Общ рожден ден на Януарчета 2008г

• 9 535
  • 238
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Момичета, а ме посъветвайте- не съм водила още сияна на такова клубче. Тя сама не иска да върви, ще трябва да я държа за ръка- ще ни пуснат ли вътре или ще бъде при нас. Не знам дали да и взема обувчици за вътре и навън newsm78

# 211
  • на плажа
 Жужу, децата са по чорапки или пантофки. Аз мисля да му взема чорапките с кожички ( ако не забравя де  Grinning).
За паричките - предполагам, че 20тина лева ще стигнат.

# 212
Ирка,благодаря за пояснението за чорапките и пантофките,защото аз това се чудех,дали трябва да му нося на Илия.  bouquet

# 213
Джули нямам представа
10лв на дете за игра ,а тортата и платата на място ще видим и зависи според бройката на присъстващи
О.К., Слънчи, благодаря ти...  Hug
За чорапките и пантофките - аз мисля, че ще е по-добре с пантофки...
Поне мойто човече ще е с пантофки...
А я да питам за по-големите дечица - тях ще ги пуснат ли при малките или трябва да стоят при нас през цялото време ?
newsm78

# 214
  • София
Джули ще ги пуснат,но ние и те трябва да внимаваме за безопасността на малчовците(то всъщност мойто голямото няма да идва Sad )

# 215
  • София, Дървеница
Тя сама не иска да върви, ще трябва да я държа за ръка- ще ни пуснат ли вътре или ще бъде при нас.
И Иван не ходи, вероятно трябва да стоя при него през цялото време...  Rolling Eyes

# 216
Аз най-вероятно ще отпадна от рождения ден  Cry Преди малко пртърпях малък инцидент, в резултат на който ми пострада фасадата. И ако до утре не успея да се свържа със зъболекаря ми и да оправим щетите ще пропуснем прекрасното събитие  Rolling Eyes

# 217
Джули ще ги пуснат,но ние и те трябва да внимаваме за безопасността на малчовците ...
Оооо, разбира се, че ще ги пазим...
Само ми беше чудно дали ще могат да играят с бебчовците или няма да им дадат...
  Wink

П.С. Снощи му казвам на моя Марчело, че ще има много бебета там, а той ми казва: "Ми, ще ги занимавам, к'во да ги правя"...
Направо умрях от смях...
  hahaha

# 218
  • София
Ех Джули, камък ми падна от сърцето. Тъкмо си мислих ,че няма кой да гледа Сияна, а ето- много разчитам на Марчело да знаеш Peace Hug  Така може и да изпия едно кафенце Laughing

# 219
  • София
Ааа ще видим и аз искам Марчелко да занимава Лъчето Simple Smile

# 220
Хихихи...
Ми, да обсъдим цените, тогава... 
Whistling
 Joy Joy

# 221
  • София
Отпадам тогава Sad
Напоследък съм НЕплатежоспособна ,а жужу и наработа ходи
Тези от НОИ са ме отсвирили тотално.

# 222
  • София
Слънчи- Той Марчело едва ли е мъж само за една жена. Все ще се разберем някак Laughing Laughing Laughing

# 223
Момичета, колко горе долу ще  се съберем утре като бройка ?  newsm78
Слънчи
Rolling Eyes

# 224
  • София
Ооо Джули изгубих им бройката....

Общи условия

Активация на акаунт