Отговори
# 285
Жу аз си прекратих майчинството и в момента съм в платен отпуск, погрешно ли те рабрах, че след като ми изтече ако реша пак мога да се върна към отпуск по майчинство до 2 год и да взимам 240лв, т.е. има ли връщане назад Laughing?     Страхотни новини за Стеф, браво Grinning

ПростоАЗ лека полека ще си нагласите всичко. Цял дрешник лелееее, браво Grinning.

Аз приготвих чуден тиквен десерт с мед, прясно мляко, канела и орехи и с Васето си хапнахме сладко (неговия беше без орехите Wink).

Сега се сетих,че си говорехте и за доматите. За стерилизирани бях питала в темата за захранване Косе Босе, защото имам домашни, а Васко обожава. Нямало проблем. Аз му слагам почти всеки ден в манджата.

# 286
  • София
Жу аз си прекратих майчинството и в момента съм в платен отпуск, погрешно ли те рабрах, че след като ми изтече ако реша пак мога да се върна към отпуск по майчинство до 2 год и да взимам 240лв, т.е. има ли връщане назад Laughing?     
Да, до навършване на 2 години можеш да си възстановиш майчинството щом поискаш  Simple Smile

# 287
  • София
Просто Аз, според мен си направила алергия към някаква козметика за лицето, може и шампоан, балсам. Така преди време получих алергия към Виши, който ползвах няколко години.
Ще свикнеш н ановото място Simple Smile Винаг е така и ще трябва врее докато го почустваш твой дом Simple Smile

Гале, какво става при вас? Има ли развитие, да резервирам ли масичка в 100гр сладки Wink ?

Жу, ако попиташ мъжа ми, също ще каже, че Павката спи чудесно и непробудно  Crazy

До тук успях...много исках да ви отразя всички   bouquet

# 288
Това, че можеш да си прекратиш майчинството и след това да го подновиш явно е нещо ново. Не подозирах дори, че може, но е хубава възможност  Laughing И във всеки един момент ли може да стане - примерно работиш два-три-пет месеца и решаваш да излезеш пак в майчински?
А как стои въпроса с неплатения отпуск - от две до три годишна възраст, колко месеца се полагат - 12 или само 6?
Жу, браво на Стефан. Дано продължи да спи и след като си замине баба му  Laughing
Цеце, не че съм готвила кой знае какво - във фурната манджа за нас. На котлоните - на единия манджа за Елица, на другия варих картофи, на третия - супа. Четвъртия само за кафе  Laughing
Така си и помислих за сватбата - много мил жест и хубав подарък от страна на дъщерите! Ама пък викам, може и да е някой намазан дядо-бизнесмен юбиляра  Joy
Софче, спокойно, бе. Все пак, това е нещо, което можеш да контролираш, а и това са само профилактични изследвания, не е довел до нищо сериозно. Хубаво е, че си си пуснала, за да можеш вземеш мерки и да си по-спокойна...ние като не сме се изследвали, какво да кажем  Laughing
Храната и конкретно само месото, не са единствения фактор, който влияе върху повишения холестерол в кръвта.
Имат значение и наследствени фактори, и намалена физическа активност, и затлъстяване, и тютюнопушене, и алкохол /като не искам да кажа, че тези фактори присъстват при теб, де  Crazy, просто изброявам/
Храната също е много важна - но освен тлъсти меса, примерно,повишена консумация на млечни произведения, на яйца, захар, също водят до повишаване на лошия хорестерол и мазнините в кръвта.
Абе, всичко ще е наред!  Peace  
Просто Аз, ще свикнеш и всичко ще си дойде на мястото.
Как пък са се загубили тези учебници, да не би да не можеш да откриеш по кашоните?
А Ная как се чувства в новата къща?
Скреч, как е Митко?

# 289
Арабела, полагат се по 6 месеца неплатен отпуск на година за дете, т.е. можеш да ползваш 12 месеца, за всяко дете по 6 месеца.

# 290
Момичета, това с отпуските не го схванах, затова подновявам питането си, обяснете ми като за малоумнА  Crazy Embarassed Mr. Green Sick

==Прекратяването на майчинството става с молба ли?
 ==Връщането на работа колко време трае, за да си пуснеш тези въпросни 40 дни платен отпуск/ за 2008-2009г/?
 ==Не става ли проФорма да се върна на работа с един докИмент, а да съм си в нас? Малко нагло, нали? И веднага след това да пусна отпуската и да чакам малко сносни парички Simple Smile
  Joy,
то нали разбирате, че майките го правят, защото много пари получаваме....

Деско - иии ХАЙДЕ честито ви официално в новия дом, друго си е този пост да е от новата къща.
КАто спомена дрешника и се сетих веднага за "Секса и градът" русата мацка какъв дрешник и рафтове с обувки имаше , малиии Simple Smile  Heart Eyes
Жу - мерси за обясненито , чакам 2-ро включване  Joy Дано Стефански влезе в рутъм вече, и без това доса напредна със зъбите, викам да те освобождава от среднощните серенади  Joy Sick
Дианче абе то за резервации е рано Simple Smile Това най-лесно да седнем на една маса, ще имам много да черпя, ама да видим кога ??????? Няма ли някой да предскаже бе....? Може да си залагате даже  hahaha hahaha hahaha
Арабела - еми , че да не е малко това с манжичките? Ей майки мечта сте вие... Simple Smile

# 291
Арабела, полагат се по 6 месеца неплатен отпуск на година за дете, т.е. можеш да ползваш 12 месеца, за всяко дете по 6 месеца.
юлче, то е до 8 години е това. Моето, голямото, вече ги мина  Crazy
Не че много хора ще се възползват, де. Кой ще те търпи, дори да имаш възможност да си го позволиш финансово  Rolling Eyes
Интересно ми беше третата година как е - навремето беше цяла година неплатен отпуск по майчинство.
Гале, при мен инцидентно се случват подобни кулинарни изтъпления  Mr. Green

# 292
Хайде маминки,новата темаhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=371014.new#new

Общи условия

Активация на акаунт