ПЛЕТАЧКИте бримки преплитат,темите бързо отлитат

• 28 287
  • 308
  •   1
Отговори
# 165
dionisii и шапката е хубава,но манекенката има страхотни очи!
.
Благодаря, момичета! Wink
Ама, аз затова я сложих на Яна, та да й се зазяпате по очите и да не ми намирате кусури на шапката Laughing Laughing Laughing

Joy Да ти е жива и здрава!Поздравления!

# 166
  • Варна
Момичета, мога ли да помоля някой да ми даде схема как се плете шнур (по-дебел ако  може) на една кука - ще става на дръжка на чанта. Търсех из библиотеката, но не мога да намеря, а си спомням, че някой тук беше пускал картинки. Плета си чанта, в момента съм някъде към средата, но толкова се запалих, че нямам търпение да пробвам шнура, т.е. сръжката, преди пще да съм доввършила стените. Благодаря ви предварително.

# 167
За това ли питаш?

# 168

Мимиту, благодаря за картинката Simple Smile

# 169
Ванче, цяло парче е гърбът+предниците. После от него изтеглих бримки за бието по целия край.
Успе, аз изплетох един ромб и го показах в една предна тема. Видя ми се ужасно бавно, в залисията пропуснах да свържа една спиралка, защото само се мандахерцат и може да се пропуснат лесно. Но като гледам твоя опит нещо взех да се амбицирам......... Във всеки случай това пончо отпадна на доста заден план.
Кабзи, не вярвам да стане професия от това. Може би епизодичен страничен доход.
За протокола - и аз наскоро разплитах два пъти. Мъча се да плета Angora на една кука. Уж не е много мъхеста, но е трудно плетенето и особено разплитането. Sad Толкова е тънка, на номер 6 я плетох и пак се затрудних.

# 170
  • Севлиево
Момичета кво да ви кажа, то хобито ни не е за да ни става професия. Напоследък се опитвам да плета мартеници и да ги продавам, но бързо ми омръзват. А като си поел някакъв ангажимент трябва да го изпълниш. За това хич не е лесно. А представете си изплели сте нещо и трябва да го плетете пак, защото някой си го е харесал и имате поръчка. Както каза Стейси, става, но за непостоянен страничен доход или пък сега се сетих за Летящата. Плетеш си някакви неща, работи ти фантазията и това са уникати - няма да ги повториш повече. Аз като се замисля не бих си повторила плетените неща пак. Не зная просто това ми е мнението и евала на тези, които се справят. Heart Eyes

# 171
Момичета кво да ви кажа, то хобито ни не е за да ни става професия. Напоследък се опитвам да плета мартеници и да ги продавам, но бързо ми омръзват. А като си поел някакъв ангажимент трябва да го изпълниш. За това хич не е лесно. А представете си изплели сте нещо и трябва да го плетете пак, защото някой си го е харесал и имате поръчка. Както каза Стейси, става, но за непостоянен страничен доход или пък сега се сетих за Летящата. Плетеш си някакви неща, работи ти фантазията и това са уникати - няма да ги повториш повече. Аз като се замисля не бих си повторила плетените неща пак. Не зная просто това ми е мнението и евала на тези, които се справят. Heart Eyes

Харесва ми свободното плетене, както Летящата - схемите и моделите са, за да се "дооправят" Wink.
Обичам да го правя за конкретен човек, то ест знам за кого плета и това ме вдъхновява. И ми се ще да е наблизо, за да пробваме какво се получава.

doci, ще покажеш ли някоя мартеница Simple Smile

# 172
  • Севлиево
Много съм съгласна с теб, но това пак си е между другото. Не се занимаваш нон-стоп с плетене. Иначе мартениците ги показах преди няколко странички, а също и в темата ти за мартеничките  Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=367978.45

# 173
doci, припомних си Embarassed
тази ми е любимата

почти не плета, а страшно ми се иска
дори се замислям за ново бебе, щото моите вече са госпожици
докато бях с шкембе, бях почти непрекъснато с плетка (през останалото време цъках старкрафт)
кога ли ще наснимам, каквото е оцеляло от техните дрешки Rolling Eyes

какво измисли като прежда за онази рокля?

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 21:21 от dodofit

# 174
  • София
Аз пак да си питам - някой да има схеми за вилка?

# 175
  • Севлиево
Ами ще ми се да се добера до магазина, за да видя наживо преждите и да реша долу горе какво искам. За сега мисията е невъзможна, но нали все пак роклята ще е за другата зима тъй че...
katiABV май наскоро беше показал някой някакъв линк, ама като не ме влече и не съм запомнила, а може и да се лъжа. Или в тази или в предната тема. newsm78

# 176
Аз пак да си питам - някой да има схеми за вилка?

ако имах манекен, щях да се пробвам как става на дреха
замислила съм поне един шал да си направя, само не знам кога ще му дойде реда Wink

# 177
# 178
kati abv ето това което аз съм събрала за плетене на вилка
http://picasaweb.google.bg/st.dobrinca/rUbsVE#
дано да ти бъде полезно smile3503

# 179
  • София
Много ти благодаря... Ма аз искам да направя дреха; а защо да е нужен манекен, впрочем?..

Общи условия

Активация на акаунт