През февруари любов навред,а през АВГУСТ пита с мед! N14!

• 16 561
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Момичета порастнаха ли ви коремите newsm78 Моя вече е станал огромен #Crazy Незнам дали това е нормално, все едно не е едно, а са три Crazy Гледах снимки в нета на други жени и техните са малко по-малки от моя newsm78

# 211
здравейте милички за съжаление се появявам с лоши новини .втория лекар потвърди ,че няма сърдечна дейност и е спряло да се развива .вчера ме кюртираха ,лошото е че лятото имам един спонтанен в5-6 г.с а сега се повтаря .толкова много исках това бебече ,а сега мъжът ми го е страх от нови опити ,защото ако стане и за трети път аз вече ще превъртя
съжалявам за тъжния пост
 Praynig Praynig Praynigвсичко с вас да е наред ,да имате безпроблемна бременност и да се радвате на най-здравите ,пухкави и сладки бебоци през август  Hug Hug Hugна всички

# 212
За второто си дете купихме триколка, която използвахме точно 5 пъти. Явно сме попаднали на някакъв кофти модел, но разходката беше малък ад. Поне 10 пъти ми се случи да приклякам и да се втурвам да хващам количката, за да не се обърне. На всичкото отгоре нашата вървеше накриво и на всеки 5 метра трябваше да спирам и да я вкарвам в пътя. А след последната разходка се прибрах с мазоли на ръцете. Има и триколки, от които много майки са доволни, но аз вече не искам да чуя. Мисля си, че все пак количката на 4 гуми е по-стабилна при всички положения.

В крайна сметка второто го изгледахме с количката от първото, която все още ползвам.

Но този път смятам да  взема наистина хубава количка. Това, на което ще държа ще е да бъде с големи и въртящи се гуми, непомпещи се. Количка със зимен кош категорично няма да купувам - безсмислено е. Колко ще тежи не ме интересува, защото на рейс досега децата не са се качвали, не ми се налага да нося количката по стълби. Но ако имате да катерите стълби, определено се съобразете с това. Едно е да тежи 16 кг., друго 9. Спирачките също са супер безсмислени.

Другото, за което ще гледам е колко е пропусклива на слънце, защото нашата я покривах с нещо отгоре, когато децата бяха легнали - твърде силно печеше и им светеше в очите. Важно е и да се пере лесно.

Това е моят опит   bouquet

Галя76, много съжалявам ... Трябва задължително да се направят необходимет изследвания, за да се установи каква е причината. Много кураж!

# 213
Галя, кураж!  Hug

Денди, този шум в ушите може да е и от високо кръвно.

Аз возих Гергана в триколка и сега май ще заложа на количка с 4-ри колела. Няма да гледам за зимен кош, не ми трябва, важното е да има легнало положение.

# 214
  • Кърджали
Галя, наистина много съжалявам за случилото се.  Не знам просто какво друго мога да кажа....

# 215
Галя, съжалявам много за това,което трябва отново да изживееш Sad.Много кураж и бързо възстановяване.Ужасно е, че се повтаря пак.В Проблемното има много теми за генетични и имунологични проблеми.При повтарящи се ранни аборти е добре да се направят тези изследвания и с една лека терапия всичко е под контрол.Пожелавам ти следващия път всичко да е наред Hug

Момичета, за количките и аз съм в голяма чуденка.Все имам чувството, че ако няма зимен кош, бебето ще падне някъде.Все пак количката отпред е отворена, защото лятото не можеш да сложиш зимен чувал, а от към главата е ограничено само със сенника, който се държи на едни копчета.Моля, мамите с повече опит да дадат малко съвети и да обяснят как стоят нещата на практика.
Денди, 120 е малко високо кръвно за хипотоничка и може от това да чувстваш шум.Вземи си един апарат и мери редовно кръвното, защото се вдига неусетно и то често от жени, които са с ниско кръвно.

# 216
Честит рожден ден на рожденничката!!! newsm59  party023Всичко най-хубаво и много здраво и хубаво бебе!
Момичета времето е страхотно,направо сме късметлиики ,че ще раждаме по това време на годината-пролетта,страхотен сезон!
Хубав и усмихнат ден на всички:) newsm03

# 217
Здравейте Grinning и аз отдавна не съм писала, да се отчета бях на БХС вчера в Майчин дом-Сф, на УЗИ-то бебока беше добре, а резултати от БХС-то ще си ги видя чак другата седмица.
i_b , добре дошла, за БХС-то първо си плащаш на касата(тя работи от 9 ч.), най-добре кажи че искаш да си платиш за ултразвук и БХС(да не се редиш 2 пъти), че имаше мацки които си бяха платили само ултразвука и като дойдоха на 14 ет. за вземането на кръв ги върнаха на касата да си платят и БХС то - общо е 62 лв., с фактурата за УЗИ-то отиваш на 2 ри етаж, кабинета вече е 216(преместили са го),общо взето става бързо, после на 14 ет. минаваш първо през кабинета при асансьорите, за кратка беседа Simple Smile и след това ти вземат кръв, всички са много мили..надявам се да съм била полезна.
Dendy, на мен дълго време ми залъхваха ушите и имах разни шумове, даже още преди да разбера, че съм бременна, мисля че е "ефект" от бременността..
За морето sun ееех морето, обожавам го..мога да палаткувам дни на брега без грам цивилизация, плануваме да отидем края на май или началото на юни живот и здраве, че ще се травмирам ако пропусна.

# 218
Галенце  Hug потърси съвет в проблемно мамите да ти препоръчат някой свестен лекар да ти направи всички необходими изследвания, там има момичета на които им се е случвало това по няколко пъти и сега си имат едни хубавии здрави бебчета. Успех мила  Praynig Praynig Praynig

Шайн за количка без зимен кош по-скоро имат предвид комбинираните, например тези http://www.momentofpeace.net/2008/baby_max

Ice Queen и моя корем от около 2-3 дни направо изхвръкна. Нали в 14 седмица матката излиза от малкия таз та предполагам затова така изведнъж Simple Smile а и вече 3-ти ден не повръщам, не ми се спи толкова много и се чувствам значително по-добре и по-свежа. Май 4-тия месец си казва думата  Joy

# 219
Шайн, ами нормално е да ти минават такива мисли през главата  за количката  Grinning Ние бяхме толкова смешни на първите разходки на бебето, чак се изпокарвахме, че не съм можела да бутам количката. Толкова много се притеснявахме и треперехме и не мърдахме на повече от 500 м. от нас  Joy

Ние сме с точно такава количка. В началото количката е в напълно легнало положение, като майката вижда бебето, защото е срещу нея. Гърбът на количката  е на нива и после след 6-месечна възраст бебето може да е седнало или полуседнало, като количката може да се обърне наобратно, така че бебето да гледа пред себе си. Досега нито един път не съм имала чувството, че бебето може да падне с тази количка, виж с триколката на няколко пъти да падне наистина, но само благодарение на моите бързи рефлекси това не се случи.

Друго забравих за количката - дръжките. Бутала съм такава с две дръжки, а не с едно цяло - ужасно неудобно ми се видя.

Ето го модела, цената е направо смешна, но истината е, че съм много доволна от нея. Както я виждаш на картинката гръбчето пада до долу, а отпред това за краченцата се вдига. Въпреки, че е китайска се оказа много здрава.

http://www.kasidabg.com/imola-6-cpath-181_353.html?osCsid=7i1k03 … q03ebsufl6pqdfnd5

Сега се опитвам да си харесам модел на Чико, но ще видим. Пък после може да си пишем за столчета за кола и кошници.

# 220
Галя, съжалявам много! Кураж и от мен!

Verdad аз бях пуснала преди няколко дни запитване за стволовите клетки в темата, защото силно ме интересува. Коя е тази фирма от Пловдив?
Smart cells. Продължавам да имам купчина питанки, та ще търся мнение на специалист.

KokonaBonbona честита рожденичка на патерица!

# 221
  • София
Здравейте всички,
първо да кажа на Галя на не губи кураж и да й пожелая успех занапред.

Денди, и на мен постоянно ми заглъхват ушите, но ми се случва главно като ходя по улиците, като съм в седнало положение не ми заглъхват. Аз си мислех, че е от ниското кръвно, което имам, но ме накарахте да се замисля дали пък не го вдигам, защото забелязвам, че не пребледнявам както обикновенно, а по скоро поруменявам като ми заглъхнат ушите и ми стане лошо. Ще трябва да се обърне внимание, защото високото кръвно е опасно.

i_b, Zo много добре ти е обяднила за Майчин Дом и аз ходих на БХС. Резултатът излиза след 3 раб. дни т.е. на 4-тия, но още на втория ден си ги видях по интернет.

И последно да споделя моят опит с количките. От работата ми подариха за първото бебе Чико трио - има летен, то не е кош, а си е лятна количка със легнало положение, зимен кош, който не е само легнало положение, а се повдига и кошница за кола. С две дръжки е, не много големи гуми.  Като е със коша бебето гледа към мен, а на летния вариянт бебето си гледа напред. Да ви кажа много съм доволна, хората за всичко са помислили. Въобще не мисля да я сменям, като нова ми е и ще си я използвам с голямо удоволствие Simple Smile.
Това е по мен за сега, поздрави на всички Simple Smile

# 222
Галя, наистина много съжалявам за случилото се.  Не знам просто какво друго мога да кажа....

Галя
  Praynig дано скоро отново се присъединиш към отчетните  Praynig Послушай Шайн за уминологичните, въпреки 4е ти май имаш деца.
Мерси на всички за отговорите, за кръвното когато ми го измериха и беше 120, док каза много хубаво кръвно- нормано, а аз защо не я подсетих че моето по принцип  е ниско  ooooh! То на първа ЖК бая работи пропуснах да кажа, ама се надявам следващият път да наваксам, след един месец. Четох 4е високо кръвно е често срещано при бременност, даже ако майката преди това е била  с нормално и сега се повиши, може да доведе до проблеми  Sad
Лилия нищо не се вижда от линка който си дала, нещо е объркан.
Относно количките все си мислех, 4е все пак новоредоното трябва да е в кош, особено като е студено, а ние ще хванем бая време от зимата, незнам .... и все пак не разбирам  Embarassed

# 223
drebossak, как така си ги видя резултатите по интернет? Има ли такава опция? Разкажи повече..

# 224
Галя,много ми е мъчно,че се е случила лошото! CryДано скоро се похвалиш пак,че си в отчетните Praynig
Денди,триколка говорех за колело,а не за количка. Joy
Аз живея на 5 ет. без асансиор,ползвам градски транспорт когато ми скимне за да не занимавам мъжа  ми.Сменихме си колата от голф2 на пасат комби за да слагам голямата количка в багажника.За пранито,веднъж я разглобихме и вече за 3лв. на автомивка я лъсват Wink

Общи условия

Активация на акаунт