Януарчетата имат героиня и герой-Джуличка е тя, Енрико той

• 10 903
  • 305
  •   2
Отговори
# 15
Хайде аз тук в хубавата темичка за геройте  Simple Smile  bouquetHug Hug Hug

# 16
  • София
Хайде и аз в кюпа!  Grinning

Джулка Hug бравос и от мен!  smile3501 Дано този път успея да ви гледам по БТВ-то.

Мацата, дано всичко лошо е зад гърба ти и  вече  да се чувстваш по-добре!  Hug И повече никакви отсъствия по кофти поводи.  Grinning А Магито как е? Надявам се че е здравичка.  Heart Eyes

Тополчица, честити крачета на Рая!!! Да прави само уверени стъпки в живота!

Дамче, ние вечеряме задължително с Ивана на масата и ръцете й винаги са насочени към нашите чинии. Даваме й по нещичко от нашите манджи - картофче, морковче, коричка хляб, месце, кокалчета (като кученце е  Joy) и така се опитвам да й набутам и нейната вечеря. Напоследък обаче и тя свикна да седи на коляното на баща си. Че оттам има по-голяма видимост към ТВ-то и рекламите.

Оф, а това с отделянето от детето и на мен ми е болна тема. Може би защото се гледаме самички и много рядко съм я оставяла на някой друг, но направо не ми се мисли за момента в който трябва да се върна на работа. И Нивея е права, че приоритетите се променят. Аз лично винаги съм мислила, че най-много до 9 мес. ще си стоя вкъщи, а после - гледачка. Да, обаче вече мисля по съвсем различен начин и се опитвам да удължа престоя си вкъщи. Знам, че по този начин правя стъпка назад в работата си, но не съжалявам. Работа винаги ще има, но тези безценни мигове ще отлетят.  Simple Smile

# 17
Здравйте момичета!
Отдавна не съм писала, но ви чета редовно!!!

Една голяма  Hug за Рико и Джулка!!! Много смело и трогателно, жалко само, че се отнася за здравето на детенцето ти! Бъдете живи и здрави цялото семейство и дано това е последната ти медийна изява на такава тема!!!

Аз искам днес мнооого да се хваля  Embarassed

Зълва ми ще си има бебче    ylinfant  през септември!   Heart Eyes Ние не сме в много добри отношения, но много много се радвам !!!!
Искам да и пожелая една лека, безпроблемна и спокойна бременност и накрая да си роди едно прекрасно бебче, да я слуша и да се гордеят с него!!!! Момченце или момиченце...каквото и да е, то ще бъде много обичано.

А пък аз ще съм булка...   married през май! Щях да плащам капарото за срешата и милото реши, че няма да ходим, питах защо и отговора беше ...... че иска сватба през май. За сега дати няма да пиша, защото още не е уточнено, но.... много се радвам.

Аз май това исках да пиша....  Laughing дано не съм забравила нещо.

# 18
Честит 1-ви рожден ден на Илия и Яна Hug! Бъдете много щастливи и весели дечица Hug
Тополчице, честита ви пешеходка Hug
Джулка, браво на Канала, да кажеш кога ще го излъчат, от днес минаваме на Канал1!
Заглавието е супер!
Ох, от вчера мъж ми е с температура, болки в мускулите - дано да е само настинка и дано устискаме ние Praynig! Сега излезе и му казах да си купи маска.
Ани4ка, лека и безпроблемна бременност на зълва ти! И браво на мъжа ти за изненадата  bouquet

# 19
Заглавието наистина е много добро! Hug Браво на Veihaivei! Който си го може, го може!.......... мен хич ме няма с римите.
Аничка, страхотни новини край теб! Лека бременност на зълва ти, а на теб незабравима сватба! Hug
Дама и Рая все обикаля около масата и си проси храна. Давам й. Гледам да не прекалявам, но хапва детето........ Като ми дотегне да ме дърпа я за ръката, я за крачола, слагам столчето й за хранене до масата и я цопвам вътре.......тогава вече е супер щастлива, защото има и по голяма видимост кой какво яде hahaha.........аз слагам отпреде й хапки, тя си ги взема и тика в устата...... Ами лека-полека трябва да свиква с "по-човешката" храна, че като тръгне на ясла да е готова. Peace

Маца83, бързо оздравяване на мъжа ти! Дано ви се размине на вас! Praynig
Ива топ, бързо справяне с болестта и на твоя съпруг и син! Hug

Рая вече приключи с кашлицата, обаче аз как бухам........... ooooh! Две шишета сироп за кашлица изпих...... е няма оправяне. Сега си сварих някаква гадория с ябълка, орехи,  лимон и т.н., да видим таз народна медицина дали ще ми помогне. Дано! Praynig

Преди малко ми донесоха известието за колета от Ларедута. Ще трябва да изчакам до понеделник, да видим какви съм ги сътворила с размерите. Thinking
Ааааа, току що си погледнах известието, ами че те работят днес до 19 часа......... значи още днес ще си взема колетчето. smile3508

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 15:50 от Тополчица

# 20
  • Пловдив
Момичета немога да ви насмогна  Crazy Тъкмо попрочитам нещо и се каня да пиша и времето ми за почивка свърва Simple Smile

Джули, съжелявам, че не можах да те гледам .. Но те поздравявам  Hug
Ще ви следя и ако ви дават по Канал1  bowuu

Аничка, чудесна майска булка ще бъдеш  Grinning (оглеждай се за тоалет вече, ..  с твоите големи дюкански постижения няма да ти е трудно да бъдеш най-красивата  Grinning )

Аз също давам от нашата храна на Миша. Яла, неяла - иска и от нашата.
С тази разлика, че не я държа в мен, а или си стои в стола и яде, или ако държи коричка хляб обикаля из стаите докато ние ядем и тича към нас като иска още.

Silvipl, висока мома бее  Laughing Да ви жива и здрава Simple Smile

Моето вчерашно рождениче никак неспа добре тази нощ Sad Превъзбудено от емоции, изтощено .. Аз толкова се вълнувах за този първи рожден ден, пък то милото много му се събра ..
Още и още се стресира и неможе да се отпусне пред баба си и дядо си  ooooh! Страх, стискане, уж да се отпусне, ама ... не ги приема тези хора и това е  Rolling Eyes  други непознати си държи много добре. Общителна е, в парка се закача с всички...
Моите родители я виждат на около 2-3 месеца, но тях ги приема. Дори баща ми я приспа през деня, майка ми също ...
А другите баби и дядовци уж в Пловдив живеят - тц, ... Не ги иска. Чак ми става неудобно..
Ама какво да правя  Rolling Eyes
Тъй че рождения ден мина малко под стрес  Rolling Eyes

# 21
  • В сънния Люлин, прибулен...
Благодаря на всички, които ме похвалихте за заглавието  Embarassed Човек иска да даде най-доброто от себе си, когато чува мили неща

Тополчица, кога направихте поръчката в Ла Редут? Аз имам поръчка чрез една близка мама от преди 2 седмици, знам, че ни е рано, ама пусто, нетърпелива съм
И, да се оплача, нещо се бях умотала в сметките, реших, че съм надвишила бюджета и отказах тъмносивото яке, което сега е на 10 ойро  #Crazy

Бързо оздравяване на всички, които не са във форма!

# 22
  • София
Тичам, тичам и аз да се включа в новата тема.

Аничка, честито! Ей това се казва изненада. И на мен ми се жени пак, ама като съм женена вече и си харесвам мъжа ще трябва да търпя  Whistling

Да ви кажа за грижите от татковците, аз моя го подхванах още преди да забременея с Ева. И то защото моят баща през цялото време докато растяхме беше все в командировки и сега никак не сме близки с него. Обичаме си го, но не можем да споделяме така както с майка ми и да се отпуснем да си говорим като баща и дъщери.
Та казах още тогава на мъжа ми, че искам да е близък с децата, а затова е нужно наистина да е близо до тях.
Сега пък като се поразсее в помоща за Жоро, почвам да меля: "така сме ние вторите деца, все с по-малко внимание, все с по-малко снимки, все износваме дрехите на по-големите". И той почва да действа Wink

# 23
Цоп и аз в новата тема  Hug
Страхотно е заглавието, бравооо  Hug

Ехаа, Джулка, само така, всички медии да разгласят и дано има ефект  Hug
Аничка - страхотни новини около теб, браво на мъж ти с изненадата  Hug. Ех, искам и аз пак да съм булка  Flutter
Хана - представям си какво ти е, много неудобно така  Hug Но не го мисли, с времето ще ги приеме и ще свикне с тях Hug  
И пак чета за болнички дечица и родители, дано всички бързо оздравеят  Hug
Ау, Тополчице, да се похвалиш после как е поръчката  Mr. Green Аз вече взех 2 - от 7 и 9  Mr. Green Чакам още 3  Whistling
Браво, МИа, страшна тактика  Mr. Green

# 24
Ау, Тополчице, да се похвалиш после как е поръчката  Mr. Green Аз вече взех 2 - от 7 и 9  Mr. Green Чакам още 3  Whistling
Ааааа, Lusesita, ти си от напредналите явно! На мен ми беше за първи път. Око да види, ръка да пипне......... пък ако ми харесат нещата, може и аз да се запаля по тоз ЛаРедут. Peace
Veihaivei, моята поръчка е от 09.01. Нямам търпение да се прибере мъжа ми и да тичам до пощата. Mr. Green

# 25
  • Пловдив
Мацки, ето ви идея за витруално албумче.
Може и да се принтирват срещу парички Simple Smile
Сега го разглеждам този сайт и отбелязох по-важните моменти през първата годинка.

http://secure.smilebox.com/ecom/openTheBox?sendevent=4e7a4d7a4e5 … 3d3d0d0a&sb=1

# 26
  • В сънния Люлин, прибулен...
Присъединявам се към мамите, които чакат със затаен дъх Тополчица да направи репортаж за мерките от Ла Редут.

Я да ви покажа и аз чедото:

Миташки може не само да чупи играчки, но и да ги поправя. Поне опитва.

Голям читател съм, ама и маман дълго ме дебна, докато се получи толкова убедително!

-----

Пускам и тук линка с петицията на родителите на дечица с увреждания, ако някой не я е видял в техния форум. Много ми е мъчно, цял ден си мисля за тях.
http://bgpetition.com/roditeli-na-deca-s-uvregdania-ot-ciala-Balgaria/index.html

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 18:20 от veihaivei

# 27
  • пред екрана
Привет!
АничкаБраво! Да имаш вълшебно празненство, весело и незабравимо!

Тополчица, честита пешеходка!

Джулка, само така превземете и БНТ. Дано са по сериозни и разнищят "недосегаемите" от Инфекциозна.

Хана, много хубаво е станало албумчето!

Болничките да оздравяват!

# 28
Набързо и аз да се запиша,че с тия наши болести...Мишко на 1 година е 9кг380гр,73см.Мъничко е бебчето,но и майка му като е толкова израстна Simple Smile ,така е.Още не ходи,даже не ще да се пусне да стои прав без опора.И въобще не яде  Close.
Аничка,поздравления!

# 29
  • София
Сега го разглеждам този сайт и отбелязох по-важните моменти през първата годинка.

http://secure.smilebox.com/ecom/openTheBox?sendevent=4e7a4d7a4e5 … 3d3d0d0a&sb=1
Ханна сподели това в сайта ли го направи или си инсталира програмата и тогава. Аз си я качих, направих си един за рождения ден на Косето ама......как да го сложа като теб  да се разгледа. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт