване. Говоря му "служебно"- "другата седмица сме на консултация - иди, купи ваксина" и ей такива .... И си мечтая и аз за
Съвсем сериозно в главата ми се въртят пъклени картини от заклани баби, деца и съпрузи, молещи за милост и крещящи: не бяхме правиииииииииии, ти си прекрасна и добраааааааааа и повече никога няма де тормозииииииииииим, ще бъдем послушни за вечни временаааааааааааааааа, ти винаги си праваааааааааа  Crazy  Mr. Green Ех, мечтиии  Twisted Evil
.... ама няма!
Само ако имаше един начин да го оставя не за цял, даже не за половин ден, а за няколко часа сам с двете деца....
Е, то и аз не съм перфектна! Далеч не се справям без забележки... Пачи например активно и работи, а аз от дъжд на вятър да регистрирам някоя фирма или да напиша някой договор... Ама какво да се прави, двамата сме го решили това кой на какво ще се посвещава за момента, така че....

Елс, ще те видя ли в София по повод Мадона? Аз съм там, да знаеш  Peace Какво те ядоса Стени Sr?

Пачи, силно се надявам Praynig! Като гаранция тоя път даже ще си купя билет! Пък да се надяваме, че няма да ми мине котка път! Защото още не мога да простя, че изпуснах Джордж Майкъл! В тоя ред на мисли и с опита си на активно ходеща по такива мероприятия, сподели кои места са добри (без съркъла, за който се подразбира Mr. Green). Сестра ми беше миналата година на Металика на "Васил Левски", долу на тревата, и казва, че е било ОК.... А как са нещата със скарлатината у вас?

МТВ, тая година и вие като нас май е трябвало да си купите аптека за по-лесно! Айде гонете ги болестите! Аз реших, че вече няма да се боледува у нас, да видм до колко помага позитивното мислене!

П.П. Със сигурност имам грешки, но си затворете очите, моля! Върна ли се да си чета излиянията, просто ще ги изтрия!

# 189
  • Бг-мама
Елс , на твое място бих постъпила по същият начин със супруга!!!!
При все че толкова ми помага Иван и глед децата винаги когато е у нас и вечер ,че аз нали работя и пак е овикван . Laughing
А онтонсно повишаването на тон , не се гордея но и на мен ми се случва доста често , но то си е нормално с деца с малка разлика , отглеждани почти само от нас . Wink

# 190
  • София
Леле, Елс, прочетох ти постинга от край до край и с ръка на сърцето си казвам, че това все едно аз съм го писала. При вас е станало един път, а при нас това си е почти всяка седмица ooooh!. И аз викам често на Дани и за това съм доста често обвинявана, че изнервям децата, че те трябва да растат в спокойна обстановка и дъра бъра, но аз съм тази, която по цял ден е вкъщи сама с тях, а не само за 2 часа.
В събота бях на кафе с няколко приятелки и оставих Ники сам с децата за 4 часа, но той за да не стои сам с тях, защото знае, че е трудно извикал майка си Mr. Green. Прибирам се към 19.30 часа, хола подреден, няма разхвърлени играчки, всичко мирно тихо и за секунди се замислих дали пък аз не греша някъде в отглеждането им. Обаче точно след 5 минути разбрах, че никак не му е било леко, въпреки помощта на майка му, защото децата започнаха да се гонят и да се крият зад пердето (аз това го намирам за нормално и им позволявам да го правят), но Ники като кресна оставИ, че децата подскочиха, ами и аз се стреснах, но се обърнах, лекичко се засмях и си казах, че трябва по - често да излизам с приятелки, за да види, че под "гледане" на деца не се разбира буквалния смисъл на думата.
Така, че Елс, Пачи ако имате възможност оставяйте по - често децата на мъжете си. И на вас и на тях (мъжете) ще ви дойде добре смяната на ролите.

# 191
Елс , на твое място бих постъпила по същият начин със супруга!!!!
При все че толкова ми помага Иван и глед децата винаги когато е у нас и вечер ,че аз нали работя и пак е овикван . Laughing
А онтонсно повишаването на тон , не се гордея но и на мен ми се случва доста често , но то си е нормално с деца с малка разлика , отглеждани почти само от нас . Wink

Хаха, а това пък съм аз, само с разликата, че нямаше да се сърдя мълчаливо (като Елс), а щях да овикам целия свят (то затова и Милен не пуска коментари каква майка съм, че ще го изям с парцалите...  hahaha).
Магарица я овиквам редовно, чат пат пляскам и дупето. Тези дни - по-често, щото ми се качи на главата. А тя "Мамо, ние нали сме приятелки?"  ooooh! Постоянно ходи боса и съм я заплашила, че ще взема игла и конец и ще й зашия чехлите за краката  Joy Има ефект  Peace А храненето ни минава през ритуалните фази: "Айде, мамо, яж, да пораснеш голяма" - "Маги, яж, изстина ти супата" - "Магдалена, яж си супата, ще ядеш бой на края" - "Детенце, ще те смачкам като хлебарка, всяка вече ли ще се разправям с теб, един час я ядеш тази супа" - "Хайде, маменце, още 2 лъжици поне" - "Изчезвай от масата, че си ми черна"  Crazy
Боян още не е включен в репертоара ми  Mr. Green
А това, че работя само допълнително изнервя обстновката. Като не работя доста повече издържам на лигавщини. Лошото е, че и Милен вечер се прибира изморен и извервен, и понякога още от вратата започват да се карат с Маги, но тогава обикновено аз поемам Маги, а Милен - Боян.

За Мадона - сигурно ще съм в тълпата и аз, не мога на концерти да седя. С моите 1,58 еднакво не виждам навсякъде  hahaha Ще го измислим, споко  Peace

# 192
Joy Joy
И аз съм от викащите Embarassed Колкото и да не ми се иска-правя го Confused
Пачи, нашия ме работи със репликата "мамо, аз те обичам, а ти караш ми се Cry"-кво го прайваш Mr. Green
Вчера яденето му за цял ден бе:кус-кус-една шепа; половин кюфте на обед без хляб и нещо друго, вечерта си изяде другата половина Crazy
Относно концерта-нали не са споменали че е забранено внасянето на ал. стълба Wink Mr. Green

Елси май си права за аптеката, отивайки при педи, направих списък с наличните сиропи на кашлица и му казах да си избере един от петте налични Crossing Arms
Обаче снощи пак бе с Т/в 3.30ч/, при прегледа днес педиатъра отново ме "увери" че дробовете са чисти и това е ОВИ Rolling Eyes, но защо по дяволите четвърти ден е с Т ooooh! ако и довечера е така-утре пак по доктори..

# 193
Леле, МТВ, как издържаш психически - не знам... 4 дни темперетури  ooooh!

# 194
МТВ, може да е вирус, нищо, че температурата е четвърти ден. При последния вирус, който Стени донесе от градината и го изкарахме двамата, и двамата имахме Т точно 4 дни. Пожелавам ви и при вас това да е последния ден!

Пачи, аз по Станимир ст. си викам безпроблемно и без угризения, дори да и да нямам голям повод. Но имам правило - не и пред децата! Расла съм с крещящи си родители, не искам да го причинявам на моите деца. Мълчанието е втори етап от скарването, първи етап от наказанието.
Много се моля за 29.08.! И да мога да дойда, и да се запозная с теб (а и някой друг ако идва) ин риъл лайв. Сестра ми всъщност са били със седящи места (седели са до началото), а братовчед ни, който беше с тях е бил на тревата. Ама всички са доволни от видимостта и тръпката. И друг въпрос - как е по-добре да се купят билетите? Да пращам ли братовчед ни на опашка или от тикетпро също е сигурно, наблюдения по въпроса?

Марти, посмъртно не мога да оставя мъжа ми да гледа децата. Просто от август насам той работи без почивен ден.... грешка - почиваше на 01.01. Иначе винаги е добре човек да види и другата гледна точка.

Момичета, обичам ви всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт