ЯнуАрСкитЕ ни палави хлапета чукнаха годинка трета

• 20 991
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ние вчера посетихме личната лекарка, но за жалост повода не беше само петната по кожата, а това че е хванал вируса с повръщане. Обадиха ми се от детската да го вземем и мислих, че се е закашлял , обаче за жалост не е само това. Даде ни торба лекарства и бадемово масло за кожата. Та ще го напомади мама, пък какъв мъж ще стане с тая нежна кожа, ще видим. Личната каза, че изследване кръв и урина му се полагат за цялата година, така че напролет като е напълно здрав ще пусне. Много беше зле вчера, дори и вода да пие глътка и я връща, отпаднал, със стомашни болки, капризен . Вече втора пералня върти , а ДВД-то 8-ми диск. Sad
Бързо оздравяване на останалата група  Hug, а на здравите по две  Hug  Hug !

# 106
Неда, Стефан като ми беше така, като твоя Камен, много му помогна arsenicum album 9СН на Боарон - по 3 перлички през 2 часа, още на втората доза подобрението беше видимо. Но ми бе предписано от нашата хомеопатичка спешно по телефона. Ако искаш - пробвай, но първо се консултирай с лекар. Бързо оздравяване на шошко!  Hug

# 107
  • София
Здравейте мацки  bouquet
Не съм се вясвала отдавна ама не карам особенно приятна бременност.Много съм отпаднала до скоро повръщах , а вече ме хванаха и киселините.От време на време съм и с контракции та  през повечето време подпирам дивана.Иначе сме добре .Ваньо ходи на детска .А бебето ще е момче.Писано ми е да съм свекърва какво да се прави JoyХодих на ФМ и всичко с бебочко е наред .Първото за което попитах естествено беше за крачетата.Д-ра през целия преглед повтаряше:Детето Ви няма еквиноварус"Повярвайте ми камък ми падна от сърцето.
Искам да Ви кажа ,че постоянно Ви чета ама много ме мързи да пиша.Надявам се ,че не се сърдите.
Цунквам Ви  много и бързо болните да оздравяват ,че май ще идва хубаво време вече. Heart Eyes

# 108
Повярвайте ми камък ми падна от сърцето.
Вярваме ти!  Hug Много се радвам за бебо! А това, че ще си само свеки... какво да се прави, и аз съм така. Не се кося. Пък и дано ми се паднат снахи, каквато съм аз.  Mr. Green

# 109
Повярвайте ми камък ми падна от сърцето.
Вярваме ти!  Hug Много се радвам за бебо! А това, че ще си само свеки... какво да се прави, и аз съм така. Не се кося. Пък и дано ми се паднат снахи, каквато съм аз.  Mr. Green

Ей, вземете я мойта щерка за снаха като искате добра такава и свястна тъща  Mr. Green Пък и двете сме млади и убави  Joy

НедаHug за теб и Камен

Бързо оздравяване!

Пепито, дано всичко си е наред с детето и да нямате проблеми.

# 110
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!

# 111
  • Варна
Честита Баба Марта!!! Здрави и засмени!!!

# 112
Честита баба марта!

# 113
  • София
Честита Баба Марта!

ние се завърнахме от планината и нали ще сме почивка тия дни ще пиша повече, че сме уморени сега.

love001

# 114
Честита Баба Марта!Да сте весели,засмени,румени,червени!

Честит 3Март!

Отдавна не съм се включвала,но след повръщането минахме всички по реда си с хрема и кашлица.

Бон Тони,радвам се че всичко е наред при бебока,мисли позитивно и всичко ще е наред!Стискам палци!

На всички болнички бързо оздравяване!

# 115
  • София
Честит празник! Да сте бели и червени, здрави и засмени!

И аз ще разказвам тия дни, като си почина от празници! Wink

# 116
Здравейте от нас! От днес Никол е на аугментин. Много упорита тая кашлица, мъчихме се със сиропчета, муколитици и чайчета, но не става. Има си някакав абактерия явно. Хич не ми се искаше да го почваме, но няма начин...

# 117
  • Варна
Ауу, не мога да се добера до компютъра.

Ние сме добре, да не казвам голяма дума. Големият на училище-малкият на ясла, когато е здрав. Сега е с някаква остатъчна хрема, която влачи вече повече от 2 седмици... Започна някакви хомеопатични капки, за укрепване на имунната система... Бля-бля...Дано се разминем, че започна и леко да прокашля... Аз на работа и така.

Приятна подготовка за утрешния празник.  Hug

# 118
Eхо Grinning
Аз да се обадя,че съвсем зачезнах.Нямаме интернет вече седмица и незнам кога ще имаме,все пак в Абсурдистан всичко е възможно #Cussing out
Децата са добре,да чукна на дърво.

Пожелавам на всичкиви весел празник утре и много прегръдки от нас Hug

# 119

Общи условия

Активация на акаунт