ЯНУАРКИТЕ щастливи, гушкат своите бебчета пухкави, красиви

• 18 976
  • 307
  •   1
Отговори
# 240
Като ви чета за разходките и на мен започва да ми се излиза, ама като че ли ни е рано още newsm78
И да питам - в какво замразявате кърма, че на мен ми се случва понякога да остава и няма да е лошо да складирам малко за форсмажорни ситуации.
На Яна й започнаха коликите. Давам Саб Симплекс, но не винаги има ефект.
Коментирате секса гледам...какво беше това секс Joy. Докато бях бременна не можеше, щото имах контракции, сега още не може, защото кървя и накрая ще съм забравила как става Mr. Green
А тези екстри като фризьор, магазини и други Shocked....кога ли ще стигнем и до тях...

# 241
здравейте,
аз днес реших да се простя със сутрешното ми доспиване и да свърша нещо в къщи,а пак се лепнах на лаптопа Sick
навън май е топличко отново и към 13ч трябва да излизаме и да се замъкнем до педиатъката.
за прегледа след секцио-аз ще ходя утре Peace,а за  luvbed-ние го подновихме още миналата седмица Heart Eyes-беше като за първи път и дори аз бях инициаторката след 9 месеца нежелание Blush
аз иначе този път съм малко по-вталеничка,имам вече 2 чифта дънки,в които влизам Simple Smile,но това мое шкембе пак се е сбръчкало.... #Cussing out,а от другия месец мисля малко да започна да се ограничвам,че вече не съм бременна,а се тъпча със сладко Embarassed и да правя някакви леки упраженения newsm78....да не ме питат още ли съм бременна като сваля дебелите дрехи и ми лъсне тумбака Sick Sick Sick

# 242
За коликите - нас ни хванаха още в родилното, но бяха много слаби. Вече сме на почти 2 месеца и те внесто да отминават, те стават все по-силни. Вече трети ден сме на Био гайа, кога ли ще им усетим ефекта?! Инфакола при нас май изобщо така и не подейства, може би еспомизана имаше някакъв ефект.
За питата - ние я направихме във съвсем тесен кръг, аз, таткото и бабите. За църквата се брои и деня на раждането. Ние носехме пита и разни дребни сладки за почерпка.
Относно геникологичния преглед - мен ме гледа и на магарето и на видеозон. При мен се беше появило накакво течение. Той каза, че е нормално, още не се е възстановил хормоналния баланс на влагалището. Изписа промивки с Лактацид и някви овули. След промивките намаля течението, от днес почвам овулите, та да видим.
Относно секса - много ми се искаше, но болеше. Имам чувство че са ме позашили повечко. Втория път болеше по-малко. Мъжо и той мисли че съм по-тясна. Аз да си призная мисля, че ние жените имаме по-скоро психологичен проблем. Защо толкова много ние страх от тези шевове, та нали сме раждали нормално, човече излезе от нас, а сега мрън, мрън, страх ни е, боли ни  Thinking

# 243
Добро утро и от мен.
Снощи тези колики ни разказаха играта  Sad. През ден е някакъв ужас у нас. Единственото е стоенето на гърда, от което ми смъдят гърдите. То 4 часа смукане просто ми идват в повече. Даже към 1 вече така се изморих, че направих добавка да му дам да проверя аджеба гладен ли е какво е. Не я пожела.
Колкото до секса - какво е това?! Ние спим в отделни стаи и моя мъж се оплака, че бил като на хотел - толкова му било чуждо без мен.
А за прегледа след  секцио и аз не знаех. То нужно ли е или е при проблем?
Ние още не сме излизали, времето едва днес се оправи, но ще изчакам. Не ми се стои в къщи хич, но бърза работа нямам. До 40 ден все ще устискам, пък то почти и не остана. Улисана в кърмене, спане и преобуване не разбрах как мина времето. Вярно че не се усеща просто.

# 244
Сиси, и аз още съм с лохии...споко, а вече минаха 40 дни...няма край Cry
Доня Коприва, нашето педи каза, че обривчетата са нещо нормално, но тъй като на Петя и седят от 10 дни и вече се разпространиха и по тялото и започнаха да се лющат по лицето, вчера я заведох на кожен лекар! Кожната каза, че това са си нормални обривчета от адаптацията към външния свят , но явно кожата и е по-нежна и на лицето са преминали в дерматит...изписа ни 4 различни кремчета (такива които се приготвят в аптека)- за лицето, за  дупето, за гънчиците и за здравата кожа! Довечера ще са готови кремчетата и започваме мазане, дано помогнат, че ми е жал да я гледам такава пъпчива. Освен това е много неспокойна и аз се чудя дали не я сърбят и затова (тя нали не знае как да се почеше..)
Ланг, много добре ми звучи тази Патиланска среща, но аз ще се включа в по-топлите дни, че още ме е страх да ходя толкова далече  сама с малката (имам около 20 мин вървене до там).
А за размерите...ами вчера случка: Редя се на касата в банката, но те имат много работа и опашката тече бавно...жената пред мен вдига луд скандал на касиерката, че работи толкова бавно и крещи, сочейки към мен "вижте и бременна жена има на опашката!!!"  Embarassed Embarassed Embarassed

# 245
  • София
Добро утро...то вече обяд стана, ама пусто време, все недостига  #Cussing out

Доникааааа, Добре дошла  Hug Hug
Бръм, как махнахте нощното хранене, защото аз твърдо съм решила да го сторя. 2.5 години нощна стража ми стигат, пък който ще да ми вика, че съм лоша майка Joy И без друго яде през 4 часа...
За нощното хранене- аз бях против, но Педиатърката точно това ми каза(а и аз имам доста примери около себе си) че после децата мн. трудно се отказват....а и стомахчето трябва да почива. Но според мен- не избързвай, нека Гого стане поне на 1 месец  Peace

Та, номерът е - като се събуди за храна- даваш вода. Неограничено количество вода- колкото поиска. Снощи например яде последно към 23 ч. събуди се 1 път- дадох вода....и после чак в 7;00 Heart Eyes

Отивам да ви дочета, че доста съм изпуснала за 2 дни

# 246
 Аз пак няма какво да отчитам. Вчера се опитах да го "възпитавам", ама нещо не ми се получи. Няма какви съвети да давам за нощното хранене, защото Краси, както съм ви казвала, не го тачи ама никак още от самото начало. За кекс - знам няколко страхотни рецепти.  Mr. Green

Я кажете, вие вода давате ли и колко? Аз вчера малко дадох и много му хареса.

Имам една цяла опаковка Гармастан - подарявам я. На мен не ми трябва такова мазило. Пробвах него и това английското Линсинох или както там беше, но честно казано имаше обратен ефект. Пък и аз да си призная ги прилагах по-скоро профилактично. Както и да е, Линсинох (или както там се казва) се оказа прекрасно мазило за вечно напуканите ми устни, та не си го давам. Нека ви е!  Twisted Evil

# 247
Както и да е, Линсинох (или както там се казва) се оказа прекрасно мазило за вечно напуканите ми устни, та не си го давам. Нека ви е!  Twisted Evil

Точно се чудех в ква употреба да го вкарам моя Лансинох! Тенк ю за идеята!!  Grinning

# 248
  • София
Бръмче Heart Eyes Аз не съм се засилила още, мислех след първия месец - ще ги отказвам заедно и бате и бебе Joy Иначе моя човек си прави пауза от 4-5 часа, но...през деня. Определено понятията ден-нощ още не са му ясни, та мама трябва по-настоятелно да обяснява.спи си като пън по цял ден някъде до към 3 през нощта и после се почват едни проверки на около час и така до 7 - 8 сутринта...Кърмя го на поискване-не будя, но и той горе долу става през 3 часа.Не знам как е с теглото и ми е любопитно, че беше свалил 300 гр. в родилното. Другата седмица сме на контролно кърмене, та ще видя. Не ми се ще да се вманиачавам с кантар в къщи.
Сиси, и моя лакомник повръща, но мисля, че му идва в повече...и ме е страх да не си разшири коремчето. Суче стабилно между 15-20 мин...не мога да го махна от гърдата-такава захапка има, че едва развалям вакума. Трудно ни е оригването обаче...
За прегледа след раждане не ви трябва направление за ЖК-той се полага по принцип Wink
А как ви завиждам за разходките, но другата седмица  мисля да открием сезона. С бате на 8-я ден бяхме вече на вън, но не беше студено...
Иники, пак добре си намерила приложение на Лансиноха hahaha

# 249
За оригването - на моя му действа като че ли повече милването по гърба, отколкото тупането... пробвайте ако искате  Peace

Айде , ние излизаме  Party

# 250
Здравейте на всички!
 HugАз откакто сме се върнали от родилното не ми е оставало време да ви прочета.В началото направо не знаех на кой свят съм.Иначе ние се кърмим на поискване,понякога много често огладнява.Снощи за първи път плака много силно от коликите.Докторката ни изписа еспумизан но имам чувството че не действа въобще. Кажете за тези капки Био Гайа къде ги има?

Искам да ви питам нещо днес сутринта в памперса забелязах някакви зелени акита,дали е нормално или трябва да се види от лекар
.

# 251
Както и да е, Линсинох (или както там се казва) се оказа прекрасно мазило за вечно напуканите ми устни, та не си го давам. Нека ви е!  Twisted Evil

Точно се чудех в ква употреба да го вкарам моя Лансинох! Тенк ю за идеята!!  Grinning
и аз за това го ползвам сега-страхотен е!
ние преди малко се прибрахме от първата ни разходка,времето направо е супер Wink
Някой има ли идея дали като кърмим може да се боядисаме.Много ми се ще да си боядисам косата,че вече на нищо не прилича.

# 252
Хрис, еспумизана на Марти изобщо не действаше. След третата опаковка отидох и купих Саб симплекс - нищо че никой не е го е изписал. Сега поне през вечер няма такива ужасни колики. То и в двете има едно и също /във всички капки за колики де/, но вторите за нас са по-добри за сега.
Акото трябва да е жълто. Като горчица. Ако е зелено има проблем - или е изстинало или нещо друго и задължително да се отиде на лекар.
А косата не си я боядисвам от 2 години. Но съм се заканила и аз на фризьорката в един прекрасен ден....

# 253
Здравейте!
Така и така захванахте темата за секса да попитам и аз как си правите интимен тоалет ( мамите със секцио)? Аз още не се престрашавам за кола-маска, а много ми се иска, че тая работа с бръсненето хич не ми е по вкуса.
айде и ние на разходка Simple Smile

# 254
  • Варна.....

Тази идея я открадвам  Mr. Green
А секса у дома е мираж, то и не са ми зарастнале шеивовоте де.
Но си спмням, че след първото раждане, правихме секс преди да са минали 40 дена е прокървих. И тъй катъо това съвпадна с преглед при гинеколога ми, го питах и той ми каза, че сме избързали. Та сега чакам да мине време. Не че имам мерак, ама това е друга тема .
Аз Био гайя давам, днес е 3- ти ден и май има ефект. Чакам обаче и Инфакол да ми донесат  Mr. Green
Танитка, к`во ти пречи да се направиш кола??
Кой каза по- напред в темата, че има и куче в къщи?? И аз съм една лаб-ка, даже се и разгони тия дни. Направо се кротна животинката. Покрай това бебе все няма време за нея.

Общи условия

Активация на акаунт