През февруари любов навред,а през АВГУСТ пита с мед! N14!

• 16 561
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Добре дошли на новите момичета!

Дано Галя и Нев скоро да се върнат с добри новини!

Я да ви питам,вие мислили ли сте за съхранение на стволови клетки.Ние с мъжо май решихме да направим тази процедура,а и не е много скъпо. Rolling Eyes

Това е нова тема за мен и не са ми ясни доста неща. Последното, което разбрах от приятели съхранили стволови клетки през февруари миналата година, ме заинтригува - лабораторията, която са използвали се намира в Пловдив и за разлика от други, съхранява клетките (в Англия) за 20 години, а не за 10 както повечето, и то на две места - по 10% и 90% (!?!).
Манипулацията се извършва от разраждащия лекар.

За морето - няма да пропуснем, но и ние правим планове за края на май или началото на юни.

# 181
  • София
Здравей те и от мен момичета, рядко пиша, но ВИ чета постоянно (на работа съм). Вчера и ние бяхме на доктор бебчо е ОК постоянно мърдаше с крачета и си лапаше пръста. Отговаря ме си на седмиците, за сега всичко е ОК. На мене май ще ми изкарат някакви проблеми с бъбреците , но в понеделник ще разбереме какво е точно състоянието им. Да ВИ кажа за Марков преди малко си записах час за него първия свободен е април месец. Цената на прегледа е 80.00лв. а за диска ако искате става 100.00 лв.

# 182
  • Пловдив
стискам палчета за nev и галя всичко да е наред и да не зарадват с добри новини много скоро  Praynig
аз да ви се похваля че сам взела изпита от вчера и сега ми остава още един.вижда му се края вече  newsm44
Моренцето как го обичам ако знаете ............ от както сам била на 1 годинка ходим всяка година на един къмпинг до Созопол "Златна рибка" и ми е като втори дом  newsm53.Тази година се очертава да пропуснем,защото на бъдещия татко работата не му позволява юни и юли да е свободен,а чак август но тогава няма как просто да отидем  newsm45
Да повдигна един въпрос върху които се чудя,щом ще раждаме август и от лятото остава малко а зимата е пред нас как мислите какви колички трябва да си купим.аз ги разглеждам тея дни ама хич като не ги разбирам .......... Mr. Green и съм като в небрано лозе
голяма  Hug за всички!!!!
 забравих да кажа че довечера съм на преглед и ще разпитам за часове за ранна ФМ във Селена някоя пловдивска мама ако е ходила да казва какво мисли и от кои се извършва.

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 12:42 от sunbeammm

# 183
sunbeammm , аз раглеждам комбинираните колички Peace Според мен трябва такава пък незнам, нека кажат момичетата дето имат вече деца Peace

# 184
И аз съм ЗА комбинираните... и само такива си харесвам и без това Wink
Момичета я и вас да питам. Ако доктора ви по ЗК не ви е предложил ФМ, а сами сте си ешили и сте отишли ще носите ли резултатите да ги види и доки на ЖК или ще си ги пазите за вас?

# 185
nev и галя - стискаме палци Praynig

sunbeammm браво за изпитите  smile3501
за количките... само в нета съм гледала, но за сега съм се ориентирала за комбинирана, такава която си е със зимен кош, но той има позиции на сгъване. Една приятелка ползва комбинирана MAG England вече 2 години, достатъчно е голяма и удобна и лека (бутала съм я като сме ходили на разходка) такава искам и аз Simple Smile

BubolecheMeche те по ЖК рядко препоръчват ФМ, но аз мисля да покажа резултатите, утре съм на док.

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 14:44 от bubulina

# 186
BubolecheMeche те по ЖК рядко препоръчват ФМ, но аз мисля да покажа резултатите, утре съм на док.
На мен точно лекаря по ЖК ми препоръча ФМ  Peace Само че от втората, на първата не съм ходила.

# 187
За количките - аз още не съм решила какво да правя. За Гергана ползвах комбинирана (но не беше моя) до около 8-9 месец. След това си взех лятна с възможност за пускане на облегалката за спане. Беше ми удобна и лека, но я дадох на приятели. Решила съм да купим за бебо нова количка, но не съм решила още каква.

За стволовите клетки - за сега по-скоро съм решила, че в БГ няма смисъл. Ако имаше възможност да стана дарител на стволови клетки, а ако ми се наложи (да не се случва на никой) да ползвам такива - веднага щях да се съглася. Но има още време да мислим.

sunbeammm, браво за изпита, късмет и на последния.

# 188
Моята принцеса е рожденничка днес и черпя

# 189
KokonaBonbona да ти е жива и здрава, много да ви радва и да помага за братчето  newsm59 newsm38

ммм много вкусни бонбони  Hug

# 190
Kokonabonbona Да ти е жива и здрава рожденичката,много послушна и голяма помощница на мама smile3525 newsm59

# 191
Кокона, честита рожденичка и от мен. Да е здрави и много щастлива, а през август най-добрата кака!

# 192
Здравейте момичета!

Verdad аз бях пуснала преди няколко дни запитване за стволовите клетки в темата, защото силно ме интересува. Коя е тази фирма от Пловдив?
За количките и аз започнах да се разглеждам, ама нищо неразбирам.  newsm78

KokonaBonbona честита ти рожденичка!

Стискам палци за Нев! Peace

# 193
Момичета, предварително се извинявам, че съм недоразбрала, но моля някой да ми обясни.Кога точно се прави фетална морфология?Може ли да стане някъде около 5-6 месец?Аз съм от Сливен и тук такива работи няма кой да направи.За целта трябва да ходя до София. С първото ми дете никой не ми беше споменавал за такава възможност.То и сега гинеколожката нищо не ми е казала още, но като Ви чета излиза, че аз съм позакъсняла за това.Някой ми спомена, че д-р Мазнейкова била много добра.Някой знае ли колко време предварително трябва да се обадя за час и колко струва при нея?
Май стана доста дългичко.Дано не съм ви досадила.Моля да ме извините, ако е така.  Hug Hug Hug

# 194
Момичета, предварително се извинявам, че съм недоразбрала, но моля някой да ми обясни.Кога точно се прави фетална морфология?Може ли да стане някъде около 5-6 месец?Аз съм от Сливен и тук такива работи няма кой да направи.За целта трябва да ходя до София. С първото ми дете никой не ми беше споменавал за такава възможност.То и сега гинеколожката нищо не ми е казала още, но като Ви чета излиза, че аз съм позакъсняла за това.Някой ми спомена, че д-р Мазнейкова била много добра.Някой знае ли колко време предварително трябва да се обадя за час и колко струва при нея?
Май стана доста дългичко.Дано не съм ви досадила.Моля да ме извините, ако е така.  Hug Hug Hug

slavena80 ето тук можеш да намериш полезно инфо за ФМ  Peace http://www.mc-markovs.com/index.php?option=com_content&task= … 72&Itemid=133
Мисля, че можеш да отидеш и в Пловдив или ако има мамчета от Бургас да кажат там как стои въпросът с ФМ, че ще ти е най-близо.
А и не се притеснявай, това не е задалжително, препоръчително е за мами над 35 г. Моя позната в Англия каза че за цялата и бременност е имала 3 посещения при лекър и после чак за раждането - такава им е системата. При нас май наистина малко се пресилва. За сега с моята бременност всичко е ОК, но ще отида и на следващата ФМ за да го видя бебчето, не че съм се притеснила, че може нещо да не му е наред - ей тъй да си направя кефа, а и защото все още имам здравна застраховка и няма да платя от джоба си

Gerinela, Verdad   за стволовите клетки преди година някъде се интересувах и в БГ само в клиника Малинов се сахраняваха, но ми се стори доста скъпо, а и не бях чела добри отзиви от тях, затова и повече не питах. http://www.stvolovikletki.com/price.html

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 16:50 от bubulina

Общи условия

Активация на акаунт