Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за носене на колан по време на шофиране?
Какви са препоръките за носене на колан по време на бременност?
Кога е най-подходящото време за извършване на първата фетална морфология?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за носене на колан по време на шофиране?
При шофиране по време на бременност, носенето на предпазен колан е препоръчително. Има приставки, които държат колана под корема, почти върху краката, и предотвратяват корема от притискане при внезапно спиране или сблъсък. Важно е да се консултирате с лекар за конкретни препоръки относно носенето на предпазен колан по време на шофиране.
-
Какви са препоръките за носене на колан по време на бременност?
Препоръчително е да носите колан по време на бременност, като се уверите, че една част минава над корема, а другата е под него. Има и приставки, които държат колана ниско под корема и предотвратяват притискането му при внезапно спиране или сблъсък. Важно е да се консултирате с лекар за персонализирани съвети за носене на колан по време на бременност.
-
Кога е най-подходящото време за извършване на първата фетална морфология?
-
Какви упражнения се препоръчват по време на бременност?
-
Какви са препоръките за първа фетална морфология при многоплодна бременност?
Нямам търпение да спре да ми се гади и да ми е лошо.Вярно, че намаля, но вечерното ми гадене си остава.
.
Накрая не издържах и си запазих извънреден час. Стискайте ми палци! Дано всичко е наред!
Ако искате диск с клипче и снимки, обаче, си кажете още с влизането, че аз забравих и после вече беше късно. Но другия път живи и здрави ще ни запишат. Хубав ден на всички
Леко съм сърдита