През февруари любов навред,а през АВГУСТ пита с мед! N14!

• 16 561
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
Добре дошли на новите мами!

Честито и на малката рожденичка и бъдеща кака!

На Галето стискам палци всичко да е наред!

Цитат
за термините - най-лесно се смята термина от датата на последната менструация, вадиш 3 месеца и добавяш 7 дни.
Например моят термин:
първи ден на последна менструация 7 ноември - 3 месеца= 7 август + 7 дни= 14 август
така ми го обясни лекарката, а иначе си знам, че съм с ранна овулация и по ехограф сме 1 седмица напред, но официално термина ми е този. Тук: http://www.ladypill.com/calendar.php показва същия резултат

Тези изчисления и термина от прегледите ми съвпадат много точно - 6 август! По принцип цялата ми фамилия се ражда със закъснение от 10-ина дни, така че ще видим през лятото, но като цяло ми се струва много точно

# 166
Не съм съгласна с правилото което давате за термините, сами споменавате за слу4ая късна овулация  Peace Моята винаги е била такава. Днес ходих на първа ЖК и съответно термина ми го из4ислиха по ПРМ, а след това на УЗИ бебето излезе 4е е с два дена по рано. Равносметката е, 4е ако раз4итам на днешният преглед, зна4и трябва да сменя термина си с 6 дена по рано. А както знаете при мен тън мън няма- аз съм инвитро и знам кога е станало всичко  Hug

Така се определя в общия случай - 28 дни цикъл и овулация на 14 ден. При теб е ясно Simple Smile и аз знам кога е станало при мен, но въпреки това до сега съм била 4 пъти на ехограф и от тях имам 3 различни дати за термин и нито една не е 14 август Simple Smile Затова залагам на класиката, пък то така или иначе ще се роди когато си реши  Hug

napetia виж колко удобно, даже нямаш повод да мислиш да го сменяш  Peace

# 167
  • София
Благодаря за подкрепата,момичета!
Биа,нямам кървене и така и не можаха да ми кажат от какво са болките,гълтам си хапчетата и това е.
Сега ще пазя леглото,дадоха ми болничен до март.

# 168
If, честита рожденничка!!! Да ти е жива и здрава и само хубави неща да ви носи!  newsm67

Една не добра новина, но дано всичко е наред скоро: Nevnev е в болница за около седмица. Бебокът е добре, но нея доста я боли и се е наложило да я приемат! Стискайте й палци скоро пак да ни радва с постовете си  newsm17
Галя - стискам палци наравно с останалите момичета, нещата да са наред и просто да не се е видяло добре  newsm17
Добре дошли и лека бременност на новите бремелинки - Zvezditza Uranova и elito_elito  smile3525
Радвам се за всички момичета, които са видели бебоците си. Все такива хубави новини!!! Аз също ходих на преглед тези дни. Дребосъкът си махаше с ръчичка и накрая я прибра при главичката си. Докторът ми обясни, че от съвсем дребни имали странен рефлекс да си лапат пръста  newsm78

# 169
Добро утро  Hug

Стискам палци Нев бързо да се оправи и да не е нищо сериозно.  Praynig

Моя следващ преглед е другата седмица в понеделник, вече нямам търпение, а след още една седмица съм на ФМ.

# 170
Дю,60 лв. и ФМ

# 171
МОРЕ..Мислите ли вече за морето. Ще ходите ли тази година и кога, как и къде?Питам, понеже много се двуумим с таткото?

# 172
О, и на мен ми се ходи на море. Евентуално през юни ако успеем да вземем отпуска по едно и също време.
Ейнджъл1 сега е някъде на топло. sun

# 173
МОРЕ..Мислите ли вече за морето. Ще ходите ли тази година и кога, как и къде?Питам, понеже много се двуумим с таткото?

Естествено че ще ходя. Предвид града в който живея ще си ходя тука само да се покаже слънцето и водичката да се постопли  Sunglasses  sport027 help  grinning039 Wear Umbrella

# 174

Ние мислим да отидем в Гърция на море с децата, но сигурно ще е през май, за да не е много топло.

Относно термините. Аз също съм с късна овулация - на 16-и ден обикновено и си знам точната дата и часа дори на забременяването   Mr. Green. Затова дадох грешна ПРМ - с два дена по-късно, за да ми е верен термина.

Но пък ехографа да дава 2 седмици закъснение и да си опитваме да го обясняваме с късна овулация, това означава цикъл на 42 дена... В повечетослучаи цикълът е от 26 до 32 дни, така че не мисля, че ден, два или три е от супер съществено значение. И пак ще напиша, че съм ходила в един и същи ден при двама гинеколози, защото единият ме беше наплашил и имах разлика 5-6 дена от двамата  Joy

# 175
Здравейте,момичета!
Казвам се Анелия,на 21 години съм и живея в град Благоевград.През Август чакам първото си дете.Термина ми е за 25.08 Simple Smile

# 176
Ние до морето няма да опрем чак, но пък мисля да си посещаваме вилата винаги, когато можем и времето е топличко. Там рекичка, горичка, зеленинка, цветя... не си заменям дните прекарани там за нищо на света... не, че не обожама и моренцето... Просто до вилата че ходим с кола за по-малко от час, а до морето трябва с автобус.. не ми се друска толкова време.

Колкото до овулациите... моята пък беше на 25ти ден при цикъл >35... Е докторката дето ми е по ЗК последния път не знам какво измери но установи, че разминаването е само 1 седмица (от термина по ПРМ), а предвид овулацията трябва да е поне 2. На ФМ пък доки мери всичко, по което може да се съди за възраст и всичко показваше абсолютно еднакво... 2 седмици назад. За това тя го отдаде на късната овулация, защото не изостава само главичката примерно или само краченцата, а всичко върви заедно и остана доволна.

# 177
Привет! Hug
Стискам палци за Нев. PraynigДано скоро е сред нас. Hug
Момичета на мен май ще ми слагате сините гащи Crazy,док вчера на прегледа вика,че май момче му се вижда,а мъжо му вика-Наистина ли. CrazyИмало време,толкова рано как го бил видял. CrazyНадява се милия на мома,то и аз де. Wink
Я да ви питам,вие мислили ли сте за съхранение на стволови клетки.Ние с мъжо май решихме да направим тази процедура,а и не е много скъпо. Rolling Eyes

# 178
  • София
Здравейте на всички Simple Smile
Бия благодаря, че ме добави Simple Smile

На момичетата с проблеми бързо възстановяване пожелавам.

Моренцето ми е болна тема, много го обичам. Но юни във 7-ми месец не знам дали ще е много удачно да пътуваме.

# 179
Здравейте!

Силно палцестискане и от мен за Нев и Галя! Praynig Дано ни зарадват час по-скоро с добри новини!

Някой питаше за цените за ФМ. Аз бях при д-р Марков и платих 60лв. Доколкото знам, това е цената за ранната само. За тази в периода 18-22 г.с. е 80лв, като не съм сигурна дали записа на диск не се заплаща допълнително.

Има ли момичета от Люлин? Мисля да отскоча до търговския център и Силвъра, та ако някой е наблизо - можем да пием кафенце в това хубаво време. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт