НОЕМВРИйското хлапе денем спи, а нощем реве!

• 9 286
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Лейди и на мен ми се случва, но по-често  бебчо вече е изморен от рев и баща му просто улучва момента кога да го вземе, но забелязвам, че му е хубаво татко  му да го държи,  да видите само как го премята, явно му е разнообразие на детето, някой по-силен да си го подхвърля, бабите все като го видят.....ох леко....ох главичката.....ох туй ох онуй, а то си се кефи детето да се търкаля с тати му.
Лека нощ от нас  Hug

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 00:48 от toffifee

# 241
# 242
Шопи ти пак ли си тука бе Simple Smile що не спите???

# 243
 ooooh! по цяла нощ се напъва малката,докато накрая разбирасе не се събуди.После работата е ,"така и така съм будна.Що не взема да хапна?"  Tired Незнам защо се напъва така  newsm78Това колики ли са? newsm78  Чудя се какво ли да и дам?Ако някой знае нещо да помага,че така не се издържа  Heart EyesСамо на кърма сме -на поискване Peace

# 244
Мими,  spoko При нас в подобна ситуация го гушкам почти изправен докато изкара газове и после обратно в леглото с храна докато заспи.  Whistling

Лейди, благодаря!  Hug При нас е обратното т.е. при мен е спокоен и познай кой вече не си усеща кръста?  #Cussing out

# 245
Добро утро!
Стискайте палци да ми е нормална захарта, че ходих на изследвания тази сутрин, нали почти припадам всяка вечер...
Абе Бубе, да не би да ти е мързелива щерката и да не иска да суче, а да пие вода защото от шишето е по-лесно? Само разсъждавам, че нали сте в процес на засукване...
Лейди, и при нас вечер заспива в баща си. Ама той има корем и му е по-удобно. Аз трябва да се наведа назад за да му направя такава възглавничка и ме стяга кръста много бързо.
За потенето - Дани не съм забелязала да се поти.
За сядането - още не се е надигал, но легнал определено му писва вече.
Честити месечинки на всички!

# 246
много сте писали smile3529
ох ни вода ни чай искаше ама елате да видите сокчетата какво ги правим аз му дърпам шишето, той се ядосва ои още по бързо почва да пие.

Забравих какво щях да пиша

# 247
Мимето аз подлагам на столчето една сгъната пелена и той е почти легнал. Обаче него си го кефи, защото му сменям често гледната точка. Постоянно го местя и той си зяпа Grinning
За водата - давам вода неподсладена, когато иска пие, когато не иска не иска.
За потенето - и Ивко се поти докато яде. Аз мисля, че това е от усилието, а не признак за рахит.

Честито на днешните месечинки - Светлин, Мартин, Ивет и Росен!

# 248
Добро утро момичета!
Да ви почерпя , днес Светулко става на 3 месеца! cook beer2  party023 и за бебоците:bottle:

# 249
Лейди, не се чувствай така.Понякога ние се изнервяме и аз смятам,че това е причината да не се успокояват в нас.При нас също се е случвало няколко пъти вечер, гушкам, разхождам се из стаята и нищо, баща му го взима и млъква.Усещат че сме напрегнати и поизнервени и....сигурно поемат от това и още повече плачат.НА мен позната ми каза, че когато е изнервена, детето не искало да суче от нея.
Митака също иска да става, като го взема у мен с гръбче към мен, се напъва, вдига си торса и крачетата, още малко и ще седне, ама е малък.Иначе в полуседнало положение може  да се слагат вече, четох някъде в дискусиите на Д-р Слънчева, шезлонга е идеален.НАшият е на Чиполино, на 5 позиция, но най-полегналата ни идва в повече изправена и се свличаме, та го слагам на разглобен направо и понеже си има възглавница, е повдигнат и си оглежда света.Иначе сядане препоръчват при навършени 7 месеца.Вчера четох за захранването, още е рано, но да се информирам, ами то много инфо, много чудо, та се пообърках.
Но ще започна със зеленчуково пюре или оризова каша.Вие какво смятате, а мамите с опит да се изкажат по въпроса!
Шопи, наистина може да са газове.Ами дай нещо за колики ден, два да видиш как ще е.
А ние сутринта ръмжим, пеем си, а на мен ми се спи...
Хайде хубав ден!Пак няма слънце....няма да има разходка!Честита месечинките днес!Да растат живи и здрави, усмихнати и бели да правят, че ще е скучно иначе!

# 250
Няма ли да идва пролет? Омръзна ми тази зима.

# 251
Бубе - че кой си прави шега с Яна? Само предлагам безвъзмездна помощ, а ти .... взе че се обиди - ни йе убаву туй мъ Гуспужа!  bouquet Ние от най добри чуства...! Шегата на страна, ако си се засегнала - извинявай, нямала съм нищо лошо предвид!  bouquet

Абе човек, как да се обидя като аз съм първа за шегите Mr. Green Най ми е кеф да се самоиронизирам. Пък после, който реши и той да се хване да друснем едно хорце, лошо няма Hug

Честит малък празник на днешните ни месечинки Светлин, Мартин, Ивет и Росен!

Лейдибейби, Яна задължително заспива в баща си, приказава на цялата рода, смее се пак на тях. Аз се потрошавам да правя физиономии, бузите ми се схаващат да се хиля, прегръщам я, нося я-едва-едва да ми обърне внимание. Сега по големите ревове, пак Ники я приспива. Аз само с цицата се спасявам. Други оръжия нямам.
Таз нашта малката ще ме умори. Вчера цял ден будува, подремна малко и като се опули-цяла нощ почти. Хили си се, скърца, мляска. Пълна програма. Няма умора.

Мама Анна,
стискаме палци. Водата не я ползваме като заместител, защото през останалото време си суче от гърдата. Само веднъж на ден проявява интерес към шишето. И аз си мислех по този въпрос, но май не го използва за заместител.

# 252
Привет, момичета!   Hug

Аз вода до сега не съм давала, но така като ви чета може да предложа тези дни.

Тези дни Наско и той е малко неспокоен, плаче вечер, не иска да яде, дърпа се от гърдата. Незнам това кърмаческа стачка ли е, какво е, но дано да мине по-бързо.

Да питам мъжките мами, педиатрите какво ви казват за забелване на пишката, кога се започва, как точно се прави... Педиатърката ми каза след като мине една година да забелвам, ама на мен ми се струва много късно. Ще съм ви благодатна да споделите опита си.

# 253
  • някъде там......
И аз да се включа след вчерашната сага   Twisted Evil Днес съм  Crazy, но вече съм по-спокойна. Преди малко ходихме до педито да ни види - здрави сме напълно и това твърдичкото в устата, което решихме, че е растящ накриво зъб, се оказа, че са някакви жлези и било напълно в рамките на нормалното и в никакъв случай не било болезнено за бебите. А пък аз го изкарах какво ли не. Диагнозата ни обаче е твърде бавна перисталтика и трябва да започна на давам сокче от ябълки. Викам й на док, че не искам да захранвам още, а тя ми казва, че това не било в никакъв случай захранване, а вместо вода между кърменията. Но така щяла съм да възбудя перисталтиката и да почне да ака редовно. Било нормално перисталтиката да се забави като минели коликите, ама ние мноооого сме се забавили. Та сега се чудя какво да правя и по този повод отивам да чета какво пише за даването на сок. Благодаря на всички ви за подкрепата Hug Hug Hug
Честити месечинки на всички!

# 254
  • София
galisis   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Много се радвам, че всичко ви е наред  Hug  Почвай сокче от абълка да даваш - Ники много го обича Simple Smile И круша обича, но тя е по-разхлабваща и гледам да не давам често.

Общи условия

Активация на акаунт