Отговори
# 285
Нещо странно ми се получават нещата напоследък ... От както започнах всеки ден да благодаря за нещата, които имам и да се съсредоточавам върху това, което имам а не да страдам за това, което нямам - и започнах едно по едно да губя това което имам и действително ценя  Shocked Нямам обяснение защо така се получава. Излиза,че докато мрънках и се жалвах,че нямам това или онова по-добре вървяха нещата  Joy
Може би точно в този  момент не осъзнаваме, че имаме нещта, от които нямаме нужда и е по-добре  да се освободим от тях. Все пак всичко , което ни се случва, дори и да изглежда в деден момента, че е лошо....е винаги само  за наше добро!

И на мен Несса ми се е случвало, като благодаря за всичко,  да изгубя нещо ...но пък след време,  в замяна съм получавала нещо по-добро. Не гледай на загубата като трагично събитие, а като промяна, от която имаш нужда. Heart Eyes,

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 19:23 от ЧервеноВинце

# 286
Да препоръчам един едно филмче  Peace

/на англ. е/

# 287
Мишке... и аз като прочетох книгата на Стейн, и изявих желание   да поработя / да пробвам/с Господарите на кармата.Много интересно ми се  видя, но наскоро четох в една малка книжка, в която се твърди , че  Висшата Духовната Йерархия е отменила Закона за Кармата. Има закон за Помилването. newsm78
Ако е истина, е напарвено с цел, защото виждат,  че изоставаме и че не успяваме "във времето".

Информацията за закона на Помилването, я получих, няколко дена след като прочетох книгата на Стейн, за Енергийното Блансиране/ работа с Господарите на Кармата/ newsm78

Аз лично съм скептична , и някак си не мога да приема, че така лесно може да се отмени Кармата на всички хора ...изведнъж!  Rolling Eyes Не виждам смисъл! Rolling Eyes

Някой друг чувал ли е такова нещо и какво мисли по въпроса, ако е чувал... Thinking

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 19:44 от ЧервеноВинце

# 288
Nessa, дава ти се последно изпитание  по законите на кармата. Ако го издържиш ще изчистиш кармата си.
Може би е така ...

И на мен Несса ми се е случвало, като благодаря за всичко,  да изгубя нещо ...но пък след време,  в замяна съм получавала нещо по-добро. Не гледай на загубата като трагично събитие, а като промяна, от която имаш нужда. Heart Eyes,
То да беше едно нещо и да бяха само материални неща  Laughing На път съм да загубя почва под краката си както се казва - всичко, което ми даваше сигурност се изплъзва, но се опитвам все пак да не губя надежда. Вярвам,че е за добро... Но на моменти изпитвам известен страх.

# 289
ЧервеноВинце
 аз не съм чувала за Господарите на кармата...закакво точно става на въпрос Thinking

*Nessa*
 а дали наистина ти трябват нещата с които се разделяш или са сантименти, навици...? Thinking

# 290

*Nessa*
 а дали наистина ти трябват нещата с които се разделяш или са сантименти, навици...? Thinking

Не ... Не става въпрос за сигурността на навика.
Както и да е  Hug Ще го приема като изпитание за новото ми Аз и ще се опитам да се отпусна и да приема с любов каквото и да дойде занапред  Heart Eyes

# 291
Несса...не губи надежда!  Hug Всяко  зло, за добро! Следвайки Закона на Цикличността, който гласи че неволите и страданията  се заменят с радост и успехи, е хубаво да знаем, че ще  има и такива периоди в живота ни. Радости,  успехи , понякога страдание..после пак радости...и така нататък.

Спомням си,  че някъде Учителя Дънов беше казал нещо много хубаво ".- Страданията са необходими, защото те са нашите най-добри учители. Не може без тях. Ако можеше без тях , и Христос не би страдал на кръста”.

Направи точно така, като ти самата си го казала!И то  много хубаво си го казала   Hug
Цитат
Ще го приема като изпитание за новото ми Аз и ще се опитам да се отпусна и да приема с любов каквото и да дойде занапред Heart Eyes

Само ще допълня...с любов ..и  с благодарност!  Heart Eyes

Звезди...прочетох го в книга наречена"Космически Наръчник".Вътре в нея между другото има доста интересни неща, само това с Кармата малко ме озадачи... Thinking

А иначе книгата за Работа с Господарите на Кармата се нарича 'Енергийно Балансиране", която е в три части.

1.Енергийно балансиране Процес на извисяване
2.Eнeргийнo бaлaнсирaнe II. Лeчeниe нa Бoгинятa
3.Енергийно балансиране III. Да живееш с богинята

Аз имам само първата "Процеса на Извисяване "и  там се говори за Работа с Господарите на Кармата.Можеш да изчистваш кармични ситуации, връзки,минали събития... като помолиш Господарите на Крамата за това.
Книгата е много хубава. Осен това тя дава 10-ина мисля Медитации , за това как тотално да се слееш с Богинята. Обяснява също как ние живеем седновременно в паралелните светове, като обяснява това с различните ни  и много тела...защото сме многоизмерни същества, и не се състоим само от едно тяло. Тя много хубаво го обяснява в книгата, ще ти хареса.Препоръчвам ти я!  Peace

Спирит...благодаря за филма  Peace

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 20:43 от ЧервеноВинце

# 292
Винце, не съм чела за помилването. но имам намерение да прочета книгите на Лариса Дмитриева, за която говорих по-рано. Чела съм и имам едниствено "Карма". Тъй като тя пише за законите на кармата, може би в другите й книги ще има инфо. Честно да ти кажа и на мен не ми се вярва това . Пък и дали нямаше да го дадат в диктовките?Там се говори само за милостта на 23 ден, да облекчим кармата силичната и тази на планетата за следващият месец , а може и на някой друг човек.

ЧервеноВинце
 аз не съм чувала за Господарите на кармата...закакво точно става на въпрос Thinking
Мисля, че са четирима Господарите на кармата. Те се занимават с въпросите на човешката карма. Това са четирима от Възнесените учители. Точно те дават в диктовките си какви решения взема КС- Кармичния Съвет по въпросите за Кармата.
[

# 293
Винце, не ме плаши информацията, а неизвестността. Пък и не само мене.  Grinning

А в началото реагирах така, защото спазвах правилата. Ето сега виждаш и самата ти, че има нужда от човешко общуване, а не само от суха информация . Защото  едно от най-важните неща  в живота на човека са човешките отношения, а те се ръководят от общуването.
с признателност и най-добри чувства  Hug

# 294
Дарена...ами аз нали за това в началото писха , че чак толкова сериозна и суха не бива да е темата , та и  ние покрай нея Grinning ...и че не бива да си губиме чувството за хумор  Heart Eyes

Ама най-важното е , че  се стремим да си помагаме , нали  Hug

Иначе , не бива да се плашим от неизвестното, защото промяната е към по-добро.  Точно преди няколко дена  четох за страха, че  точно той може само да ни попречи, за да навлезенем  спокойно и с чисто съзнание в тези измерения. Ето нещо  за страха, което може би малко ще ти помогне, да се освободиш от страха ... Flutter  Hug

Бих искал да опиша кратко, как вътрешно се усеща Новата Ера. Иска ми се да разгледам не външните симптоми, а вътрешните знаци. В емоционалното ви тяло се извършва голяма трансформация. Емоционалното тяло е много чувствително към страха, гнева, агресията, към всички силни чувства, които лесно ви изкарват от равновесие. Всички работите над подобряването на емоционалното си тяло. Постигате го чрез интернализация: приемане на отговорност за изпитваните от вас емоции, изследването им и изпращането им обратно към източниците им. В процеса на интернализация, повече не търсите причините за своите проблеми във външния свят, търсите ги в себе си. Щом поемете отговорност за всичко, което съществува вътре във вас, можете да осъзнаете блокираните емоции и да ги преобразувате. Точно върху това работите сегa.

През Новата Ера емоционалното тяло ще се успокои. Ще живеете много по-интуитивно, отколкото сте привикнали. Обкръжението ви ще съответства на интуитивния ви начин на живот. В сърцето ви ще цари мир и спокойствие. Усещате ли, колко силно ви се иска това? Усещам и виждам, как тъгувате по състоянието на осъзнатост, в което енергията между вас и другите може да тече свободно, в което можете свободно да изразите любовта си, в което можете да разчитате на безопасността на света и на хората около вас.

Състояние на осъзнатост, в което знаете, че всичко е прекрасно и можете да бъдете този, който сте.Точно към такова усещане за свобода и безопасност се стремите. Казвам ви още един път – тази енергия е напълно достъпна за вас. Но вие сте тези, които трябва да отворите вратата и да приемете тази божествена енергия в своята душа.

Heart Eyes

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 21:05 от ЧервеноВинце

# 295
Дарена, да наистина....и аз си помислих за Диктовките. Laughing Наистина, ако беше вярно това за закона на Помилването, то нямаше да има наужда от тези моливти  на всяко 23-то число от месеца.  Heart Eyes

Значи не е било случайно , че  вътрешно съм скептична към тази информация за отменяне на Закона за Кармата...

# 296
Аз лично съм скептична , и някак си не мога да приема, че така лесно може да се отмени Кармата на всички хора ...изведнъж!  Rolling Eyes Не виждам смисъл! Rolling Eyes

Някой друг чувал ли е такова нещо и какво мисли по въпроса, ако е чувал... Thinking

Законът на кармата от известно време е започнал да губи своята сила. Както вече споменах, твърде вероятно е вече да сме преминали в четвъртото измерение, а както е известно карма има само до четвърто измерение /може би обхваща и четвъртото/. От пето нагоре няма карма.
Осмелявам се да препиша за вас абзац от първа част  "Енергийно балансиране"  Hug

"Кармата е неразривна част от нас на Земята, но не съществува на повечето други населени планети.Кармата съществува само до петото измерение. Земята беше планета от третото измерение и наскоро се издигна до четвъртото измерение, затова и кармата е на път да изчезне. Като получаваме съзнателен достъп до Господарите на кармата и един лесен метод за кармично освобождение, ние се доближаваме до реалността на Петото измерение, където кармата вече не съществува като основно средство за душевно израстване и човешко еволуционно развитие.Достигането на критична маса от хора, които съзнателно лекуват своята карма, е ключът за прекратяване кармата на Земята. Щом те повишат своята вибрационна стойност и се издигнат до петото измерение, пранетата също ще се извиси"

Явно паралелно с отслабването на действието на Закона за кармата, се засилва действието на Закона за Помилването, за да се ускорят процесите. Аз поне така си го обяснявам  Thinking
Крион също говори за това, но с други термини - неговият "неутрален имплант" си е де факто кармичното освобождение при Даян Стейн  Laughing
Затова си мисля, че наистина е дошъл краят на кармата - на толкова много места го засичаме като информация   Hug

звездичка , Господарите на кармата са голям брой групи от просветлени, безтелесни Същества. С всяка група души на хора, въплътени на Земята, работи по една кармична група от 9 до 11 Извисени учители  Hug

Аз пробвах да говоря с тях, както съветва Даян, но не усетих никакво присъствие  Tired

Ох, книгата е наистина разкошна  Heart Eyes Сега видях, че Винцето по-нагоре е дала информация за всичките й части  Hug

# 297

*Nessa*

Не ... Не става въпрос за сигурността на навика.
Както и да е  Hug Ще го приема като изпитание за новото ми Аз и ще се опитам да се отпусна и да приема с любов каквото и да дойде занапред  Heart Eyes

знаеш ли , преди няколко година.. всеко , което най ценях.. изчезна.. ама наистина... да се появи това , което имам сега и съм щастлива.. от много време насам, не всичко е идеално.. но аз се чувствам добре Peace
Винце , нали сикаше личен опит... гледай какс е получи естествено Hug

ЧервеноВинце

хм.. интересно-странно звучи.. може би трябва да я погледна Thinking

за страха, съм напълно съгласна Peace.. аз мислех,ч е в голяма степен съм успяла дасе спрява, но една случка от преди седмица-две ми показа, че има доста още над какво да работя...

за Кармата

бих искала някой да ми каже къде греша в разсъжденията си:
 нали кармата е това, което не сме успели да обработим в минали животи и затова се връщаме отново и отново да я изчистим...тогава защо трябва да работим за нея на високо Енергийно ниво  т.с да я чистим(?) и то в нашето измерение на Земята... не е ли по добре, да се променим т.с. да се научим да обичаме, да се справяме с емоциите и тн и тн
дали се изразих правилно? Thinking Blush

Дарена, да наистина....и аз си помислих за Диктовките. Laughing Наистина, ако беше вярно това за закона на Помилването, то нямаше да има наужда от тези моливти  на всяко 23-то число от месеца.  Heart Eyes

Значи не е било случайно , че  вътрешно съм скептична към тази информация за отменяне на Закона за Кармата...

аз съм стигнала до Извода, че много неща се препокриват или са еднакви, предадени по различни начини... трябва да си избереш правилния за теб
 Thinking

# 298

Крион също говори за това, но с други термини - неговият "неутрален имплант" си е де факто кармичното освобождение при Даян Стейн  Laughing
[/size]

хаха точно снощи започнах да чета Мариана Илиева  - Позволете да ви разкажа bowuu

# 299

Някой друг чувал ли е такова нещо и какво мисли по въпроса, ако е чувал... Thinking[/b]

Единственото нещо, с което бих могла да обясня едно такова помилване е смъртта на Исус. Нали казват, че е умрял за греховете на човечеството. Възможно ли е да имат предвид това помилване ?  Thinking Това е само догадка и посока, я която аз ще разсъждам понататъка.
Лошото е, че времето не ми стига за всички неща, които искам да разуча и прочета и често забравям за неща и теории, които съм си мислила и съм искала да изследвам. Хубавото на темата е, че ни държи постоянно будни и имаме с кого да си споделяме преживяванията.
Аз съм много благодарна, че станах част от нея   bouquet
Сега ще ставам от компа, но много ми хареса идеята на ЧервеноВинце да си споделяме лични случки и опит. По- късно ще ви разкажа една моя такава.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт