Ще смъкна големия за..ик с Дюкан като всеки ден овесени трици си ям - 150

• 46 674
  • 553
  •   1
Отговори
# 525
Няма за какво Simple Smile Откакто я намерих тази рецепта почти не минава ден без да си я правя, супер много ми допада и не само на мен, ами и на другите вкъщи (които не са на Дюкан).  Wink

# 526
  • в сърцето на моето Слънце
Няма за какво Simple Smile Откакто я намерих тази рецепта почти не минава ден без да си я правя, супер много ми допада и не само на мен, ами и на другите вкъщи (които не са на Дюкан).  Wink
Ох и аз утре ще я правя пак. Съпругът рече направи двойна доза че и аз да ям.  Laughing Така че утре бая народ ще бъркаме тортичката.  Peace

# 527
Тази тортичка утре ще я пробвам.Дано да стане вкусна  Hug. Аз иначе си правя кремчета с кисело мляко и извара със стърготинки от корички от мандаринки,ванилия,подсладител и желатин и е екстра.Аз да ви де оплача.@  2 дни под ред свалям по 600 гр.и си усещах как се смалявам и днес на кантара +600 при условие,че съм в П дни и няма никаква причина,е много е дразнещо  #Cussing out .Знам,че ще изчезнат,ама все пак . Утре ще се пробвам да си направя пастетче да си имам нещо да си мажа тричавата филийка.Айде лека вечер от мен и отслабваща естествено .

# 528
  • София
аз днес за пръв път си напазарувах качествено с режимни храни Simple Smile иначе си взимах колкото за приготвяне на едно ядене. мисля,че вече съм се взела насериозно Laughing лека и отслабваща вечер:)

# 529
  • Sofia
Може ли за малко помощ, че не мога да намеря рецептата за фаляивито шкембе!!!

# 530
  • бургас/софия
искам да попитам дали влизат в диетата разтворимите витамини? те са сладки, но не съдържат захар (поне тези които имам). много започвам да ви се чудя как издържате с месеци без сладко. аз съм едва на 2ри ден и така ми се хапва нещо шоколадово и сладко.. но ще стискам зъби, писна ми да съм дебела!
хайде лека вечер и утре с усмивки на кантара!

# 531
Фалшиво шкембе http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/06/01/%D1%84%D0%B0%D0% … 0%B8%D0%BB%D0%B5/

nuance  Витамините са съвместими с режима, щом  са без захар може.
Не издържаме без сладко- издържаме без захар, като я заместваме с подсладител

# 532
  • Варна
Здарвейте, момичета! Аз съм новичка за темата и за диетата. Много ще съм благодарна, ако ми помогнете с някой съвет относно слабеенето. Започнах диетата преди 4 дни с ударния етап и съм свалила 3 кг. Сега смятам да премина на следващия, но имам един въпрос. Кога се преминава към трети етап? Когато достигнеш желаното тегло ли?

# 533
  • Русе
да Катрин тогава

# 534
Здравейте!
Малко спам, обаче не съвсем, защото си направих страхотна коремна гимнастика и утре ще имам минус  Laughing
http://www.clip4e.com/play_jeni_zad_volana_unikalna_kompilaciq.htm

# 535
Здравейте!
Малко спам, обаче не съвсем, защото си направих страхотна коремна гимнастика и утре ще имам минус  Laughing
http://www.clip4e.com/play_jeni_zad_volana_unikalna_kompilaciq.htm
Жестоко hahaha Joy Бие ни по репутацията,ама..... Embarassed

# 536
  • София :(
 Бобиииии  Joy Joy Joy , със сълзи се смях, не минус ами минусище трябва да е след толкова цвилене, още се хиля  Hug

# 537
  • София
здравейте първо!
Започнах диетката и днес правя 7 дена ударна фаза..от утре почвам на смесеният режим!
мога да се похваля с едни -5 кг и супер настроение!:)
въпросът ми към вас милички е за третата фаза...какво точно означава 1 порция плодове? един плод дневно или от тези които харесвам по един?
благодаря ви предварително

# 538
Здравей Десислава 87 , става въпрос за един плод дневно. Ако спазваш всичко стриктно(както досега) ще постигнеш и по-големи върхове. Успех от мен и много усмивки.  bouquet

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 23:00 от karmen80

# 539
Десислава 87, цитат от книгата:

"Всички плодове са ви разрешени с изключение на банана, гроздето, черешите и сухите плодове (орехи, лешници, фъстъци, бадеми, шам-фъстък, кашу).
Колкото до понятието „порция", това е единица за плод с големината на една ябълка, една круша, един портокал, един грейпфрут, една праскова, една нектарина. За по-малките или по-големи плодове - една купичка ягоди или малини, един резен пъпеш или диня, две кивита или две кайсии, или едно неголямо манго, или половин голямо манго.
Всички тези плодове са ваши, но по една порция на ден, а не на ядене. Все пак, ако имате избор, знайте, че най-добрите плодове за преходния режим се подреждат според мен в следната низходяща градация: приоритет на богатата на пектин ябълка, тъй благотворна за линията, ягоди и малини заради ниското съдържание на калории и празничния вид, пъпеш и диня заради високото съдържание на вода и ниската енергийна стойност (при условие че се придържате към порцията), грейпфрут и накрая киви, праскова и круша, нектарина и манго. "

Боби,    rotfImbo  .... точно от това имах нужда   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт