А на всичкото отгоре го и меря преди и след кърмене. И за нещастие е така

кой знае кога ще мога да отида... 
) - ricinus communis 5 ch - по 5 гранулки под езика сутрин и вечер, 3 дни така правих. Увеличи се на втория ден още... ако искаш пробвай.
И не се чувствай виновна, че даваш АМ. Разбирам те, щот и аз знам, че е по-добре бебо да е сит, ама пусто такъв рев ревах като давах АМ.. Ама недей, наистина е по-важно да е нахранен... И след като само те смуче - цеди се, въпреки че нищо не пада. И аз бях така, болеше ме вече от празно цедене, ама не знам - свършиха работа тези методи, дано ти помогнат и на теб.
И най-вече - успокой се и си нацелувай Никола

ма кво ще ми гледа на мен - раната като ми маха шевовете каза, че е екстра... пък и ако тека още 

Кърмихме се в колата и успях да привлека учудения поглед на една бабка

кой знае ся за кога ще има час... ама ще се направя на цапната и ще й звънна да питам, барем ме нагласи някъде за по-скоро... А тая сага с цеденето и т.н.... - мисля направо да го взимам с мен и в колата напр. - и на мен не ми се цеди, а и той като яде от шише още повече повръща...
. И той хич не обича шишета и от тях после повръща почти задължително. Той и иначе бая често си връща де, ама предполагам щото още не знае как да яде.
. Спейки си хапна човека. Е, малко хапна, ама нали уж за стимулация основно.
Добре, че тати е изобретателен и накрая успя да я поуспокои. Ама коликите са много силни. Като я кърмя и усещам как зверски се движи въздухът в коремчето й
. Педиатърката каза, че нямало страшно "ей сега" след 50-ия ден щели да почнат да отслабват. Ама ние как ще доживеем още 30 дни така
Ох, как ми се излиза и на мен с Габи, но съм сама с нея и каката и не смея, защото не знам дали ще се справя с двете навън. Иначе вкъщи се оправям, Алекс ме слуша , а бебка само спи и яде, не плаче- само като е гладна започва да мрънка леко. Вечер си спи, но гледам да я будя на 3-4 часа, че трябва да наддава кг. Аз давам само АМ, защото кърмата ми спря, докато я нямаше Габи.
Но днес отиваме на консултация.
А що се отнася до нощното хранене-когато Васи реши,тогава ще го премахнем.Така беше и с Тони-края на първия месец,доколкото помня.То с тия колики какво му остава на детето...

мислех си, че съм свикнала и не ми прави впечатление, ноооо...
Ходих и в МД на консулт, там ме пратиха на детски хирург да сме изключили нещо си...
Ми ако не го изключим?!?
Оф, не знам вече... тр в края на седмицата да се чуя с докторката да каже дали има нужда да ходим при хирург...