Иве,утепах те!

Това беше майтап,а сега съвсем сериозно ти казвам да си помислиш дали трябва да захраниш.Изхвърли това,какво е казала педиатърката и ми кажи три основателни причини да захраниш.Коликите ли ви спряха,нямах с какво а си храниш детето ли или точно сега ще ми намериш плодове,които не са сбрали в себе си цялата менделеева таблица?Знам,че са ти наредили разни приказки,че в соковете има витамини и няма от къде да ги вземе иначе детето,но това е далеч от истината.Дребосъчка има възможност да се храни с нещо наистина качествено сега.
Естествено решението си е твое и това,че в момента ти давам съвети,не означава,че ако захраниш ще спра.Просто ми се иска да е усъзнато действие,а не доверяване към педиатри.
Гали_89,честити ви панделки!
Sindarela,добре завърнала се!Много се радвам,че се списа и се надявам да не изчезнеш пак.Ако можем с нещо да помагаме на тема захранване питай-ще се опитаме да помагаме.
За базара подготовката започна,макар,че още няма реални резултати.Ако ти харесат идеийки пускай ги на сам.
И друго щях да ви пиша,ама съм сапала само 3 часа и половина след нощна смяна и...забравям.(добре,че сме на парно,че поне няма да си омятам дънките там)