Общ рожден ден на Януарчета 2008г

• 9 524
  • 238
  •   1
Отговори
# 195
Ане, що не каза по-рано, аз какви чудеса мислех... да возя някои в багажника Sunglasses
радвам се, че и ти можеш да вземеш някого, така ще е по-лесно и удобно. освен да вземем да се разберем кой кого и после да се разбираме помежду си. ние примерно едва ли ще можем да тръгнем от нас преди 16... Емо обикновено спи до 16 часа, а ако го събудя е мнооого крив... така че... който няма против да позакъснее малко да се настанява при нас.
значи, мамите с коли сме аз, Ане и Магани
мамите, които искат да се возят са: Клаудия, Маца и Ива (по едно място, без столчета), и евентуално Пампита.
хайде, казвайте

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 14:25 от Пипи

# 196
  • София, Младост
Пу да съм с Пипи Grinning, че и Боян спи докъм 15 и 30 - 16 часа...
Аз ще ти звънна най-верятно в неделя сутринта да се разберем...

# 197
Ние спим до към 14.30 така че можем към 15.30 да сме тръгнали и да вземем някой по - рано  Simple Smile Ще се доразберем на телефоните, който му е удобно така да казва  Hug

# 198
  • В сънния Люлин, прибулен...
Mimoze. пълна ти е кутията...

# 199
  • София
Ане пари на място Simple Smile
Мойто дете днес му взимат секрет за скарлатина,дано да не е прихванал,че да може да дойдем.

# 200
Ане пари на място Simple Smile
Мойто дете днес му взимат секрет за скарлатина,дано да не е прихванал,че да може да дойдем.

Резултатът излиза след 3 работни дни, така че до купона няма да знаеш Confused На Светльо ли? Sad

# 201
  • София
Еее зимна,защо  така говориш
Светльо да.

# 202
Ane, аз и Боби може ли да се присъединим към вас Simple Smile
На него всеки ден му е различен за спането, кога 1 път, кога 2 пъти, и по различно време, но ще го нагласим да сме на линия за часа, в който се разберем Simple Smile

# 203
Момичета, извинявам се за огромното закъснение, но може ли и нас с Ванката да ни включите в списъка  Hug Embarassed Blush
Не бях влизала от доста време във форума и не съм разбрала, но много ми се иска да дойдем  Simple Smile
Ако има място за нас ние ще сме с кола и можем да вземем още някоя мама с детенце (живеем в Захарна фабрика). И да ни кажете кога, колко и на кого се плаща  Embarassed

# 204
matza83 Ок, ще се чуем същия ден и ще решим в колко да тръгнем, според децата!

slan4ogled много неприятно, надявам се резултата да е отрицателен! Има ли някакви симтоми?

# 205
  • София
Няма симптони, и сега се чудя какво да правя
май ще дойда само с Лъчето
Деси разбира се че можеш да дойдеш,плаща се на място
А я аз да питам като живееш в Захарната защо още не сме се видяли на разходка с количките Simple Smile ?

# 206
Слънчиsmile3506 То за това няма оправдание, но все изпускам срещите - преди нямахме кола. Сега имаме, но малкия не ме остава и за минута пред РС-то, за да видя кога има срещи - ако реша да ви чета той идва, почва да натиска по клавиатурата и да ми дърпа лаптопа и иска да му пускам Хипопотама  Joy
Но снощи като заспа реших да ви прочета и видях, че РД е за тази неделя. Толкова се радвам, че мога да дойда Simple Smile
А да попитам, че нещо не разбрах - видях, че обсъждате подаръци - ще купуваме ли или...?

# 207
деси, мнозинството отсече не

слънчи, а ще можем ли да останем и след 6?
какво става с изследванията на светльо?

# 208
Слънчи, а няма е ли удачно да напишеш ориентировъчно по колко парички ще трябва да дадем ?   newsm78

# 209
  • София
Джули нямам представа
10лв на дете за игра ,а тортата и платата на място ще видим и зависи според бройката на присъстващи

Общи условия

Активация на акаунт