Мадона в БГ?

• 43 799
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 75
На 29.08. ще дойде. Така казаха.
На 29. 8 ще ПЕЕ. Така казаха  Wink

# 76
Невероятна новина http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1272950 , това го чакам от 15 годишна, сега съм на 33  bowuu
Някой от Варна дали смята да посети концерта, че за сега съм сама  Thinking 

# 77
  • На земята, която е всъщност звезда.
Билетите се пускат на 19.02!!! Мамахриси, със сигурност ще намериш някой да те придружи, направо взимай два билета!

# 78
  • Разпиляна във въображението
Чудя се какъв е този Gold Circle, за който цената на билета е 200 лв.?

# 79
  • Бу-у-урга-а-ас
От ходилите на концерти на Стадион Васил Левски, бързо да кажат за седящите места, дали са добри.

# 80
здравейте,
аз съм нова във форума, но ако ми позволите бих искала да споделя, каквото аз знам - засега за съжаление няма потвърждение от нейна страна, 4е ще идва в България, а относно седящите места - бях на такива на концерта на Кайли Миноуг и беше ужасно - около мен бяха само хора около 50-те години и те гледаха странно ако станеш и запо4неш да танцуваш  - ужасно, нали? След този опит не мога да си представя пък то4но на Мадона да съм пак там..

# 81
  • Разпиляна във въображението
здравейте,
аз съм нова във форума, но ако ми позволите бих искала да споделя, каквото аз знам - засега за съжаление няма потвърждение от нейна страна, 4е ще идва в България, а относно седящите места - бях на такива на концерта на Кайли Миноуг и беше ужасно - около мен бяха само хора около 50-те години и те гледаха странно ако станеш и запо4неш да танцуваш  - ужасно, нали? След този опит не мога да си представя пък то4но на Мадона да съм пак там..

Как така няма потвърждение? По Новините казаха дата на концерта и откога започва продажбата на билети newsm78

# 82
  • Бу-у-урга-а-ас
Кайли на Васил Левски ли беше?
Ние на КИСС бяхме на седящи, но си дивяхме през цялото време и бяхме точно срещу сцената. Въпросът е, че никога не съм стъпвала на Васил Левски и не знам, към кои от седящите да се ориентирам.

Потвърждение има: http://www.ticketpro.bg/news.php?id=239

# 83
  • с/у ОколоМръсТното
лого5ка, най-добре е да си на тревата, баш с/у нея.
Иначе за какво я чакахме толкоз (хиляди) лета?

# 84
От ходилите на концерти на Стадион Васил Левски, бързо да кажат за седящите места, дали са добри.
Лично аз май предпочитам долу- под сцената  Crazy

# 85
Ще вземе да реши да слезе и да раздава целувки, за нищо на света не изпускам момента.
Много ясно, че пред сцената.  Sunglasses

# 86
  • Belgium
Кайли на Васил Левски ли беше?
Ние на КИСС бяхме на седящи, но си дивяхме през цялото време и бяхме точно срещу сцената. Въпросът е, че никога не съм стъпвала на Васил Левски и не знам, към кои от седящите да се ориентирам.

Потвърждение има: http://www.ticketpro.bg/news.php?id=239

Кайли не беше на Васил Левски, а на Локомотив.

Според мен е най-добре правостоящи пред сцената  Laughing

# 87
здравейте,
аз съм нова във форума, но ако ми позволите бих искала да споделя, каквото аз знам - засега за съжаление няма потвърждение от нейна страна, 4е ще идва в България, а относно седящите места - бях на такива на концерта на Кайли Миноуг и беше ужасно - около мен бяха само хора около 50-те години и те гледаха странно ако станеш и запо4неш да танцуваш  - ужасно, нали? След този опит не мога да си представя пък то4но на Мадона да съм пак там..
На Металика беше на Васил Левски....Там имаше друг проблем - бяха продали екстра билети или пък никой не следеше от къде се влиза и хората за седящите сектори бяха в двойно количество..Бяхме в сектора от ляво на сцената.

# 88
Ама, разбира се, че е абсолютно официално - http://www.sme.bg/news.php?NewsID=187

Айде споделяйте за местата, че и на мен ще ми е сефте!

# 89
  • Бу-у-урга-а-ас
 Naughty А, мерси съм за билет долу на терена. След концерта на Мейдън съм се зарекла да не повтарям. С моите метър и петдесет и нещо си, нищо не видях, даже и видео стените не виждах, а на Мадона има какво да и се гледа.

Общи условия

Активация на акаунт