Мадона в БГ?

• 43 826
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 165
Браво, Вълчо, защити наборката Peace

# 166
Мамо Хриси, ти откъде ще се сдобиваш с билетче?
Тук във Варна смятам да се редя по опашки, в три Пикадилита има офиси на ТикетПро, и в офис 1 също ще продават, утре ще проверя в кой точно офис 1 ще има, но искам за златния кръг билет, дано има от тях, да не би да са само за столицата  Thinking Почвам да мисля стратегия коя каса да атакувам, в краен случай през нета ще купувам  newsm78

# 167
  • на пистата
момичета и за съм в чуденка с кой ще ходя,никой около мен не иска Sad айде наистина да се съберем

# 168
Ще се съберем, само да намеря начин да купя билета ooooh!

# 169

Мама Хриси, това е най-голямото куче, което можиш да си сложиш за автар.

# 170
 Embarassed
Ще се съберем, само да намеря начин да купя билета ooooh!
Аз така или иначе ще се редя, ако не намериш друг с удовоствие ще ти купя  Wink

# 171
Ще ти пиша лично ако нещо се обърка, благодаря Hug

# 172
Изчетох темата и ми стана ясно че златния кръг е най добре, но не разбрах за седящите места нищо освен че не са предпочитани. Ние се колебаехме между тези от 135 и 165 лв, ноо не съм наясно каква е разликата между тях, може би различни сектори?? Можете ли да ме ориентирате Praynig

# 173
galinna днес звънях на Тикетпро и от там ми казаха, че до дни ще има схема на стадиона и местоположение и цени на билетите... Peace

# 174
Ооо, благодаря ти много  bouquet, нямам търпение

# 175
  • София
Аз също много искам да отида на концерта и се оказа,че никой около мен не иска, а не ми се ходи сама.Въпреки всичко решила съм да си купя билет пък и сама да съм в търпаната кой ли ще забележи  Joy.Все още съм в колебание дали от 150 лв или от 200 лв newsm78

# 176
Аз също много искам да отида на концерта и се оказа,че никой около мен не иска, а не ми се ходи сама.Въпреки всичко решила съм да си купя билет пък и сама да съм в търпаната кой ли ще забележи  Joy.Все още съм в колебание дали от 150 лв или от 200 лв newsm78
Века, и аз съм със същите колебания. Ако, все пак, намериш решение-свирни. Мое и да се комбинираме. Всъщност, мене за концерта не ме интересува, а за после, за прибиране.

# 177
  • София
Не знам защо,но и на мен ми се ходи на този концерт,дали не я свързвам с младостта си  Joy.
От кога започват да продават билети и къде,макар да има много време до 29.08?Нали това е датата?

# 178
Не знам защо,но и на мен ми се ходи на този концерт,дали не я свързвам с младостта си  Joy.
От кога започват да продават билети и къде,макар да има много време до 29.08?Нали това е датата?
Май от 19 февруари. Билети навсякъде, както обикновено, предполагам.
И за Депеш билети пуснаха октомври.

# 179
  • София
Благодаря! PeaceСега остава да се настроя за 150-200 лева.

Общи условия

Активация на акаунт