"В Разград на Зимата кексът е жалък - от Голям Сечко се натресе на малък!"

• 11 979
  • 288
  •   1
Отговори
# 15
  • Разград
Гледам, гледам и пак гледам и не ми се вижда нищо познато.

Иве, това е кафето срещу м-н Дружба (незнам дали обясних много добре  newsm78)

# 16
  • Разград
Привет!  Hug
Зори, благодаря за кафето, и аз сега сядам да пия моето.   bouquet

Много се радвам, че ви е харесала новата тема и снимката. Така е, щом живеем в толкова красив град.
Не виждам кръстниците да черпят, нещо се спотайват този път.

# 17
Ивенцето, откъм автогарата като вървиш по главната към центъра, като подминеш бившата закусвалня славянка, това е от същата, лява страна. Има магазин за ел. уреди, после за хранителни стоки и после е това заведение с навеса. Като адреси си виждат бул. Бъргария №7 и 9. Отдолу едно време бяха гарнизонния стол и руската книжарница. Какво искате да почерпя? Свинско, агнешко, посно, десерти? Mr. Green

# 18
  • Разград
Ехо, къде сте?
Побуууут .......

# 19
Ехооо, здравейте  Simple Smile
Ха да видим, кой ще си спомни за мен, виждам поне две дами, с които се познавам  Wink Здравей Зори, здравей, Мая. Кой се сети коя съм аз  Wink

# 20
Ти си Ели Георгиева. Познах ли?

# 21
Това последното предположение  беше върха.Peace Joy

# 22
здравейте!
eligeorgieva  welcome
Къде сте днес в това ужасно време?  newsm78
Аз вчера си купих лятна количка,че тая старата вече ми идва тежичка,а то взе че сняг заваля   hahaha

pipineska, mimi87, магушанче и 0 Гости преглежда(т) тази тема.

mimi87 заповядай при нас!  Simple Smile

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 16:24 от pipineska

# 23
  • Разград
Освен, че е Ели Георгиева и е от Плевен.

# 24
Ама тя Ели Георгиева и друг път е писала май при нас  Thinking  поне аз така си мисля. Ели ако не се лъжа ти пишеш и при Януарките нали?

Аз писах на предната страничка, че се сетих къде е снимана снимката. Всички ми обяснихте къде е - мерси за което, ама аз се сафирясах  Blush 

# 25
  • Разград
Ехооо, здравейте  Simple Smile
Ха да видим, кой ще си спомни за мен, виждам поне две дами, с които се познавам  Wink Здравей Зори, здравей, Мая. Кой се сети коя съм аз  Wink

Eли здрасти, не сме те забравили  Mr. Green.
Ели е от Разград, но живее в Плевен. Едно доуточнение за любопитните, а нека тя сама разкаже за себе си ако иска  Peace
При нас нищо ново. Тъкмо приспах челядта и седнах да си пийна следобедното кафенце, а то няма никой  Thinking. Шарката ни мина и днес вече мога да къпя Томи  Mr. Green
А довечера си чакаме татито  Wink

# 26
  • Разград
Ухуууууууууу аз викам няма никой, я колко народ е горе на терасата  ooooh!

# 27
  • Разград
Зори, браво на вас.

# 28
Е, Зори, сети се  Simple Smile Да, казвам се Елена и съм от Разград, от няколко години по стечения на обстоятелствата не живея в Разград, от няколко месеца живея в Плевен. На 09.12.2008 г. станах майка на едно сладурче - Кристиан. Ако нямате нищо против бих искала да се включвам и в този форум  Simple Smile А сега - лека вечер на всички  Simple Smile

# 29
  • Лудогорието
Чакайте и аз да се разпиша в новата тема  Simple Smile
Вълчо то моя свекър се надява бебо да се роди на неговия рожден ден-24,04, че съвсем да го объркат по напските системи-с 3 еднакви имена и еднакъв ден на раждане  Sunglasses
След малко приключвам работа и два дни релакс  Tired Остават ми още 3 работни седмици, малко отпуска и хайде в болничен. После каквото сабя покаже  Joy

Общи условия

Активация на акаунт