Кухни - 18та тема

• 39 656
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Цитат
Не си спомням назад в темите дали е обсъждано, но стените в кухнята с какво са ви? Тапети, латекс, мазилка?
Латекс е навсякъде. Не обичам тапети - имам чувството че се задушавам. Всъшност масата е в тъй наречената трапезария, а кухнята е обособена част от стаята. оБщо помещението е около около 20 кв.м. и към него има и хол 12 кв.м.

# 136
Цитат
Не си спомням назад в темите дали е обсъждано, но стените в кухнята с какво са ви? Тапети, латекс, мазилка?
Латекс е навсякъде. Не обичам тапети - имам чувството че се задушавам.
здравейте!в нас сма с латекс и се мие,доволна съм на levis Hug!малко е по-скъп но си заслужава

# 137
Каква кутия за хляб използвате? Не мухлясва ли хляба ви?

# 138
  • Русе
Каква кутия за хляб използвате? Не мухлясва ли хляба ви?
това много ме интересува и мен .....а някой знае ли къде може да се намери по-малък размер кутия,защото все ми изглеждат големи.

# 139
Относно какви ще са стените аз за сега обмислям варианта латекс с тепат. Във  всекидневната имам комин, който мисля да го облека в тапет и едната стена, но да видим в последствие какво ще ни дойде на ум и дали така ще го направя

# 140
Относно какви ще са стените аз за сега обмислям варианта латекс с тепат. Във  всекидневната имам комин, който мисля да го облека в тапет и едната стена, но да видим в последствие какво ще ни дойде на ум и дали така ще го направя

И аз съм се спряла на комбинация латекс и тапет. Тапетът е отново на мода и когато се съчетае правилно се получават невероятни комбинации. Малък недостатък е, че тапетите ще ми излязат по-скъпо от латекса, но пак казвам, че ще са само на места като акценти. Бих те посъветвала да не обличаш комина. Там най-трудно се поставят тапети, особено ако е крив.   bouquet

# 141
  • София
Искам да попитам нещо,дано ми разберете обясненията. Laughing
В бъдещата ни кухня печката ще се пада под прозореца.Прозореца ще е плъзгащ се.От котлоните до долната част на прозореца ще има разстояние около30см.Какво според вас е удачно да сложим там?Удачно ли е на това място да сложим плот като този в другата част на кухнята,тоест стандартен си плот ,който се слага на стената?

# 142
mama_nat виж това с кривия комин не се бях сетила, мерси за съвета. Аз да си кажа още тапети не съм купила или гледала, но другата седмица и с тази задача трябва да се заема. Ти спряла ли си се на нещо, като цветове, шарка и др. неща за тапета и цвета на латекса.
Аз си представям стаята светло оранжева, с една стена светло жълта. Тапета да е наситено оранжево може и нещо с преливащи цветове или шарки (просто той да се откроява на цвета на латекса), но какво ще купя е друга работа , че последно време се едно иска а друго купувам  newsm78

# 143
mama_nat виж това с кривия комин не се бях сетила, мерси за съвета. Аз да си кажа още тапети не съм купила или гледала, но другата седмица и с тази задача трябва да се заема. Ти спряла ли си се на нещо, като цветове, шарка и др. неща за тапета и цвета на латекса.
Аз си представям стаята светло оранжева, с една стена светло жълта. Тапета да е наситено оранжево може и нещо с преливащи цветове или шарки (просто той да се откроява на цвета на латекса), но какво ще купя е друга работа , че последно време се едно иска а друго купувам  newsm78

Колебая се между няколко вида. Но категорично ще спазя това, което съм си наумила първоначално - цветът на латекса да се повтаря в шарките на тапета. Не да преобладава, но все пак да го има, а самият тапет да е по-ярък от латексовата стена. За хола и спалнята тапетите ще са с флорални мотиви най-вероятно. За стаята на големия ми син имам най-силни колебания и затова ще идем двамата да си избере измежду набелязаните от мен.

# 144
  • близо до София
На нас също ни предстои да си правим кухнята скоро. Купихме уредите ,само мивката и смесителната батерия ни остават. Фирмата , на която се спряхме ни даде най-добра оферта откъм цена, но пък няма такъв термоплот, какъвто аз искам. Харесала съм си такъв имитиращ мрамор, само че гладък. Откъде мога да си купя отделно такъв плот?

# 145
Eто две снимки за сега http://i43.photobucket.com/albums/e399/shiva58/IMG_2675.jpg и една отблизо http://i43.photobucket.com/albums/e399/shiva58/IMG_2673.jpg Не бъдете много критични , все пак аз имах мивка с плочки , които нямаше как да махна и си личи че е кърпеж, но това е за сега. Все още не всичко е довършено и подредено Embarassed

# 146
  • Абсурдистан
Eто две снимки за сега http://i43.photobucket.com/albums/e399/shiva58/IMG_2675.jpg и една отблизо http://i43.photobucket.com/albums/e399/shiva58/IMG_2673.jpg Не бъдете много критични , все пак аз имах мивка с плочки , които нямаше как да махна и си личи че е кърпеж, но това е за сега. Все още не всичко е довършено и подредено Embarassed

На мен много ми харесва бялата ти кухня.
Много свежест лъха.
Със здраве да си я ползваш.

А масата със столовете......за нея няма нужда да ти казвам, че е страхотна.

# 147
shiva58, много приятен цвят и според мен се е получило много добре Peace.
С една дума- уютно.
И на мен ми предстои нещо подобно, като сме готови, ще показвам.

# 148
  • близо до София
Момичета, кухнята ми е три на три и освен кухня е и трапезария. Затова ще ви помоля за мнение относно този проект. Малко неграмотно го направих, но преди малко разучавах програмата и още не съм много добре запозната. Там където е пералнята естествено ще има плот върху нея и също кухнята ще бъде с гръб.Засега се чудя къде да ми бъде микровълновата.
http://media.snimka.bg/2104/010463652.jpg
http://media.snimka.bg/2104/010463658.jpg
http://media.snimka.bg/2104/010463660.jpg

Плота искам да бъде гладък и имитиращ мрамор, а шкафовете тъмен калвадос или тъмна ябълка. Отгоре се чудя да слагам ли осветление с козирка от едната страна. А иначе ако не слагам е възможно да се сложат лунички на тавана - гипсокартон е.

# 149
shiva58 много свежо и хубаво е станало  Peace
*silvi* аз докато разглеждах повечето снимки на няколко места видях микровълнови фурни сложени като на поличка хваната с две алуминиеви крачета за горните шкафове, много оригинално стой. Ако намеря дадената снимка ще ти я покажа. Това мога да дам като идея, а за проекта мисля, че е добър.
Аз има пак запитване, я кажете тези които са с алпака мивки, смесителите като са ви хванати за мивките стабилни ли са или се клатушкат леко при натиск. Вчера на две места бяхме с направен нов ремонт и нали сега съм се вглъбила да гледам всичко барам смесителите и леко се клати  Rolling Eyes Направо незнам докато завърша кухнята още какво ме чака, такова нещо дори и не съм си и помислила че може да стане. Малката сега като се хване за мивката като и мия ръцете и не мога да я отделя, представяте ли си да стане кухнята и след 5 дена малката да измъкне смесителя  Я кажете просто тук ли не са поставени добре или аз вече прекалявам с оглеждане  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт