Звездни компромати - 41 част!

• 39 281
  • 396
  •   1
Отговори
# 285
Само аз ли виждам разликата в брадичката , носа и устните  newsm78 newsm78 newsm78

Има разлика, но дали не е от килограми примерно, за носа е по-голяма Thinking

# 286
Хард Дифенс, в Борово съм. Снимката е от Манастирски ливади, ама ми е на 20 метра и затова го имам за едни квартал. Wink

# 287
Сега гледам немското yahoo и попаднах на това:
http://de.news.yahoo.com/26/20090204/ten-angelina-bereitet-sich- … es-k-f461596.html
За тези, които не разбират немски пише, че пие витамини за бременни и не яде вредни храни, както и че търси специалисти из LA. Планирала по-късно лятото да роди. Не й ли бяха казали, че не е добре, защото имала някакъв вид анемия?  newsm78

# 288
 Thinking Тя не роди ли секцио преди няколко месеца?

# 289
Сега гледам немското yahoo и попаднах на това:
http://de.news.yahoo.com/26/20090204/ten-angelina-bereitet-sich- … es-k-f461596.html
За тези, които не разбират немски пише, че пие витамини за бременни и не яде вредни храни, както и че търси специалисти из LA. Планирала по-късно лятото да роди. Не й ли бяха казали, че не е добре, защото имала някакъв вид анемия?  newsm78
Ако е вярно, падам ooooh!
Тя се разсипа......отвсякъде Rolling Eyes
Това някаква мания ли е? хоби? Thinking
Не го разбирам

# 290
Ами превеждам дословно:
"Нейната цел е да е бременна отново, когато блинаците Нокс и Вив празнуват първия си рожден ден. Анджи е от хората, които винаги постигат това, което искат, без значение какво е то.", цитират неназован източник."

Това са последните 5-6 реда, другото го преведох в общи линии в предния ми пост.

Наистина и на мен не ми се връзва, как ще обърне внимание на всички деца, нали писаха, че Брад Пит я е намирал заспала на пода на банята от изтощение.  Shocked

# 291
  • На морето!
Аз пък някъде четох за 11 детегледачки и някакъв синдром, заради който децата са й слабост само до 1-2 годинки, после вече не е чак толкова привързана към тях и се появява нуждата от ново бебче. Всъщност беше някаква статия, в която се обсъждаше именно това явление и като пример беше дадена тя и животът на децата им.

# 292
# 293
# 294
Да ти кажа - взе ми е тая, на снимката определено изглежда смешно, която и да е. Wink

# 295
Само аз ли виждам разликата в брадичката , носа и устните  newsm78 newsm78 newsm78

Има разлика, но дали не е от килограми примерно, за носа е по-голяма Thinking

За носа не е от килограмите  Peace

Тук ясно виждам и промяна в устните , въпреки че си има големи устни по рождение  Grinning

Ще Джоли има корекции има и то не една , но за разлика от нашенки са много умерени .

Но със сигурност има нос , скули и устни -като устните е пипнато само контур примерно не е да ги е пълнила с силикон  от  тънки лентички каТ нашите фолк  индивиди  Crazy

В тяло не ми харесва ама никак .  Peace Нито като жена , камо ли за секс символ.

За раждането бях чула ,че тъй като ражда сексцио  и след определена бройка би имало голям риск.

# 296
  • София
Много готина и забавна тема  Hug
И понякога така се заливам от смях на някоя снимка или коментар  Joy hahaha Много много хубава тема, на мен ми носи само положителни емоции.
Благодяря ви момичета Heart Eyes Hug
Следя ви без да пускам снимки (знам ли може да са пускани вече ...)

# 297
# 298
Heltah   до колкото разбирам говориш  до бул. България и бул. Тодор Каблешков  newsm78

Момичета тоз много ми прилича на Мариян от ББ-триъгълника Миро, Елена и Мариян (за тез които не се сещат  Wink )

А за тренировките по бокс , мисля че ходи при Краси Чолаков. Той ли беше на Кобрата треньор  newsm78

# 299
Изключително ми е важно ежедневието на ..как се казваше..
Благодаря.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт