Отговори
# 90
Славянка, добре завърнала се и честито коремче.  Hug
Ти как си, как се справяш с малкото човече и бременосста?

# 91
  • София
Славянка, поздравления Grinning

Естрелка, много весело у вас Grinning сега успях да отворя снимките. Според мен , обаче, близнаците са двете момчета Grinning

Бени, поздравления за теб и сестра ти за майсторлъка. Не съм споделяла, но от снимките Таничка винаги ми изглежда, че е най-спокойното дете на света Grinning

Мери, Роси ще има достойна отмяна Grinning

Алекс, сега търсих и моите сватбени неща- роклята не ти я предлагам, че ми е изгорена от цигара, исках обувките да видя. Провокира ме роклята на Мария м, моята беше в подобен цвят и ми беше невъзможно да си намеря обувки в такъв цвят и ги правих поръчка от плата на роклята. По-удобни обувки на ток не съм имала през живота си, та исках да предложа 38-ми  номер, но от много танци просто съм им разказала играта, макар и само за няколко часа да съм ги обула. От подметките, като съм удряла едната обувка в другата, са останали едни черни следи, които не мога да изчистя.

# 92
  • София
Здравейте!
Честит Рожден Ден на Вяра и Велизара! Да са живи и здрави и мноооого щастливи! Бубе, Hug
Честити ходещи крачета на всички проходили! Hug Да ги водят все напред!  bouquet
Честити обички на Пламенка!  bouquet
Честито по всякакви поводи на всички!  bouquet
Бени, много красиви работи си сътворила! Hug
Ставам, че имах една минутка свободна! Hug

# 93
  • София
Честит Рожден Ден със закъснение на февруарчетата
Кристина, Силвена, Атанас, Христо, Любомир, Иван, Йоан, Преслав, Никола и Илиян !!!
Да са живи и здрави порасналите човечета! Безгрижно детство им желая!

Честит Рожден Ден на нашите талисманчета
Вяра и Вели!!! Да са здрави, весели, щастливи и да слушкат мама с двете ушички!

Славянка, честито и добре завърнала се!
Гала, поизпразни си кутията.
Честито дипломиране на Сенди и на Изабела!
Имам доста да изчитам, но не днес, тъжно ми е...

# 94
  • Пловдив
Славянка,честита бременност.
Много се зарадвах Heart Eyes Hug.

Тази нашата тема май е ''заразна''.Изпълвам се с гордост и щастие Party

# 95

Имам доста да изчитам, но не днес, тъжно ми е...
Защо така ти е тъжно?

# 96
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НЕВЕРОЯТНИТЕ ВЯРА И ВЕЛИЗАРА! НЕКА СА МНОГО ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ, НЕЗАБРАВИМО ДЕТСТВО С МНОГО ИГРИ И МАЛКО БЕЛИ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ПРЕКРАСНА БУБЕ Hug! НЕКА СА ИЗПЪЛНЕНИТЕ ДНИТЕ ТИ С МНОГО РАДОСТ И ГОРДОСТ С ДВЕТЕ ТИ БИЖУТА!

Все забравям, за протокола, казвам се Дария(моля, който може да го добави в началната страничка). Благодаря.

Славянка, поздравления  bouquet! Лека и безпроблемна бременост и всичко най, най-хубаво!

Кат, защо си тъжна, мила? Ако искаш сподели с нас, ако можем да помогнем.

Някой чувал ли е Кас, знаете ли как е Кари?

# 97
  • ВАРНА
Честит Първи Рожден Ден на ВЯРА И ВЕЛИЗАРА!!! Нека вечно да бъдат малките бубенца  Heart Eyes на мама!

Бубенце, за теб!

Славянка, честито мила!
Ей, много се радвам, че имаме още бременни майчета. И аз искам, ама ..... след известно време.

Честити ходещи крачета

# 98
Няма как да невключа днес с тоя двоен празник!
Буболинке, Да са ти живи и здрави принцесите - вярно, че отговорностите са двойни, ама пък радостите - още повече! Каквото и да ти пожелая - ще е малко!

за мама Бубе:

Честити прощъпулници!

Тортите - обувка и Барби са страхотни!

Сега чакам търпеливо и близнашката торта, да не говорим за снимките!

Драгоне, любопитна съм какво ще измайсториш и ти за Р.Д.-то на Алекс.

Честито на шестата бременна мама! Зарадвах сее! Славянке, пиши по- често, не скатавай!

Каттт какво се е случило, сподели ако имаш сили и желание! Дано можем да помогнем!

Извинете, че не отразявам всички постове, ще наваксам следващия  път!

# 99

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДВЕТЕ БУБУЛИНКИ,НЕКА БЪДАТ ЩАСТЛИВИ, ДА БЪДАТ ЗДРАВИ И ДОБРИ. ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ГОЛЯМОТО СЕМЕЙСТВО.

# 100
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ КРАСАВИЦИ ВЯРА И ВЕЛИЗАРА! ДА РАСТАТ УМНИ И ПОСЛУШНИ МОМИЧЕТА, ЗА РАДОСТ И ГОРДОСТ НА МАМА, ТАТИ И КАКА!

МИЛА БУБЕ - В ДНЕШНИЯ ДЕН ТВОЯТА РАДОСТ Е ДВОЙНА, КАКТО СА ДВОЙНИ И ГРИЖИТЕ ТИ ОКОЛО СЛАДКИТЕ КУКЛИ. НО ТИ С ПЪЛНА СИЛА ЗАСЛУЖАВАШ ВСИЧКОТО ЩАСТИЕ НА ЗЕМЯТА, ЗАЩОТО ТВОЕТО СЪРЦЕ Е ПЪЛНО С ТОЛКОВА ДОБРОТА И СЪСТРАДАТЕЛНОСТ.
ЧЕСТИТО,  МИЛО МАЙЧЕ...      

Льонеберя - радвам се, че съм те зарадвала в този празничен ден Hug  Ако фрезиите ще те накарат да пишеш по-честичко ще ти пращам всеки ден по един букет Wink
Славянка - честито коремче  Hug  леко и безпроблемно бременеене, а ти разбра ли вече какво ще е бебчето.....

Момичета, всички снимки са невероятни, няма да изброявам поименно, за да не обидя някой, но ги разгледах всички, до една..... Hug...много са ни пораснали дечицата Heart Eyes

Нямам повече време, довечера пак.

# 101
Честито коремче на Славянка!!!Лека и безпроблемна бременност!!!
Кат -  защо ти е тъжно ? Sad
Чара - да Таня е спокойно дете. Heart Eyes
Чара, Голдънче, Готи  Heart Eyes - Благодаря ви за комплиментите за тортите!!! Hug Hug Hug

# 102
От цялото си сърце и душа ви благодаря за  всички пожелания ,знам ,че са  произлезли от вашите красиви и добри души,нека ви се върнат и  на вас стократно....Момичета,без вас щеше да е друг празника- пуст и скучен,може би....Но дори и от толкова далече ме трогвате безкрайно,благодаря ви още веднъж ...За всичко...Обичам ви ..
Качвам снимки ... Laughing

Тази ми е първата от родилното.. EmbarassedДа се бях сетила да си пусна лампите в стаята... ooooh!  hahaha

# 103
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВЯРА И ВЕЛИЗАРА!!! НЕКА ВИНАГИ УСМИВКА ГРЕЕ НА ЛИЦАТА ИМ, ДА СТОПЛЯ НА МАМА, ТАТЕ И КАКА СЪРЦАТА!  newsm59  newsm59 newsm38  newsm38  newsm06
БУБЕ, ЧЕСТИТО, ВЕСЕЛ И НЕЗАБРАВИМ ПРАЗНИК ВИ ПОЖЕЛАВАМ!!! Tada  newsm51
maria m, много е чаровен Любо, как се кипри само на снимката, където е на столчето за хранене...сладур е Simple Smile
Мери, направо настръхвам само като видя на снимка ошарена Емма, радвам се, че вече отминава....и да забравяте за болести вече! Иначе са много сладке двете сестрички!
alex99, радвам се за теб, за малката душичка, която чакате, за сватбата също. Бъдете много щастливи заедно.  Hug
Драгонче, ето още едно потвърждение, че вече са ни големи децата щом не се будят толкова често вече нощем.... и за мама по-добре! Grinning Wink Поздрави на твоите сладкишчета - Алекс и Вики!
beni и yzida - честито прощъпулник!   bouquet
Слънчице, честито обички на малката кипра Плами.
На всички отново "обременени" Wink мамчета - честито нови тумбачета, здрави и красиви бебчета на финала ви пожелавам!
За нас - Метко е по-добре, на прегледа днес доктора каза, че гърлото му е по-спокойно и гърдичките са чисти. Дано! Praynig

# 104
Славянка,честито коремче pregnantПиши по-честичко Hug
Кат-че Hug,сподели ако мислиш,че ще ти олекне Hug
Слънчице,честити обички ,много е сладка Пламенка Heart EyesВ четвърта поликлиника ли й ги пробиха?

Общи условия

Активация на акаунт