Нашата драма с кърменето продължава. Какво му става на това дете незнам...Както си ядеше по 100-120 грама на ядене рязко падна на 50-80 гр. на ядене като 80-90 е 1-2 пъти на ден. Вчера е изяла 540 гр. за 8 хранения, при 700 гр. за 6-7 хранения само преди 3-4 дена...След кърмене цедя, не винаги, но се старая да го правя. Тази нощ ставах да се цедя защото започна да прави паузи...Ям жито, пия чай, вода, нещо с яденето съм по-зле напоследък, но не искам да се тъпча насила, сега готвя 2 манджи(супа и печено). Незнам какво повече мога да направя. Не искам да започвам с добавките...
Недоумявам как жените кърмят с години, аз след първия месец започнах да сдавам багажа....
доня КОПРИВА - ти след всяко кърмене ли я мериш? Изинявай, може да си писала преди, но не съм чела старите теми. Да ти кажа и аз онзи ден бях се отчаяла, че ми свършва кърмата. Аз се цедя от едната гърда и давам от шише, а от другата си я кърмя. Това го правих до вчера де, от днес съм пак с двете гърди. Та онзи ден се цедя ли цедя - почти нищо не излиза. Предишните дни изцеждах по 80мл, а онзи ден - едва 40, но също и по 20 ми се случи да изцеждам. Почнах да си почивам повече, да пия повече течности и сега мисля, че всичко е пак наред. Така че, не се отчайвай, важното е да вярваш, че имаш (поне това аз се опитвах да си повярвам..)
Това с цеденето го правих 10тина дни защото едното ми зърно е мнооооооого зле, направо си липсва част от него. Това стана от неправилно поставяне на гърдата. Сигурно и други от вас имат подобен проблем. Много ме хвана яд, толкова проблеми дойдоха от неправилното поставяне, само ако ни показваха в болницата как става...
препоръчителни са за кърмачки. 

.сега не мисля още,а и белега ми от секциото е много пресен 
готвя.
, вие позволявате ли си?
То парк няма, само около Патиланци е някакъв тип по-обширна градинка в сравнение с междублоковите, но все пак... Иначе съм за Борисовата, щото смятам да се "мобилизирам" като стане по-прилично времето за по-дълги разходки. Доня аз паркирам винаги в локалното на Орлов мост.