"В Разград на Зимата кексът е жалък - от Голям Сечко се натресе на малък!"

• 12 029
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Привет!
Иве,утепах те! #2gunfire
Това беше майтап,а сега съвсем сериозно ти казвам да си помислиш дали трябва да захраниш.Изхвърли това,какво е казала педиатърката и ми кажи три основателни причини да захраниш.Коликите ли ви спряха,нямах с какво а си храниш детето ли или точно сега ще ми намериш плодове,които не са сбрали в себе си цялата менделеева таблица?Знам,че са ти наредили разни приказки,че в соковете има витамини и няма от къде да ги вземе иначе детето,но това е далеч от истината.Дребосъчка има възможност да се храни с нещо наистина качествено сега.
Естествено решението си е твое и това,че в момента ти давам съвети,не означава,че ако захраниш ще спра.Просто ми се иска да е усъзнато действие,а не доверяване към педиатри.
Гали_89,честити ви панделки!
Sindarela,добре завърнала се!Много се радвам,че се списа и се надявам да не изчезнеш пак.Ако можем с нещо да помагаме на тема захранване питай-ще се опитаме да помагаме.
За базара подготовката започна,макар,че още няма реални резултати.Ако ти харесат идеийки пускай ги на сам.
И друго щях да ви пиша,ама съм сапала само 3 часа и половина след нощна смяна и...забравям.(добре,че сме на парно,че поне няма да си омятам дънките там)

# 151
привет на всички
Браво на малката Вики. smile3501 smile3501 smile3501
Иве ако неиска не я мъчи да я отказваш от нощното хранене,ние се отказахме сами,а пък и тя е още малка да изкарва цяла нощ гладна.
ние се наспахме и пак ще лудуваме.
ГАли честити панделки и леко бременеене да края.

# 152
А сега да ви почерпя мойта дъщеричка днес има имен ден!!!

Честит имен ден и всички който са именници!!!

# 153
Благодаря на всички за пожеланията! Ходих на фетална морфология при Людмил Андреев при когото ходя и на консултации. Останах много доволна. Всичко обяснява подробно и огледахме всички органи. Мерихме тазобедрена кост, главичка, огледахме сърчице, мозък, гръбначен стълб. Показва ни артерии, вени и така нататък. Най- много обяснява на таткото. Grinning А той ми е голяма паника и само питаше и това добре ли е? Laughing Laughing Март ще пускаме на ново изследвания и ще проверяваме антитела. Всичко подробно обяснява и също така ни каза, че ако бебка е с положителен резус фактор на кръвната група може да изкара тежка жълтеница, както е било при мен, а аз съм с отрицателен. Харесва ми това, че обяснява всичко, казва за всички рискове и евентуални усложнения и отговаря на всички мои въпроси. Искам и той да е израждащият ми лекар, но да видим. Дано да не е отпуска по него време.

# 154
  • Разград
Гали, ако имаш възможност отиди на консултация и в някой друг град. Аз при второто си раждане не се доверих на тукашните лекари.

Ани, честита ти именничка! Да е много здрава и щастлива!   bouquet

# 155
Гали, ако имаш възможност отиди на консултация и в някой друг град. Аз при второто си раждане не се доверих на тукашните лекари.

Гали аз и много други майчета от града ходят при Давидков във Варна.наистина е скъпичко но и аз не се доверявам на никой тука.Ако искаш координати кажи имам визитката му само трябва да я потърся  Peace
Ани да ти е жива и здрава именничката   bouquet

# 156
  • Разград
Ани,да ти е жива и здрава именничката. Hug
Иве,браво,растете си и това е,само дето толкова се притесни в началото.
Гали,каквото и да е,живо и здраво да е,леко бременеене.
Поли,много приятно ни беше,не ни стигна времето.Много за гледане има в Истанбул,но трябва и много време.Всъщност отидохме за машини за дюнера и покрай това се и поразходихме.
След малко пускам снимките,които останаха,че както вече споделих Макси изтри най-хубавите.

# 157
  • Разград
Ани, честита ти именничка!   bouquet
Аз само да се похваля че си имаме уолкър от играта!  Peace

# 158
  • Разград
Ани, честита ти именничка!   bouquet
Аз само да се похваля че си имаме уолкър от играта!  Peace
Майче, донесоха ли ви го?
Защото ние със Зори ще изчакаме до следващата седмица.

# 159
Внимавайте с киселото мляко!!!Особено с това - мляко "Искра" на фирма "ЮЕС комерс" от търговищкото село Голямо Градище.
Дете се натрови със сода каустик в кисело мляко

Момченце на 2 години и половина е прието в разградската болница след натравяне със сода каустик. Веществото е било в кофичка кисело мляко, произведено в Търговищко. След ден и половина на системи, състоянието на Олег се подобрява, съобщиха от лечебното заведение. Партидата от мляко "Искра" с номер 30 902 е блокирана, съобщиха от Регионалната ветеринарномедицинска служба в Разград.

Детето пиело кисело мляко от шише с биберон всяка вечер. Късно през нощта в неделя то се събудило и взело шишето с мляко "Искра" на фирма "ЮЕС комерс" от търговищкото село Голямо Градище. Момченцето да започнало да плюе изпитото и казало на 33-годишната си майка Десислава, че е „гадно и щипе”. Родителите веднага откарали детето в спешния център и то било прието в интензивния сектор на детското отделение.

Лекарите обяснили, че след 20 дни ще стане ясно дали ще има последствия за здравето на детето. Междувременно бащата занесъл кофичката от мляко в местната ветеринарномедицинска служба, където установили, че в нея има сода каустик. Партида 30 902 е блокирана в търговската мрежа, обясни директорът на институцията д-р Ибрахим Яхов. В края на миналата седмица пратката с е била 900 кг. Уведомени са ветеринарните власти в Търговище. Яхов обясни, че в разтвора, с който се дезинфекцират съоръженията за производство на кисело мляко, има сода каустик, но дали по този път е достигнало веществото до кофичката с млякото на Олег, все още не е установено.
http://dariknews.bg

# 160
ужасна новина!!!  Sad
Какво да даваме на децата си незнам!  Rolling Eyes

# 161
Мале дано се оправи детенцето  Praynig  А тия са за убиване. То наистина вече незнаеш какво да купуваш. Всичко е изкуствено и пълно с консерванти. Както каза в новините един чичко снощи преди млякото се вкисваше след 2 дена, а сега и 2 месеца да седи нищо му няма. И си е така. Аз миналата година си бях купила една активия, седя от август месец до октомври в хладилника. Мъжа ми я изяде и нищо не му стана. Млякото си беше абсолютно наред.

Ани   да е жива и здрава Монито   bouquet  Да я нацелуваш.

Гали   и моето мнение е да идеш в друг град при друг специалист. Аз също ходих при Давидков във Варна и макар и малкоо грубичък и величаещ се е много добър диагностик. Верно е малко скъпичко, но си заслужава. Аз поне съм много доволна,  и след прегледа при него бях много спокойна. Наще доктори тука не са много надежни.

# 162
ani_87, pipineska, ivenceto25, магушанче, кали мали, Rali_Emo, maimunka07 и 0 Гости преглежда(т) тази тема.      
ух че сме много

# 163
Е аз ви оставям! Отивам на работа.. Hug

# 164
  • Лудогорието
И аз да се включа днес  Grinning
Гали честити ти панделки. Аз също им нямам доверие на нашите доктори и затова ходя във Варна. Дори не знаех,че Андреев прави ФМ. И двата пъти,когато ми откриваше бременност все ме шашкаше, че трябва да си стоя в къщи и да пазя леглото  Naughty Въобще много негативно ми влияеше. Сега, откакто забременях, крака ми не е стъпвал и няма да стъпи при него.
Трябва да кажа на Наско да не купува от това кисело мляко, че той го предпочита-най-много се доближавало до истинския вкус на киселото мляко  Thinking
То какво ли истинско ядем вече...
ani_87 даже и пишем

Общи условия

Активация на акаунт