Тия дни се извървяха сума гости у нас и нямах време да се включа да досаждам.
Резултата е: недоспиване, преумора и... драстично намаляла кърма.
Копривке, гледам и ти се оплакваш, че ти е намаляла кърмата. При нас има случай, когато просто не му се яде много и просто си яде по 60-70 гр. и си заспива като пън. А на следващия ден хапва по около 120-140 гр. на едно ядене. Но тия дни проблема е, че просто нямам кърма от преумора и изнервяне. Пих чайове, жито, овесени ядки (аз и без това винаги това закусвам), орехи и нищо. Горкото дете все плаче и търси да яде. Днес сигурно 4-5 часа ми е висял на гърдите, но аз съм упорита. Вчера да си призная, като трябваще да ни идват поредните гости, го нахраних с АМ. Просто нямаше как да ми седи цяла вечер на гърдите. Не мисля да се тормозя, че един път е ял АМ.
Аз да си призная си пия и кафенце по малко и биричка (но основно безалкохолна) и хич никак не му се отразява на малкия.
със сутиени с подложки ли спите, що ли.....
събуждам се като изкъпана
Аз си спя със бюстие от тези безшевните, че най не ме стяга и с подплънки за кърмачки. Всъщност аз нон-стоп си ходя така, че като се съблека и понякога става страшно.

Някаква нова технология. Веднага след операцията бях напълно подвижна, в съзнание, без каквито и да е странични ефекти. Възстановявам се добре. Зашили са ме с козметичен шев, който не личи, но...Днес при поредното махане на превръзката се оказа, че съм получила възпаление не на операцията, а на кожата от лейкопласта. Уж беше противоалергичен.
.Много ми липсвахте всички...
. Чакаме снимки сега
При цялото ми желание да не давам добавки - то кърмата ми вчера вечерта тотално беше спряла. Горкото ми момче 1 час се мъчи да изкара нещо и накрая 10-20 гр. И се сърди, и реве. И накрая се принудих да му дам АМ. Еми няма начин. Как да го оставиш гладен. Така че формулата - "слагай често на гърда" при нас не работи. Еми той през няма и 1 час е на гърда и... нищо. И аз започвам да се чудя как хората с години кърмят, а аз - няма и 2 месеца.

От кърмаческия ми казаха, че те са най-доброто на пазара, занимавали се само с това и са царе. Казвала ми го е и една позната, която е пробвала що чудо помпи... и за нея най-доброто е Медела... аз затова си я взех де.. нямам оплаквания
Е, на ръка след помпата винаги изцеждам още, но пък ръцете нямат батерии
). Пробвай секс - често и по много, важно е да стигнеш го оргазъм, клякай и ходи по стълби. Аз в болницата качвах и слизах по стълби по 10 пъти на ден от първия до шестия етаж. Отделно в часа за свиждане се разхождахме по два часа на въздух. Пиех и чай от малинови листа и танцувах кючек по коридорите на болницата (помага да се намести бебето).
Но това е друга тема...