НОЕМВРИйското хлапе денем спи, а нощем реве!

• 9 313
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
привет мацки Wink
ние бяхме за 4 дни в еленския балкан. хванахме и снежец малко. вчера следобед се прибрахме и малкия като заспа към 4-5 та чак до 8 тази сутрин Crazy събуждаше се само да хапне... ама там едни хлапета му разказаха играта та сега си навакса със съня...

# 166
  • София
 Hug записче

# 167
  • Попово
koteto_f   newsm59

# 168
Коте, Честит рожден ден, бъди жива и здрава!!!!

Уф, от 2 дни не сме излизали с Момо, вече ще се побъркам  smile3537 smile3538 newsm77 newsm19

# 169
Коте честит рожден ден!
С пожелание за много здраве, щастие и късмет!

Честито и на днешните мини рожденници Димитър и Валентин!

# 170
привет!Честито на всички които празнуват днес newsm51

# 171
  • до Пловдив
здравейте и от нас
честито на всички които празнуват днес   bouquet

# 172
Честито на всички, които имат празник днес!   bouquet

Моето бебе пак му протече носа.  Cry Ще трябва да отложим ваксината. Съмнява ме, че от климатика през нощта нещо настива / от време на време духа студено  #Cussing out/, но не знам просто какво да направя.  newsm78  Има ли други бебета с течащи нослета?!

Вчера прекарахме ужасно - почти не мигна през целия ден. През нощта пък отново се събужда през час от 3ч. нататък. А аз чакам да започне да спи по  цяла нощ. Като ви чета тука, имам чувството, че само ние останахме, дето така се будим нощем да ядем. Ще му се не види и кърменето. 

# 173
Честито на всички празнуващи.
Аз си варя житце за да имам повечко мляко,вярно че малката суче много често и явно иска да увеличи количеството,но имам чувството че нямам.Знам колко сме говорили че меките гърди не са показател за малко кърма,но ме гони параноята май-плюс това прочетох че меките гърди съдържат по калорично мляко #Crazy.Днес гледам засега не плаче ,но вчера през деня беше ад Weary smile3518.През нощта ставахме в 2 и после в 6,явно или е моментно или си е гладно детето.
Бубчеее кво ще правиме ние с нашите кукли-гладници и наште цици беее,докога ще имаме ядове Hug

# 174
Честит петльов ден на всичките ни момченца и техните мъжки мами     smile3525

# 175
  • София
Дубрютру

Честит празник на празнуващите   bouquet

# 176
  • София
утро, и нашия климатик понякога духаше студено, но го бях оставила на автоматичен режим. Чак побеснях - навън минус 5, а климатика ми охлажда. Сега стои само на функцията за отопление и е ок.
А къде се изгуби Лора? Споменавала ли е, че ще пътуват, а аз да съм пропуснала?  newsm78 Сега и погледнах профила и не е била активна от сряда. Дано да са добре.

# 177
Добър ден и от мен.
Честит рожден ден на Котето и честити месечинки на бебоците.

Момичета забелязах че миналата нощ явно е било тенденция от неспокойни бебето. ShockedИ ние се класираме, едвам заспа после се събуди с един ужасен рев и пак заспа.Имам чувството че коликите пак се засилиха, явно защото реших да и разнообразя менюто с Хип  понеже от него ака често (вчера два пъти), а иначе акаме през два дни.Ако някой е на АМ и иска бебо да се изходи да му даде ХИП пробиотик  Mr. Green няма пропуск.
За климатика и нашия го прави и звъняхме на монтажниците , понеже мислихме че нещо се е повредил, но ми казаха че това го прави (студения полъх от време на време), когато се размръзява външното тяло. И мен много ме е яд защото при по студено време буквално стаята изтива за секунди.

# 178
Честит Рожден Ден на Котето! Много мишлета му желая Joy! Здраве, късмет и добро настроение!

Честито на месечинките ни Димитър и Валентин! Много да папкат и спинкат!

Честит Рожден Ден и на любимия мишок на Цветкова Елица,  Мартин! Да е здрав, винаги на разположение и много да си глези двете кралици! И почерпка от името на Елица, че няма нет.

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 13:21 от Бубе

# 179
Честито на всички празнуващи!
Утро, не ядете само вие, но това едва ли е успокояващо...и нас ще ни огрее някой ден...дано  Praynig !
А заклахте ли петлите, мъжките мами? Аз се чудя защо ме е забудил от 3 часа моя човек, а то...трябвало по тъмно да се колят петли. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт