ДЕКЕМВРИйки в шопинг инвестират! Споко, скоро ще фалират!

• 16 037
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
Елси - искрено се надявам всичко да е с много добър край с мисълта за утрешния ден. И при нас е същото нищо,че разликата между Ани и Лазар е огромна. На Лазар всичко му е игра и си умира от кеф като Ани започне да пищи. Аз пък не мога да ги издържам и крещя. В отговор на това се включва и баща им,но той крещи само по мен. Снощи ми заяви защо съм пращала Анна Мария на ДГ като така или иначе съм си стояла у дома. Как да обясня,че там тя се чувства много по-добре сред връстниците си,отколкото  в къщи. Много ми костваше да си замълча,но успях.

Имам една огромна молба към мамите от Варна......
Имаме едни пластмасови капачки, купени от Рибния пазар във Варна. Много съм доволна от тях, ползваме ги от 5-6 години. Всички буркани са ми затворени с тях, но свекър ми счупи и двете отварачки и сега няма с какво да се отварят. Та молбата ми е - знае ли някоя от вас къде се продават ,защото човека каза,че само там си ги продава-в София ги няма. И ако воже да проверите колко струва и да ми вземете , пък ще се уговорим как да ми я изпратите и да ви изпратя парички.
Предварително ви благодаря за разбирането. Simple Smile

# 196
# 197
Ей ме пак  Mr. Green ,абе не мога да ви оставя и това си е.Като се има в пред вид че аз отворих Декемврийската тема когато бременувах, някак си не ми се връзва да си излезна и да хлопна вратата....така де!Мерси за хубавите думи на лични ,и тук също! Heart Eyes

Да кажа на Весинка че много съжалявам че сте стигнали до болница,сигурна съм е било ужасно-добре че вече сте си в къщи и всичко е зад гърба ви-едно голямо ((Гууууш)) за Ивко героя!

Пачи...айде да те взимам за малко тук при мен на гости ,да разведриш обстановката -ако иска и Елси с тебе ,а и Марти също/така като ви слушам сте супер кандидатки за отпуска ОТ майчинство.Сериозно ,гости приемам! Grinning

Карчи... тази торта с тези блатове нещо не можем да си отговорим Laughing ,ти си ми пропуснала поста в който ти писах за блатовете ,ето сега и снимка ще сложа та да не пропуснеш  ,блата е шоколадов но от купешка смес (бърках и пекох в къщи),крема е от тортената тема,ако те интересува ще се поровя да ти кажа кой е ,но беше страхотно вкусен. Flutter

# 198
  • София
И друг въпрос - как е по-добре да се купят билетите? Да пращам ли братовчед ни на опашка или от тикетпро също е сигурно, наблюдения по въпроса?

Аз съм купувала от тикетпро, абсолютно е сигурно, като същевременно си спестяваш време, път, опашки и подобни стресиращи елементи.  Peace

# 199
Честит празник момичета

Вики благодаря за отговора радвам се че се разписа  Hug

# 200
  • Пловдив

Честит Свети Валентин на всички влюбени!

Честит имен ден на Валентин!Зечи ,да ви е жив и здрав!Името да му носи много любов и късмет!

Вики , радвам се ,че се появи!
Къде са другите американки?!

# 201
Зечи,ЧЕСТИТ ВИ ИМЕННИК!
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ,МНОГО ДА ВИ РАДВА И ДА ВИ НОСИ САМО РАДОСТИ!
НЕКА ИМЕТО МУ ГО ЗАКРИЛЯ!

# 202
Честит Имен Ден на Валко и на Трифон! Много да са здрави и усмихнати!
Честит празник и на всички,които имат повод за празнуване- пияни и опиянени от любов! Simple Smile

# 203

Обаче снощи пак бе с Т/в 3.30ч/, при прегледа днес педиатъра отново ме "увери" че дробовете са чисти и това е ОВИ Rolling Eyes, но защо по дяволите четвърти ден е с Т ooooh! ако и довечера е така-утре пак по доктори..

О, това ги минахме и ние. Кошмар!!! Виктор вдигна Т 40,02. Точно 4 дни почти постоянна Т. Но за радост вече мина. Дано всичко мине и при вас  Hug

Весе, честит рожден ден! Жива и здрава, винаги обичана и обичаща!

# 204
  • Бг-мама
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВЕСЕ!!!!!!!!
Бъди , здрава ,весела и обичана!!!!!

# 205
Весе, Честит Рожден Ден! Желая ти най-вече здаве, късмет и любов! Heart Eyes

Благодаря за честитките и пожеланията! Hug С това "по ново и по старо" голямо празнуване става Mr. Green

От вчера Тити е без Т, дано това да е окончантелно края..иначе все още кашля, но и това ще мине..

# 206
Веси, честит празник! От здраве и любов да не се отървеш, много късмет и усмивки   bouquet
Зеч, МТВ, честити ви именници  Hug

# 207
Много БЛАГОДАРЯ за честитките и милите пожелания!
 HugОБИЧАМ ВИ,ВИЕ СИ ЗНАЕТЕ! Hug
Почерпете се за мое здраве!

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 15:26 от Becинka

# 208
Веси , Честит Рожден Ден! Много здраве, късмет и любов ти ппожелавам!

# 209
Започвам отзад-напред:
Веси, Честит Рожден Ден! Желая ти здраве, щастие, късмет и безкрайна любов!

Зечка, Честит Имен ден на Вальо!  Hug  Да е здрав и много късмет му желая!

МТВ, Честит Имен Ден на Тити!  Heart Eyes  Здраве, и щастливо детство! Дано спре този ужас с температурата!  Hug

Честит Св. Валентин и Трифон Зарезан, който каквото предпочита! Heart Eyes

Вики  Hug
Елс, пожелавям ти от все сърце да дайдеш на концерт на Мадона - аз няма да съм на него, но не пречи да се видим на по бира, по време на ваканцията ти тук! За билетите аз купувам само он-лайн, много съм доволна, купувам си е-билети, разпечатвам ги и така ходя. Последния беше на Буена Виста - голям кеф и незабравим купон!

Прибрахме Калина от Плевен и утре започваме пак по старому - детската, работа, вкъщи и отново, и отново....

Хубава вечер на всички!  И успешна седмица!   bouquet

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 18:27 от правда_z

Общи условия

Активация на акаунт