Мадона в БГ?

• 44 066
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 945
# 946
  • ВАРНА
тенк ю , гърлс!
  bouquet

# 947
Колко ли ще продължи концерта общо  newsm78. Този, за който дадохте линк на предните страници, е около 2ч.

# 948
Толкова е и сега  Wink
2 часа !

Заглавие и първа страница от 24 часа  днес :

СЕМ глоби Мадона

Чл. 12, ал. 1 от Закона за радиото и телевизията забранява рекламите на чужд език и затова СЕМ на основата на издадения акт ще наложи глоба от 2 до 15 хил. лева. Ако “Дарик” повтори нарушението, санкцията ще бъде удвоена.

“Здравей, България! Това е Мадона и очаквам да ви видя в шоуто ми в София на 29 август на стадион “Васил Левски”. Бъдете готови!” Този запис на английски трае 10 секунди.

“Записът е направен по текст, който ние сме изпратили до мениджмънта на Мадона. Такава е практиката и за останалите страни. За всяка държава, в която има концерт, тя записва обръщение към феновете си. Винаги е на английски език. Няма как да направи изключение за нас”, обясниха от “София мюзик ентърпрайсиз” - промоутърите (СМЕ), които поканиха звездата.

Записът е правен наскоро напълно безплатно като част от рекламната кампания за привличане на публика. В момента, в който е получен в офиса на СМЕ, е бил предоставен на медийните партньори на събитието.

“Извиняваме се, че Мадона не знае български. Не бихме си позволили да я дублираме, когато се обръща към българските си фенове”, каза програмният шеф на “Дарик” Константин Вълков.

“Думите й трябва да са преведени за всички, които не знаят английски и не могат да разберат поканата й”, каза Райна Николова от СЕМ.

“Законът е ясен и трябва да се спазва. Има елегантни начини, по които подобно послание на звезда от такъв ранг да бъде преведено”, каза Мария Стефанова от съвета.

В СЕМ очакват лавина от актове срещу гласа на Мадона, тъй като десетки радиа и телевизии излъчват поканата й. Според някои от членовете идването на поп кралицата е голямо събитие за България и е леко комично СЕМ да го санкционира.

“Дарик” е направило възражение срещу акта, написан от отдел “Мониторинг” в СЕМ. Наказателното постановление с размера на глобата предстои да бъде гласувано. Наскоро съветът е глобил bTV и “Диема 2” за излъчването на реклама на спиртна напитка, в която се говори на гръцки.

Защо търсят скандал не ми е ясно!?!?

# 949
  • Му Кинд Оф Плаце
...
Защо търсят скандал не ми е ясно!?!?

Joy Joy
Е, как? Братята руси й се скараха и назидателно посъветваха, значи не мож останем по-назад. Ама ха, ако не спазва повелите, никаква публика няма да отиде-я заради кълченията, я, защото посланието не е на съветски или друг роден език

# 950
 Mr. Green Mr. Green
Само това ми идва като реакция.
Иначе най-хубавото е, че този концерт е в почивен ден, та няма нужда да се правят гимнастики за по-ранно тръгване от офиса.

# 951
Искам да кажа нещо на СЕМ-аджии Wink
Спокойно братя , не се вълнувайте!Мадона може да мине и без реклама.Едва ли остана човек в България,който от 7-8 месеца да не знае , че ТЯ ИДВААААА!
Така,че...дишайте дълбоко и си вършете работата.И знайте ,че аз и моето семейство най-много обичаме вечер да се храним и да гледаме реклами за кървящи венци,хлебарки,засечени тоалетни и стенещи пред кофичка кисело мляко жени.
А това е за вас  bouquet

# 952
  • Варна
СЕМ с нея ли намериха да се заяждат. Толкова ли няма реклами, с които наистина трябва да се занимаят, та тръгнаха с 10-те секунди на Мадона. Много на сериозно се взеха май.

# 953
 Celebration Benassi Mix-radio rip
Хита на годината :
http://tranz.it/load.php?id=VzH0J28QFGXE075l347319

newsm44 newsm44 newsm44

# 954
  • Варна
Аааа, не! Вече тотално се "целебратизирах"

# 955
Концерта ще е готин! Моят брат ще ходи ама на мене не ми се дават 200 лева за един билет! Embarassed

# 956
Здравейте!  Hug Продавам билет за концерта за секотр В вход 13. Който се интересува да пише на ЛС  Party Naughty

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 16:50 от prodan222

# 957
27 дена до концерта!!!  bigdance2

# 958
Само проверка правя  Hug
Ние едва ли ще можем от предния ден да отидем, както и сутринта .... така, че сигурно ще сме някъде назад в Сиркъла  Tired
Иначе малкото ми фотоапаратче дойде и съм готова за концерта  bowuu

mariahaa мерси Wink

Е защо Crossing Arms
Кога ще дойдете? Heart Eyes

Hug
Сигурно сутринта ще тръгнем newsm78....ама у вас може да се наложи да спим Blush Blush Blush...ако ни искате де  Sunglasses
Ако не - ще питам Мадона дали има две места за мен и МирОто  Joy

Мариша, мерсаЖ  bowuu

Shocked ooooh! Crossing Arms
Че нали още от преди няколко месеца се разбрахме, че ще спите у нас Crossing Arms
Малиии, кат ти задвратна едиииннн Close
 Heart Eyes

# 959
Май ще се наложи да пропусна концерта ,който чакам от 8 годишна,защото съм бременна  Laughing
Някак си не си представям да издържа ,защото се чувствам отвратително още от сега,а и рискувам цялата рода да ми скочи колко съм безотговорна и как ще се тормозя заради някаква си Мадона Rolling Eyes
Толкова много исках да отида ,нищо ...следващия път Party

Общи условия

Активация на акаунт