Мадона в БГ?

• 43 907
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 195
И за да не е съвсем офф-приемам ЛС с цени, в смисъл, кой какъв билет ще си закупи, та....да се присламча към някоя групичка. Praynig

# 196
...и около мен няма желаещи за Мадона  Tired
Аз сега да си купя билет, а после ще му мисля как, с какво ще се придвижвам до столицата и стадиона, че хич не ми е позната  ooooh!

Дали във всеки Офис 1 в провинцията ще се продават билети, че не знам дали ще успея да си закупя онлайн newsm78
Май ще трябва да попитам...

# 197
Адаш, не си сама, и на мен София ми е тъмна Индия Confused, ще разчитам на приятели да ме посрещнат.

# 198
# 199
  • В средата на времето
Аз ще купувам билет за Golden Circle. Миналата седмица в Труд пишеше, че такива билети ще бъдат 4000 на брой. Някой да ми обясни какво му е отличното разположение на VIP сектора?

# 200
  • София
Добре де,мислите ли,че още първия ден ще свършат билетите при тези цени?Ако човек не си купи още на 19.02 ще увисне ли?

# 201
  • В средата на времето
Според мен няма да свършат толкова бързо. По-бързо ще се продадат по-добрите места, но едва ли ще стане за ден-два..

# 202
  • Варна
Добре де,мислите ли,че още първия ден ще свършат билетите при тези цени?Ако човек не си купи още на 19.02 ще увисне ли?
Ами ... зависи за къде искаш билет. От друга страна, ако наистина за Голдън Съркъла бройките са 4000 може би няма да свършат веднага, незнам ... не мога да предвидя  newsm78

# 203
  • София
Ходи ми се,ама ми е трудно да правя планове за 6 месеца напред,а не са малко парите  newsm78.

# 204
Адаш, не си сама, и на мен София ми е тъмна Индия Confused, ще разчитам на приятели да ме посрещнат.

Hug

Мариша, мерси много за картата  Wink
Аз ако си взема за 100лв. билет правостоящ с моите 1.60 направо не знам как ще виждам... Tired
И защо не допускат фотоапарати  newsm78

# 205
Ходи ми се,ама ми е трудно да правя планове за 6 месеца напред,а не са малко парите  newsm78.

Това е единствената причина, която ме спира  Peace
Преди няколко години си бях купила билет за Мадона и ...не можах да отида - родих седмица по-рано  Tired
"Оттървах" се с 300$  Sick

Аз не си правя сметки за 2 седмици напред, а сега...6 месеца....много време.

# 206
Наистина, дали ще може да се вземат билети от Офис 1 в провинцията? И с тези от 150 лв май нищо няма да се види, по-добре като че ли седящите от 165?! newsm78

# 207
Аз ще купувам билет за Golden Circle. Миналата седмица в Труд пишеше, че такива билети ще бъдат 4000 на брой.

4000 #Crazy? Не е малко множко?

Трудно е наистина, ама мисля, че билета винаги може да се продаде в последния момент, ако нещо се случи.

# 208
...........
Трудно е наистина, ама мисля, че билета винаги може да се продаде в последния момент, ако нещо се случи.

да 100% е така  Peace имам познати които се точат с друга цел да си купят билети, да ги продадат в последния момент на добра цена  ooooh!

# 209
  • ВАРНА
...........

да 100% е така  Peace имам познати които се точат с друга цел да си купят билети, да ги продадат в последния момент на добра цена  ooooh!

ето това вече не го разбирам

Общи условия

Активация на акаунт