Януарчетата имат героиня и герой-Джуличка е тя, Енрико той

• 10 891
  • 305
  •   1
Отговори
# 180
Димито,честито.Пожелавам ти лека и безпроблемнна бременност оттук нататък. newsm51

Илия преди 2-3 месеца плачеше като му миех косата,но вече не.Сега само рита с крачетата в коритото.Под душа още не съм го къпала.

# 181
Димито, едно голяма честитка и от мен!!! Лека и безаварийна оттук нататък!  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СВЕТЛЬО!!! Много да го слушат мама и тате.

Боб не давам, както доста хора ме заподозряха, пазя си го за хвърляне. Joy Joy Joy

Я да ви вкарам в една вече обсъждана тема - гърди. Имам чувството, че продължават да увисват  Cry Направо вече са станали като лук - като ги гледам и ми се плаче. Клои, казвай как да оправяме нещата.

# 182
Димито  честито и от мен лека и безпроблемна до края HugЧестит рожден ден на Светльо да е здрав и много да слу6а мама и тати!  bouquet.С миенето на коса нямаме проблеми плаче само когато много му се спи и сме закъснели с къпането.Боб и леща давам от ДК-няма проблем с коремчето и иси ги яде.Мари честито ви ходещи крачета много да бягат без да пада Hug

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 15:03 от titi**

# 183
Dimito, Честиоооо  Hug Лека и безпроблемна, почивай повече  Hug То няма как да не ги гушкаме децата, но вече много внимавам и не прекалявам с разнасянето  Peace И повече никакви проблеми да нямаш  Hug
Аз към 20.02 реших да отида на лекар, тогава би трябвало и сърчицето да чуем  Peace
Ей, ама Албенчето като каза, и повлече крак. Теди самичка си остана тогава, а гледай сега  Mr. Green

И моя се дразни при къпането, не толкова, че му мия главата, колкото , че го карам да е легнал в коритото  Confused В момента сме в ремонт - правим си нова баня, с душ кабина и като стане готова, живи и здрави, ще го тествам и аз най-накрая директно под душа  Peace Дано тогава е по спокоен.
Бобови давам, но рядко. В ДК го готвят, но ми е съвестно да не го боли коремче и по много малко му давам.

# 184
Димито, едно голяма честитка и от мен!!! Лека и безаварийна оттук нататък!  

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СВЕТЛЬО!!!

Момичета я да ви питам вашето последно хранене в колко е и какво давате, мляко или вечеря?
И в колко след това си лягат дечицата ви?

# 185
Делинда, Гого яде в 7.30 храна - човешка, супа или някаква яхния, каквото има и след това директно отива в леглото с бутилка мляко - краве. До 8 е заспал.

# 186
Dimito, честито и от мен! Много да се пазиш, дано вече нямаш никакви проблеми. Дано всичко мине много леко и да си родиш здраво и красиво бебче!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СВЕТЛЬО, ДА РАСТЕ ПОСЛУШНО, ЗДРАВО И ДОБРО МОМЧЕ!
Ние вече уточнихме дата, започнах и с организацията. То е лесно ама трябва да имаш книжка и кола на разположение..... половинчо работи по един график  ooooh! Важното е, че ресторанта, който много харесвам е свободен! Бавно и славно напредвам.

Дани също много обича да се къпе, няма да възрази ако някой ден му повторя банята. Не обича "процедурите" след банята, освен подсушаването на ушичките. Гука много сладко като го правя.

Като заговорихте за бобови храни и днес на ДК за първи път бяха сготвили зелен боб с пилешко..... ми изяде си го.

Това за сега от нас.

# 187
  • София
Момичета не се притеснявайте да гушкате дечицата си,нищо ,че в коремите ви има други бебчета.
Моя лекар каза ,че тялото ни е свикнало с тази тежест и не би трябвало да има проблем.

Отново благодаря за честитките за моето момче Simple Smile

Ааа Теди ти ме питаше защо съм писала,че съм раздвоена.Раздвоена съм между двете си деца искам да играя с едно и да гушка другото.Искам да приспивам едното и да чета приказка на другото.Те имат различни интереси и винаги трябва да пренебрегна единия ,за да съм изцяло с другия....може и ти след някоя и друга седмица да сложиш такъв надпис под ника си Simple Smile

# 188
  • София
Ехеееееее, имаме си още една бременлийка!  Grinning
Димито, честито бебче в коремче!  preggo Дано повече нямаш неприятности и от тук до финала да изкараш една спокойна и лека бременност!!!

Делинда, Ивана още е в кърмаческия отбор, така че в 9 се кърмим и така си и заспива. Вечеря с нас около 7-7.30 със зеленчукова супа или си доизяжда обяда. Понякога правя каша, ако не ми хареса манджата и откаже да я яде.

За къпането - много обича да се плицика. Трудно обаче стои седнала. Харесва й да се изправя и да се зяпа в огледалото. Мрази да й мием косата (2 пъти седмично е процедурата). Опитвам се да й наведа главата максимално назад и с ръка да предпазвам очите й от пяната, но не винаги си получава.

P.S. Е, днес ще се наложи да й мием извънредно косата, защото докато аз си пиша тука, малката дивания набарала купичката с кисело мляко, разнесла я из цялата къща, накрая седнала в кухнята, където я заварих да маже по пода и по главата си. Страшна маска с мляко и банан си беше направила.

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 15:57 от Мирка 76

# 189
  • до една звездичка
Честито на Димито! Вече мей всеки ден ни носи нова, приятна изненада Simple Smile Лека и безпроблемна бременност на всичките ни мами  Hug

Честит рожден ден на Светльо на Слънчи. Много да я слуша и радва!

За бобовите повдигнах въпроса не толкова заради това, че аз съм се засилила да ги готвя и предлагам, ами затова, че от ДК ги дават доста често и се чудех как се отразяват Rolling Eyes Днес, например пуканката беше много смешна, защото имаше картофена яхния с кренвирш; докато се опитвах да и давам лъжички от яхнията, тя ми буташе ръката и сочеше с пръст към кренвирша Laughing Не били разбирали, а....? Crazy

Ние още се къпем в коритото. Все по-трудно, защото омалява. Изплакването на косицата не ни е проблем - даже му се кефим (пресреща стичащата се вода с изплезен език). Голямото облекчение е, че вече не само не плаче от почистването на ушите, ами и се кефи на процедурата. Едно закачливо примигва с очи, докато и ги чистя.... Laughing

За последното ядене - още пие АМ (240 мл.) около 21:00 часа. Обикновено заспива, докато го прави  Peace

За гърдите - моите избягвам да ги гледам  Tired

Ауууу, щях да забравя - имаме от днес ново зъбче отгоре. И с него стават.....цели ТРИ! Laughing Важното е, че не разбрах, че излиза Whistling

# 190
Здравейте ,

е така като се чете ден за ден е съвсем друго . bowuu  Няма опасност да изпуснеш хубавите новини  Heart Eyes

Честито на Димито ! Лека и безпроблемна ! Hug
Дано вече само приятни новини да има тук и всички болни дечица да оздравеят  Praynig

Честито зъбче на Стела !

За бюста хич не ми се мисли , ще трябва да напълнея за да се пооправи малко ,че съм доста отслабнала  Thinking

За къпането никога не сме имали проблем и не е плакала като и мия косата .Само дето напоследък не иска да сяда в коритото . Аз  също още не съм я къпала под душа . Ама този уикенд  моя мъж решил да ме изненада и записал екскурзия да ходим на Предела (организирали се нещо от работата ) . Та вече и под душа ще се къпем , ама да видим дали ще и хареса  newsm78

# 191
Привет и от мен момичета.Изчетох ви всичките,че напоследък не ми остава време от Деси постояно е кисела.За къпането до сега нямам никакъв проблем освен като трябва да излиза тогава става ужас Tired.А за храненето последното ни е към 9;30 на  кисело мляко сме и вече в 7 сутринта.Е нека се похвалим,че тази сутрин открих още едно зъбче.Стига толкова за сега от мен. Hug

# 192
Честита бременност на Димето! Лека и спокойна да е до края!  bouquet

Бобови още не съм давала, че я караме още на бебешката кухня. Но като минем на втора група от детската кухня - там дават.......... надявам се все някой ден да я прояде. Tired

И при нас последното ядене е АМ (Фризо 3) в 20,30ч в леглото и после веднага заспива.

За гърдите - моите избягвам да ги гледам Tired
......и аз така Embarassed

# 193
Честит рожден ден на Светльо! Много да слуша и да радва мама, а и да помага за Лъчи!
Честито и на Димито, лека и безпроблемна бременност до края!
Бобови давам от кухнята и си ги яде без проблем.
За бюста и на мен не ми се говори  Sad Откакто спрях да я кърмя преди 4-5 дни и положението рязко се влоши.
Къпането е под душа от половин година насам и няма възражения, баща и я гушка и се къпят заедно.
Вечеря в 19.30-20 ч. супата от кухнята, следва баня и после шишето с Фризо 3 и сън.

# 194
Димито, честито!  bouquet
Честит рожден ден на Свет!
Честити ходещи крачета на Даная!

Алекс, Ива, децата да оздравяват бързо!

С къпането нямаме проблем, къпем я седнала в коритото, косата мием през ден. Шампоан слагам лесно, после плакна с една чашка, докато баща й, й показва лампата, а тя с голя интерес я гледа всеки път Party Накрая я вдигам права в коритото, и баща й плакне и главата, и телцето със слушалката. Пред плачеше много по веме на процедурите след баня, а сега вече не. Сушим косата със сешоар и не се плаши.
Днес бяхме на консултация - мерките за 1 година са 10 300, 78 см. Моля, някой да ни впише Hug
И все забравям да кажа, имаме си долен кътник. Освен него има 2 долни и 3 горни newsm78

Общи условия

Активация на акаунт