Мадона в БГ?

• 43 841
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 90
  • Belgium
Naughty А, мерси съм за билет долу на терена. След концерта на Мейдън съм се зарекла да не повтарям. С моите метър и петдесет и нещо си, нищо не видях, даже и видео стените не виждах, а на Мадона има какво да и се гледа.

Joy Joy

Ами води си някой да те носи на "конче"  Laughing

# 91
Чудя се какъв е този Gold Circle, за който цената на билета е 200 лв.?

Tова е като кръга на феновете. Има заграден полукръг най- отпред пред сцената. Такъв кръг имаше за за Джордж Майкъл. Билетите бяха 150лв.

# 92
Чудя се какъв е този Gold Circle, за който цената на билета е 200 лв.?

Tова е като кръга на феновете. Има заграден полукръг най- отпред пред сцената. Такъв кръг имаше за за Джордж Майкъл. Билетите бяха 150лв.

и свободно ли се продават или са само за определени хора?

# 93
И каква е гаранцията, че ако се вземат билети за съркъл-а ще си точно там? Как става пускането на хора за там? newsm78

# 94
От ходилите на концерти на Стадион Васил Левски, бързо да кажат за седящите места, дали са добри.

Мадона и седящи места?! Брррррррр...

# 95
Абсолютно официално е, и в сайта й е обявено http://madonna.com/news/news.php?uid=1131

Най-хубавото място е да се добереш най-отпред в Голдън съркала Simple Smile

На концерта й миналата година в Германия имаше фенове които си носиха табуретки от стереопор да се качват за да виждат по-добре Simple Smile

# 96
Свободно се продават билети за съркала, на билета пише че си за там и се минава през загражденията, въпроса е като ве4е си там да се пробуташ възможно най-отпред

# 97
  • София
Их, много скъпи тия билети бре!
То се знаеше де, ама все се надявах на нещо по-евтинко, като за българи...

# 98
  • Belgium

Билетите за България се водят едни от най-евтините от турнето и. Може би освен тези в Будва  Thinking

# 99
  • на пистата
там съм newsm44
може даже и форумска среща да спретнем

# 100
там съм newsm44
Хехехее ще е супер, фенките на MADONNA и eBay  Mr. Green

# 101
Свободно се продават билети за съркала, на билета пише че си за там и се минава през загражденията, въпроса е като ве4е си там да се пробуташ възможно най-отпред
да, има допълнителна охрана. Място има, много по-лесно е да си на предни позиции отколкото ако няма съркъл.

Билетите за България се водят едни от най-евтините от турнето и. Може би освен тези в Будва  Thinking

абе, не е точно така. Липсват свръх скъпите билети, които се продават в Европа, но масовите билети миналата година бяха по 40-50 евро/паунда. Друг е въпроса че арени като Амстердам и Уембли са доста по-големи и не се знае изобщо къде ще попаднеш в мелето.

# 102
Блонди, ще си смениш ли ника на Брюни, ако Мадона има концерт в България?

Блонди?

# 103
там съм newsm44

непременно Mr. Green

# 104
  • на пистата
там съм newsm44

непременно Mr. Green
нищо лично нямам към теб Hugще ми бъде приятно да се видим.
мале това е водеща новина във всички емисии,то по-голяма еуфория отколкото когато идваше американският президент

Общи условия

Активация на акаунт